Arctica 04.02.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Witaj Agatko... Ja kasłałam ze trzy tygodnie, leczyłam się domowymi sposobami... aż chłop nie mógł wytrzymać i pojechał do apteki. Miła pani apciekarsza stwierdziła, że kaszel sam nie przejdzie... wcisnęła mu dwa syropki i .... po dwóch dniach było dużo lepiej a po czterech przestałam kasłać Na tą wiosnę to straciłam nadzieję . Dzwoniłam dziś do babci, mojej babci i mi powiedziała, że słuchała jakiegoś maga... Zalewskiego chyba ... i zima, taka prawdziwa ma być do końca marca . Niestety muszę wierzyć, bo jeszcze w listopadzie mi powiedziała, że jej guru mówił, że w tym roku strasznie duże śniegi będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 08.02.2010 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witaj Agatko... Ja kasłałam ze trzy tygodnie ja po dwóch już nie mam siły a nie bardzo coś pomaga, teraz jakoś w dzień mam spokój ale na wieczór mnie łapie i spać nie mogę A z tą wiosna, to obawiam się, że Twoja babcia ma rację Czas leci, a zima jak była tak jest i odejść nie chce Ale sobie tłumaczę, że już przynajmniej bliżej niż dalej Kiedyś w końcu ta wiosna przyjść musi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 09.02.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Hej Agatko ale Cię tzryma ten wredny kaszel Byłaś u lekarza ??? No i co tam u Ciebie ciekawego dzieje sie w domku??? Może wrzucisz jakieś fotki, bo strasznie jestem ciekawa Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 14.02.2010 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Kaszel powoli przechodzi Mama mi ostatnio zakupiła balsam jerozolimski, bo już naprawdę nie wiedziałam co robić, a ktoś tam w rodzinie go używał i polecił. No i nie wiem,zbieg okoliczności czy faktycznie pomogło, ale po 4 dniach brania go czuje się o wiele lepiej A zdjęć kilka właśnie wrzuciłam, przepraszam, że dopiero teraz, ale jakoś brakuje mi ostatnio czasu A do tego nie cierpię rano wstawać, zwłaszcza w zimie, a ostatnio niestety muszę i usiłuję przestawić sobie organizm, żeby umiał funkcjonować normalnie mimo tego porannego wstawania Jeszcze trochę i powinno się udać Bo na razie to po powrocie z pracy jedyna rzecz na jaką mam ochotę to sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniuta81 14.02.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Witam,jakie to deski na podlogę?Ps. Piękny domek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 14.02.2010 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Witam, jakie to deski na podlogę? Ps. Piękny domek:) Witam i dziękuję Deski są sosnowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 15.02.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Cześć Agatko Ale fajnie się dzieje w Twoim domku Chwilka i możecie mieszkać! Kiedy planujecie przeprowadzkę??? Pochwal się płyteczkami jak tylko Ci je ułożą Pozdrowionka:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 wreszcie dotarlam do Ciebie!! mam okrutne zaległości w dziennikach, aż wstyd kominek zapowiada się fantastycznie!!!!!!! a góra czym będzie wykonczona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 21.03.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 To masz tak samo jak ja, tez potworne zaległości mam w czytaniu... Góra kominka na razie będzie tylko pomalowana i oczywiście drewniana belka dojdzie, a jak się okaże że tak nie do końca jest dobrze, to będziemy wtedy kombinować co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 z belką ładnie będzie!! ja narazie o swoim nie mysle..... marzy mi sie z kafli czerwonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 21.03.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Cześć Agatko, ale sie u Was pozmienialo! Kominek super, czekam na foteczki ułożonej podłogi na górze To wprowadzacie sie na Święta Wiealkanocne ? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.03.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Wiosna w ogródku jest!!!... podłoga jest!!!!... ćemu jeszcze tu nie mieszkasz????????? Buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 29.03.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Ale ślicznie i wiosennie u Ciebie Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.04.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 WESOŁYCH ŚWIĄT!!! http://images47.fotosik.pl/280/8c11288e43916c75med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 05.04.2010 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Wiosna w ogródku jest!!!... podłoga jest!!!!... ćemu jeszcze tu nie mieszkasz????????? Buziaczki zostawiam Już prawie:) Jeszcze kilka tygodni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 05.04.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Ale ślicznie i wiosennie u Ciebie Pozdrawiam cieplutko Dzięki:) No najwyższa pora na wiosnę:0 Po takiej zimie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 05.04.2010 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Dziewczyny , dzięki za życzenia:0 Ja się coś nie mogę odnaleźć jeszcze na tym nowym forum, trochę się gubię, ale powolutku jakoś się odnajdę mam nadzieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.04.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Witaj Agatko............gdzie się podziewasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shirly1 06.05.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witam. Wciąż zbieram opinie posiadaczy domków z drewna i tak jeszcze do lipca Chciałam i tu poprosić o pomoc w mojej pracy magisterskiej poprzez wypełnienie ankiety http://webankieta.pl/ankieta/w1hpw40e16is. To naprawdę nie potrwa długo a większość pytań jest tylko na zaznaczenie bądź wymaga krótkiej odpowiedzi. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts