luk__25 28.08.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam, pytanie jak w temacie. Jestem na etapie wykańczania domu, w dzienniku budowy wszelkie wpisy zakończono i na tym etapie mój kierownik budowy zaczyna mi utrudniać życie gdyż ... nie wziąłem jego firmy do wykańczania wnętrza:).Jak łatwo, szybko i skutecznie zmienić tego pana? Dziennik budowy jest u mnie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 28.08.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam, pytanie jak w temacie. Jestem na etapie wykańczania domu, w dzienniku budowy wszelkie wpisy zakończono i na tym etapie mój kierownik budowy zaczyna mi utrudniać życie gdyż ... nie wziąłem jego firmy do wykańczania wnętrza:). Jak łatwo, szybko i skutecznie zmienić tego pana? Dziennik budowy jest u mnie. pozdrawiam Zobacz co masz w umowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.08.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 tematów o dokładnie takiej nazwie jest od groma. poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz1 28.08.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 nie ma problemu oświadczenie o przejęciu obowiązków przez nowego kierownika i powiadomienie urzędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi0tr 28.08.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam, pytanie jak w temacie. Jestem na etapie wykańczania domu, w dzienniku budowy wszelkie wpisy zakończono i na tym etapie mój kierownik budowy zaczyna mi utrudniać życie gdyż ... nie wziąłem jego firmy do wykańczania wnętrza:). Jak łatwo, szybko i skutecznie zmienić tego pana? Dziennik budowy jest u mnie. pozdrawiam Zobacz co masz w umowie A co ma patrzeć. Zmienia i tyle. Nie musi sie tłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk__25 28.08.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Dzięki wszystkim:) Zamykam temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts