quisquis 08.02.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Bardzo fajnie to wszystko zaczyna wyglądać....A taras będzie ogromny (na taki wygląda na zdjęciach) Gratuluję postępu.A te zdjęcia wnętrza są budujące - zaraz będziecie wykańczać.Pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 10.02.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ostatnio przez kilka tygodni się zastanawialiśmy czy nie za duży ten taras... Ale w końcu zdecydowaliśmy się nie zmniejszać go no i zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 15.02.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Będziesz miała pięęękny taras - już zazdroszczę....U nas ostatnio zastój i spadek entuzjazmu (kryzys?!?)Ale czytam wasze dzienniki i nie tracę nadziei. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 24.03.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Świetny dom, okolica... szkielety mają tę zaletę, że bryła szybko rośnie i coś widać Co do kredytów, to wszystko przed nami - jeszcze Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 11.04.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://smietnikkoniczynka.blox.pl/resource/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 17.04.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 A ten bociek zamiast się szwendać po polu to mógłby coś nam w końcu przynieść... Jadąc z domu na budowę mijam dwa bocianie gniazda. Bociany podziwiam przynajmniej 2 razy dziennie, ale te lenie patentowane, chyba pracę rzuciły Czekam na bociana już od ponad roku i nic Może te lesery czekają, aż bliżej nich zamieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 20.04.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Kasia ja też już ponad rok czekam i nic, chyba bociany oleję i w kapuście może poszukam czy jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 04.05.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 wszystko pięknie, tylko jest mały problem,wiatroizolacja powinna być wywinięta do wewnątrz budynku. http://www.szkielet.pl/domy_szkieletowe.php?6.-U%C5%BCywaj-wiatroizolacji&id=29http://www.szkielet.pl/domy_szkieletowe.php?2.3.-Wymagania-techniczno-monta%C5%BCowe&id=9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 04.05.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 No faktycznie powinna być do środka chyba...Ale ja się do końca nie orientuję , dlaczego tak zrobili. Muszę spytać męża o to, bo wiem, że w momencie jak przyjechali panowie montować okna, to wiatroizolacja jeszcze nie była porozcinana i spokojnie można było ją powywijać do środka. Słyszałam że ustalali jak robić i stanęło na tym, że jest na zewnątrz wywinięta tak jakby na piankę od okien i dobita listewkami. Nie omieszkam zapytać wykonawcy dlaczego jest tak a nie inaczej, ale chyba teraz i tak już nie za bardzo da się to poprawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 04.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Fajnie, że juz sie za ogrodek bierzesz... ja już mieszkam, ogródek malutki i jakoś nie mogę sie przybrac własnie sie zastanawiam czy potraktować go roundupem, tato mówi, że tak, inne osoby że nie... że jak popryskam, to nie bedem iaął trawki w tym rku, wiec już sama nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 04.05.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Spokojnie można siać trawkę już po 3-4 tygodniach od oprysku roundupem i rośnie bardzo ładnie. A teraz najlepszy okres jest, maj i sierpień moim zdaniem najlepsze na sianie są. Ja się wzięłam za ogródek, bo lepiej mi jak coś robię, poza tym jak się fizycznie zmęczę to na myślenie o problemach już nie mam siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 05.05.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ja juz sama nie wiem co robic... bo wiesz ja mam mały ogródek 150m2... nie mam jeszcze tak dużo zielska... chyba zrezygnuje jednak z raundapu... teraz czekam na deszcz jak na zbawienie, bo rolnik obiecał mi glebogryzarką przelecieć te mojej metry... póxniej trochę kupię ziemi czarnej, lub torfu... i już bedę mogła sadzic trawkę... nie mogę sie doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 05.05.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ale chyba teraz i tak już nie za bardzo da się to poprawić... lepiej teraz wyciąć okna i zrobić to prawidłowo, no chyba że wolisz za kilka lat pruć całe ściany, Twój wybór, najlepiej to porozmawiaj z KB http://img7.imageshack.us/img7/5179/windowmold3.jpg http://img11.imageshack.us/img11/8394/carpetingmoldcloseuppho.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 05.05.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Kierownik budowy widział już zamontowane okna i nie mówił nic że jest nieprawidłowo. A właściwie co konkretnie może się stać jeśli wiatroizolacja nie wchodzi do wewnątrz, tylko jest doprowadzona do okna i wywinięta na piankę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 15.05.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Dawno nie podglądałam (ostatnio pamietam zimową scenerię), a tu sporo postępów. Tak trzymaj i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 15.05.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Dzięki Na następną zimę musimy już mieszkać, więc trzeba się spieszyć, a tu kasa się skończy lada moment... Najwyżej pomieszkamy na betonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 19.05.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witaj Aga! Przychodzę z rewizytą Nie wiem jak to się stało, że Cię wcześniej nie namierzyłam Bardzo ubolewam z tego powodu Takie cuda na wyciągnięcie ręki (myszki komputerowej) JESTEM TOTALNIE ZACHWYCONA!!!! Domek jest przepiękny!!!! A taras http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n025.gif Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 19.05.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witaj Aga! Przychodzę z rewizytą Nie wiem jak to się stało, że Cię wcześniej nie namierzyłam Bardzo ubolewam z tego powodu Takie cuda na wyciągnięcie ręki (myszki komputerowej) JESTEM TOTALNIE ZACHWYCONA!!!! Domek jest przepiękny!!!! A taras http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n025.gif Pozdrawiam! Dzięki, Nelli, za tak miłe słowa i zapraszam oczywiście częściej ja do Ciebie zaglądam już od dawna, ale jakoś tak zawsze po cichutku i pewnie dlatego do mnie nie trafiłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 12.06.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Pozwoliłam sobie pooglądać dziennik i widzę, że mamy projekt z tej samej pracowni My jeszcze czekamy na pozwolenie, ale powoli trzeba się oswajać z myślą o rozpoczęciu budowy i szukać inspiracji. Pięknie wygląda ten Wasz taras, zastanawiam się tylko, czy nie zabierze za dużo światła pomieszczeniom na dole Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 13.06.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Hej, wracam do "świata budujących"Musimy tylko pokonać kryzys.....ale powoli się przymierzamy. Pozdrawiam ciepło, pięknie to wszystko wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts