Karolina i Artur 28.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Widzę,że Agatko podobnie jak kala dzielnie działasz w swoim ogrodzie! Podziwiam i zazdroszczę Ci działań wokół domku U nas jest taki bałagan,że ciżko przejść! błoto, nierówności MASAKRA! Nie wiem jak my sobie z tym poradzimy na wiosnę... no ale teraz musimy sie skupic na domku A parapecik bardzo ładnie się prezentuje! :D:D Ja to nawet wolę w ogrodzie niż w domu pracować... Już się cieszę na kolejny sezon ogrodowy i doczekać się nie mogę Dlatego póki jest ładnie to coś tam sobie jeszcze dosadzam, a to brzózki, a to jeszcze jakieś cebulki z wyprzedaży Cebul to chyba ze 400 wsadziłam Ciekawe ile na wiosnę wyjdzie A u Was na wiosnę na pewno wszystko ładnie przeschnie i ani się obejrzycie a będziecie mieć trawkę i nasadzenia, projekt już jest, a to podstawa Na pewno będę kibicować! Mam nadzieję, ze jakoś uda nam sie przynajmniej troche opanować ten rozgardiasz na wiosnę A narazie będę podziwiać i śledzić twoje poczynania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 28.11.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Ładnie prezentuje się całe okienko Powiem szczerze, że też zastanawiam się nad drewnianymi parapetami... Mam jakiś sentyment do drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.11.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 ciesze sie, że nie jestes na mnie zła za skopiowanie fotek ogrodu !!!! ...a dlaczego chcesz czekac z założeniem wątku o ogrodzie?/?? ZAKŁADAJ !!! A bo tak sobie pomyślałam, ze najpierw ten cały bajzel pobudowlany sprzątniemy,to wtedy porobię jakieś fajne zdjęcia. W tym roku to było trudne, bo mi cały czas w kadr coś wchodzi, a to nasz piękny niebieski kibelek, a to jakieś palety czy śmieci Ale w sumie jak ma być historia powstawania ogrodu od samego początku, to chyba faktycznie przejrzę któregoś dnia wszystkie zdjęcia i powrzucam co nieco, co by było widać przed i po Bo mi potem nikt nie uwierzy że ja to wszystko sama... Agatko....jasne, że JUŻ rób !!!! przecież Ty masz sie czym chwalic.....ogród zapowiada sie cudnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.11.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ciesze sie, że nie jestes na mnie zła za skopiowanie fotek ogrodu !!!! ...a dlaczego chcesz czekac z założeniem wątku o ogrodzie?/?? ZAKŁADAJ !!! A bo tak sobie pomyślałam, ze najpierw ten cały bajzel pobudowlany sprzątniemy,to wtedy porobię jakieś fajne zdjęcia. W tym roku to było trudne, bo mi cały czas w kadr coś wchodzi, a to nasz piękny niebieski kibelek, a to jakieś palety czy śmieci Ale w sumie jak ma być historia powstawania ogrodu od samego początku, to chyba faktycznie przejrzę któregoś dnia wszystkie zdjęcia i powrzucam co nieco, co by było widać przed i po Bo mi potem nikt nie uwierzy że ja to wszystko sama... Agatko....jasne, że JUŻ rób !!!! przecież Ty masz sie czym chwalic.....ogród zapowiada sie cudnie!!! Agatko.....ja póki co załozyłam sobie album na picasie.....pt. ogród sie robi a Ty masz gdzieś ze zdjęciami album założony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 30.11.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Kala, nie mam albumu takiego ogólnodostępnego, ale lada dzień założę oddzielny wątek z ogrodem, już zaczęłam porządkować zdjęcia Iwona, parapety drewniane są super - polecam, i myślę , ze fajnie będą wyglądały w Waszym domku, bo do takiej górskiej scenerii bardzo pasują drewniane elementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Kala, nie mam albumu takiego ogólnodostępnego, ale lada dzień założę oddzielny wątek z ogrodem, już zaczęłam porządkować zdjęcia Iwona, parapety drewniane są super - polecam, i myślę , ze fajnie będą wyglądały w Waszym domku, bo do takiej górskiej scenerii bardzo pasują drewniane elementy ...to ja czekam z niecierpliwością!!!! i z góry mówie, że napewno cos od Ciebie ściagne do swojego ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ..zapomnialam zapytac o tą zieloną taśme oddzielającą trawe od rabatki.....jak głęboko ja wkopujesz w ziemie??jaka szeroka tasme kupujesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 30.11.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Ja kupuję taką 10 cm i wkopuję jak najgłębiej, żeby tylko tyle wystawało ile musi, żeby jej nie było widać. Chodzi mi o to, żeby trawa nie przerastała w rabatki, a nie mam tyle samozaparcia żeby ją nieustająco oddzielać szpadelkiem. Dlatego stosuję to obrzeże, i wydaje mi się że jak się to zrobi tak sprytnie, żeby nie było go widać, to efekt jest całkiem niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.12.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witaj Agatko, Tak zachwalałaś nalewki w dzienniku Arctiki, że zajrzałam do ciebie. I jest pięknie Domek z zewnątrz prezentuje się świetnie, w środku pewnie będzie jeszcze ładniej - zapisuję Twój dziennik do ulubionych No i ogród fajnie wychodzi, w ogóle na tak dużej działce masz spore pole do popisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 01.12.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Aniahubi, witam u siebie i na nalewki oczywiście zapraszam I zaraz idę obejrzeć twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 03.12.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Cześć Agatko Fajnie ,że nam sie zjazd w Lublinie forumowiczów szykuje Już się nie moge doczekać! A tak wogóle to ja przyszłam poprosic o nowe zdjęcia.... plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 05.12.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Cześć Agatko Fajnie ,że nam sie zjazd w Lublinie forumowiczów szykuje Już się nie moge doczekać! A tak wogóle to ja przyszłam poprosic o nowe zdjęcia.... plissss Też się cieszę A zdjęcia porobiłam i kiepskie wyszły, muszę zrobić jeszcze raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.12.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołajkowe życzenia zostawiam http://images46.fotosik.pl/234/0324277674867d96.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaj ode mnie;))http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 06.12.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Kala, nie mam albumu takiego ogólnodostępnego, ale lada dzień założę oddzielny wątek z ogrodem, już zaczęłam porządkować zdjęcia Zajrzałam wczoraj do Twojego ogródkowego wątku, ale teraz nie mogę go znaleźć chyba trzeba się subskrybcji nauczyć, bo po podpisach, to nie zawsze da sie wszystkie poszukiwane wątki namierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 06.12.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Dziewczyny , dzięki za mikołajki A ja się do tej pory nie nauczyłam skąd się bierze takie pocztówki i zdjęcia do wysyłania życzeń, i mi zawsze głupio że nie wysyłam nikomu Kto mi pomoże? Andulka, próbowałam sobie umieścić link do wątku ogrodowego razem z tym do dziennika i komentarzy, ale mi zgłasza, że za dużo...Może coś też źle robię? Spróbuję przynajmniej do dziennika adres wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 06.12.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Cześć Agatko Fajnie ,że nam sie zjazd w Lublinie forumowiczów szykuje Już się nie moge doczekać! A tak wogóle to ja przyszłam poprosic o nowe zdjęcia.... plissss Też się cieszę A zdjęcia porobiłam i kiepskie wyszły, muszę zrobić jeszcze raz... Hmm... to może jakoś wytrzymam jeszcze.... ..... dzień ? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 07.12.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 ..... przysłali nam z Lubzelu aneks do umowy i podany jest w nim nowy termin wykonania przyłącza - 31 lipca 2010 Mam nadzieję, że to tylko pro forma podany taki termin, bo jakiś musieli podać Przecież my na wiosnę chcemy już mieszkać... Tez mieliśmy podany jakiś odległy termin, ale zaczęłam wydzwaniać do dyrektora naszego Lubzelu i zrobili piorunem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 10.12.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Karolcia, coś tam wrzuciłam wreszcie, ale jak porobię lepsze zdjęcia to od razu powrzucam. I czekam na Twoje, u Was się dzieje więcej Betina, ja na telefony do nich to już majątek straciłam...i o zarząd nawet się oparło, ale jak widać efekt marny, twierdzą że nie ich wina i się nie poczuwają do niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 10.12.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 hej Agatko! Właśnie widziałam zdjęcia jak ja Ci zazdroszczę ale tak pozytywnie oczywiście Super wyglądają te korton-gipsy ! Naprawdę jest już tak przytulnie No i masz już pierwsze płyteczki naprawde siuper A schody .... świetnie się prezentują ... Napewno domek " na żywo" jescze fajniej się prezentuje, mam nadzieje ,że pozwolisz kiedyś na zwiedzanie Buźka i czekam na kolejne zdjęcia U nas jutro i w sobotę świeża fotorelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts