kala67 30.12.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 W Nowym Roku, tuż po balu, Oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu, Proś niebiosa by Ci dały Dużo seksu i gorzały. Do Siego Roku życzy........... kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 31.12.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://foto1.m.onet.pl/_m/71cb00eea34bfdc18757872a1b044f8d,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 01.01.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 http://i675.photobucket.com/albums/vv111/iwonaz4/th_nadzieja1.jpg ...chciałabym mieć więcej siły, więcej wiary, więcej miłości i więcej nadzieji, że świat można zmienić na lepsze, dobrem uleczyć zło, miłością ratować beznadzieję, rozpaczliwym pragnieniem odnaleźć małe istnienie by odpędzić samotność i strach, stać się niezłomnym wojownikiem by odnależć to co zagubione... Z całego serca życzę tego Nam wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 01.01.2010 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Dziękuję za noworoczne życzenia! I wam życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 03.01.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Wszystkiego naj...w nowym roku Bajeczna zima, domek bosko wygląda w takiej scenerii. U nas śnieg powolutku pada, może za parę dni będzie tak ładnie jak u was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 04.01.2010 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Wszystkiego naj...w nowym roku Dziękuję i nawzajem A co do zimy, to owszem podoba mi się, ale wcale bym się nie obraziła jakby sobie w tym roku już poszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 05.01.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 W ubiegłym roku zimą chciałam robić wylewki, cały styczeń musieliśmy czekać aż mrozy sobie pójdą Oj, wtedy nie lubilam zimy - bardzo. Teraz już nie przeszkadza, mieszkamy, jest cieplutko, a w weekend dzieciaki miały kulig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 05.01.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Cześć Agatko Mam troche zaległości na FM , ale już powolutku nadrabiam Bardzo dobrze,że nadrabiasz zaległości w swoim dzienniku, bo stęskniliśmy się za waszym domkiem! Domek prezentuje się ślicznie w tym zimowym ubranku A ja baaardzo zazdroszczę wam sylwestra w swoim domku! no ale u nas będzie za rok.... Tylko ta zima niech w tym roku sobie już idzie... ja chcę wiosny! Pozdrowiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 05.01.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 W ubiegłym roku zimą chciałam robić wylewki, cały styczeń musieliśmy czekać aż mrozy sobie pójdą Oj, wtedy nie lubilam zimy - bardzo. Teraz już nie przeszkadza, mieszkamy, jest cieplutko, a w weekend dzieciaki miały kulig Ja bardzo lubię zimę, ale tylko wtedy jak wygląda jak zima , jest biało, lekki mrozek...Teraz tak właśnie jest A zima jak dla mnie mogłaby trwać miesiąc i wystarczy, lubię ciepełko Ale w tym roku jednak czekam na wczesna wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 05.01.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Cześć Agatko Mam troche zaległości na FM , ale już powolutku nadrabiam Bardzo dobrze,że nadrabiasz zaległości w swoim dzienniku, bo stęskniliśmy się za waszym domkiem! Domek prezentuje się ślicznie w tym zimowym ubranku A ja baaardzo zazdroszczę wam sylwestra w swoim domku! no ale u nas będzie za rok.... Tylko ta zima niech w tym roku sobie już idzie... ja chcę wiosny! Pozdrowiam Ja też mam sporo zaległości, ale powolutku nadrabiam A co do sylwestra to fajnie było bardzo, ale w jakieś górki bym chętnie pojechała akumulatorki naładować, bo bez wakacji w tym roku jesteśmy i już mi brakuje wyjazdu jakiegoś... I też chcę wiosny! Jak tak obie bardzo chcemy to może zima się ugnie pod taką presją i sobie pójdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 28.01.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Cześć Agatko! Ale Cię zaniedbałam! Na swoje usprawiedliwienie mam tylko swoje zawirowania zdrowotne, które mam nadzieję,że już się kończą Czytam,że i do Ciebie jakieś wredne choróbsko się przyplątało Walcz dzielnie mleczkiem, miodem i czosnkiem a jak to nie pomoże to wpadaj do mnie na nalewkę farmaceutów A wtedy zdrówko powinno wrócić, bo nic lepszego na przeziębienie Ale fajnie Wam,że już domek taki skończony się robi! Jesteście na ostatniej prostej SUPER!!! Łazieneczka bardzo łądnie wygląda, jest taka delikatna, naprawdę aż zazdroszczę, bo my walczymy z tynkami Kochana zdrowiej i jak najwięcej zdjątek wrzucaj, bo ja czeeekammmm! P.S Udanych zakupów życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.01.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Jak tak obie bardzo chcemy to może zima się ugnie pod taką presją i sobie pójdzie... Obie????? Już jest "wsystkie tsy", a w dokłdnie KAŻDYM dzienniku czy komentach marudzą na zimę . To dopiero sztab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 28.01.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Cześć, dziewczyny:) No to teraz zima nie ma szans Karolcia, moje choróbsko to drobiazg w porównaniu z Twoimi przejściami Dobrze , że już wszystko ok. Chociaż moje też nie odpuszcza, dziś straciłam głos zupełnie - do tej pory coś tam jeszcze chrypiałam, dziś już tylko ruszam ustami Tak, że płytki niestety niekupione, a ja do poniedziałku mam przerwę na chorowanie Ale przynajmniej dzienniki poczytam i może coś napiszę w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 29.01.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Jak tam się czujesz Agatko ??? Jak choróbsko kto wygrywa ??? Trzymaj się tam cieplutko, popijaj herbatkę z sokiem malinowych lub nalewkę i walcz dzielnie! Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 29.01.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Oj,widzę że i ciebie zima dopadła Ja właśnie dochodzę do siebie (nie ukrywam, że forumowy kulig się przyczynił), a tobie dużo zdrówka życzę. Trzymaj się cieplutko, na gardło mleko z miodem (w wersji hardcore + czosnek) najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 31.01.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Dziewczyny, ta cholera ciągle mnie nie chce puścić niestety Na mleko z czosnkiem już patrzeć nie mogę, tyle go wypiłam ostatnio, a od kasłania wszystkie mięśnie mnie bolą Nie wiem, czy się jutro nie będę jednak musiała udać do lekarza, bo coś mnie długo trzyma i już wariuję od siedzenia w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 31.01.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Hej Agatko! Jeżeli cały czas Cię to trzyma, to może naprawde powinnaś się skontaktować z lekarzem, zanim przeziębienie zmieni się w coś poważniejszego... ... trzymaj się cieplutko kochana! i daj znać co powiedział lekarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 03.02.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Hej Jak tam zdrówko??? Mam nadzieję,że już lepiej .... Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 04.02.2010 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Hej, Karolcia Jeszcze się trochę męczę niestety,lekarka stwierdziła że to jakieś wirusowe zapalenie gardła jest. Tak mnie wymęczyło, że w ogóle na nic nie mam siły, nawet na forum ostatnio mało zaglądałam, ale postaram się szybko nadrobić zaległości Dobrze, że przynajmniej słonko świeci, jakoś inaczej na świecie od razu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.02.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Dokładnie, przez to słoneczko sama buzia się śmieje U mnie na jednym z trermometrów na pelnym słoneczku pokazało +10C na innym w cieniu -1C więc i tak nie jest źle Niech ta wiosna juz przychodzi, to i chorobska nie będą się plontać Zbieraj siły kochana, bo wiosna idzie i Twój ogród pewnie znowu upiększany będzie A jak tam prace w domku??? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts