Karolina i Artur 19.11.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Cześć Agatko Ale fajnie,że wykończeniówka tak szybciutko postępuje! :D Proszę o zdjęcia! Dużo zdjęć!!! Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 19.11.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Zdjęcia będą jutro, obiecuję Dziś mnie wizyta w Lubzelu tak zirytowała, ze na jechanie na działeczkę nie mam siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 19.11.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 A co tam znowu w tym lubzelu Agatko? Ja tez nie przepadam za ta instytucją, my co prawda mieliśmy prąd w działce ale tez wszystko sie nam przedłużało, to co miało być załatwione w tydzień - 10 dni załatwialiśmy ponad 2 miesiące i to tylko dlatego,że nieźle się nabiegaliśmy.... no ale na szczęście mamy to juz z głowy Wy już niedługo tez to zalatwicie, będzie dobrze Czekam z niecierpliwością na zdjęcia ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 20.11.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam Nie drażnij mnie tym siedzeniem przy kominku, gdyż ja się już doczekać nie mogę Ech...śliczny ten Wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 20.11.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 i załatwialiśmy ponad 2 miesiące :D My też ponad dwa już, ale lata... Dobrze, że mieliście na działce prąd i się udało załatwić,ja się w życiu nie spodziewałam że to tyle może potrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 20.11.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam Nie drażnij mnie tym siedzeniem przy kominku, gdyż ja się już doczekać nie mogę Ech...śliczny ten Wasz domek Iwonko, dzięki:) Zobaczysz, że szybko zleci i zaraz będziesz przy swoim kominku się grzać A jakby co, to na razie zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 20.11.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 i załatwialiśmy ponad 2 miesiące :D My też ponad dwa już, ale lata... Dobrze, że mieliście na działce prąd i się udało załatwić,ja się w życiu nie spodziewałam że to tyle może potrwać Fakt... jak człowieka to nie dotyczy i nie interesuje się tą kwestią , to nawet nie przypuszcza jak bardzo jest to porąbanie skonstruowane To jest NIENORMALNE! Trzymajcie się dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 20.11.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Agatko widziałam zdjęcia!!! Rewelacja:D Śliczne masz K-G )) Ja tez juz chce! No tak ale najpierw prawdopodobnie przydał by sie dach A domek w zachodzacym słońcu prezentuje się rewelacyjnie! Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marban 25.11.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witaj, marban. Nie masz linka do komentarzy, więc zapytam tutaj - jak macie zamontowane karton-gipsy? Bezpośrednio do drewna czy jest tam konstrukcja z profili? Bo nie widzę na zdjęciach a bardzo mnie to ciekawi Witaj Agatka77 Zerknij na zdjęcie z kabelkami i ścianą z drzwiami to dobry przykład, kabelki są na ścianie zewnętrznej ze stelażem drewnianym (płyta idzie na stelaż) a ściana z drzwiami wewnętrzna tam płyta G-K idzie bezpośrednio na wkręty do drewna 25mm. Reasumując ściany zewnętrzne drewniany stelaż i płyta G-K pod spodem jest 60 mm docieplenia, ściany wewnętrzne płyta G-K idzie bezpośrednio. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marban 25.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Witaj, marban. Nie masz linka do komentarzy, więc zapytam tutaj - jak macie zamontowane karton-gipsy? Bezpośrednio do drewna czy jest tam konstrukcja z profili? Bo nie widzę na zdjęciach a bardzo mnie to ciekawi Witaj Agatka77 Ściany zewnętrzne docieplane 6cm wełny płyta G-K idzie na stelaż drewniany. Ściany wewnętrzne bezpośrednio na wkręty do drewna 25 mm. Pozdrawiam Marban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.11.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Agatko widziałam zdjęcia!!! Rewelacja:D Śliczne masz K-G )) Ja tez juz chce! No tak ale najpierw prawdopodobnie przydał by sie dach A domek w zachodzacym słońcu prezentuje się rewelacyjnie! Pozdrawiam:) potwierdzam!!! domek pikny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.11.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Agatko... najfajniejsze przed Tobą... płyteczki, farbeczki, tapeteczki, firaneczki... nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę Ps. odgruzowałaś już bo chętnie bym pooglądała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 26.11.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 U nas też aktualnie szlifowanie, na szczęście nie muszę tego osobiście robić Doskonale Cię rozumię. Jak zobaczyłam ile tego macie ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 26.11.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 marban, dzięki za odpowiedź kala, cieszę się ze Ci się nasz domek podoba:) Arctica, zdjęcia jeszcze chwilkę, koło soboty jakoś pewnie... betina, szlifowania mamy faktycznie wieksza ilość, jak popatrzę jak panowie wyglądają w trakcie pracy, to tym bardziej się cieszę że mnie to omija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.11.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witaj Agatko!!! parapety super!! tez takie chcemy, nie za duże , ale z gracją jestem ciekawa jakie załozycie opaski??? ...napewno też superowe będą !! a teraz jesli pozwolisz....to skopiuje sobie do swojego dziennika dwa zdjęcie Twojego ogrodu będzie to dla mnie inspiracja do tworzenia mojego ogródka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 28.11.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Kaluś, kopiuj sobie ile chcesz, cieszę się ze się podobają moje początki ogrodu! Na wiosnę mam plan założyć osobną galerię ogrodu wtedy pokaże trochę więcej zdjęć, to pooceniacie moje wysiłki ogrodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.11.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 ciesze sie, że nie jestes na mnie zła za skopiowanie fotek ogrodu !!!! ...a dlaczego chcesz czekac z założeniem wątku o ogrodzie?/?? ZAKŁADAJ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 28.11.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Widzę,że Agatko podobnie jak kala dzielnie działasz w swoim ogrodzie! Podziwiam i zazdroszczę Ci działań wokół domku U nas jest taki bałagan,że ciżko przejść! błoto, nierówności MASAKRA! Nie wiem jak my sobie z tym poradzimy na wiosnę... no ale teraz musimy sie skupic na domku A parapecik bardzo ładnie się prezentuje! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 28.11.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 ciesze sie, że nie jestes na mnie zła za skopiowanie fotek ogrodu !!!! ...a dlaczego chcesz czekac z założeniem wątku o ogrodzie?/?? ZAKŁADAJ !!! A bo tak sobie pomyślałam, ze najpierw ten cały bajzel pobudowlany sprzątniemy,to wtedy porobię jakieś fajne zdjęcia. W tym roku to było trudne, bo mi cały czas w kadr coś wchodzi, a to nasz piękny niebieski kibelek, a to jakieś palety czy śmieci Ale w sumie jak ma być historia powstawania ogrodu od samego początku, to chyba faktycznie przejrzę któregoś dnia wszystkie zdjęcia i powrzucam co nieco, co by było widać przed i po Bo mi potem nikt nie uwierzy że ja to wszystko sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 28.11.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Widzę,że Agatko podobnie jak kala dzielnie działasz w swoim ogrodzie! Podziwiam i zazdroszczę Ci działań wokół domku U nas jest taki bałagan,że ciżko przejść! błoto, nierówności MASAKRA! Nie wiem jak my sobie z tym poradzimy na wiosnę... no ale teraz musimy sie skupic na domku A parapecik bardzo ładnie się prezentuje! :D:D Ja to nawet wolę w ogrodzie niż w domu pracować... Już się cieszę na kolejny sezon ogrodowy i doczekać się nie mogę Dlatego póki jest ładnie to coś tam sobie jeszcze dosadzam, a to brzózki, a to jeszcze jakieś cebulki z wyprzedaży Cebul to chyba ze 400 wsadziłam Ciekawe ile na wiosnę wyjdzie A u Was na wiosnę na pewno wszystko ładnie przeschnie i ani się obejrzycie a będziecie mieć trawkę i nasadzenia, projekt już jest, a to podstawa Na pewno będę kibicować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts