Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek na Lubelszczyźnie - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 205
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://i675.photobucket.com/albums/vv111/iwonaz4/th_nadzieja1.jpg

...chciałabym mieć więcej siły, więcej wiary, więcej miłości i więcej nadzieji, że świat można zmienić na lepsze, dobrem uleczyć zło, miłością ratować beznadzieję, rozpaczliwym pragnieniem odnaleźć małe istnienie by odpędzić samotność i strach, stać się niezłomnym wojownikiem by odnależć to co zagubione...

Z całego serca życzę tego Nam wszystkim...

Cześć Agatko :)

Mam troche zaległości na FM , ale już powolutku nadrabiam :wink:

Bardzo dobrze,że nadrabiasz zaległości w swoim dzienniku, bo stęskniliśmy się za waszym domkiem!

Domek prezentuje się ślicznie w tym zimowym ubranku :D

A ja baaardzo zazdroszczę wam sylwestra w swoim domku! :oops: :oops: no ale u nas będzie za rok.... :roll: :wink:

Tylko ta zima niech w tym roku sobie już idzie... ja chcę wiosny! :wink:

Pozdrowiam :D

W ubiegłym roku zimą chciałam robić wylewki, cały styczeń musieliśmy czekać aż mrozy sobie pójdą :evil: Oj, wtedy nie lubilam zimy - bardzo.

Teraz już nie przeszkadza, mieszkamy, jest cieplutko, a w weekend dzieciaki miały kulig :D

Ja bardzo lubię zimę, ale tylko wtedy jak wygląda jak zima , jest biało, lekki mrozek...Teraz tak właśnie jest :) A zima jak dla mnie mogłaby trwać miesiąc i wystarczy, lubię ciepełko :lol: Ale w tym roku jednak czekam na wczesna wiosnę :wink: :D

Cześć Agatko :)

Mam troche zaległości na FM , ale już powolutku nadrabiam :wink:

Bardzo dobrze,że nadrabiasz zaległości w swoim dzienniku, bo stęskniliśmy się za waszym domkiem!

Domek prezentuje się ślicznie w tym zimowym ubranku :D

A ja baaardzo zazdroszczę wam sylwestra w swoim domku! :oops: :oops: no ale u nas będzie za rok.... :roll: :wink:

Tylko ta zima niech w tym roku sobie już idzie... ja chcę wiosny! :wink:

Pozdrowiam :D

Ja też mam sporo zaległości, ale powolutku nadrabiam :) A co do sylwestra to fajnie było bardzo, ale w jakieś górki bym chętnie pojechała akumulatorki naładować, bo bez wakacji w tym roku jesteśmy i już mi brakuje wyjazdu jakiegoś...

I też chcę wiosny! :wink: :lol: Jak tak obie bardzo chcemy to może zima się ugnie pod taką presją i sobie pójdzie... :wink: :lol:

• 4 weeks później...

Cześć Agatko!

Ale Cię zaniedbałam! :oops: :oops: :oops:

Na swoje usprawiedliwienie mam tylko swoje zawirowania zdrowotne, które mam nadzieję,że już się kończą :wink:

Czytam,że i do Ciebie jakieś wredne choróbsko się przyplątało :evil:

Walcz dzielnie mleczkiem, miodem i czosnkiem :) a jak to nie pomoże to wpadaj do mnie na nalewkę farmaceutów :lol: A wtedy zdrówko powinno wrócić, bo nic lepszego na przeziębienie :wink: :lol:

Ale fajnie Wam,że już domek taki skończony się robi!

Jesteście na ostatniej prostej :D SUPER!!!

Łazieneczka bardzo łądnie wygląda, jest taka delikatna, naprawdę aż zazdroszczę, bo my walczymy z tynkami :oops:

Kochana zdrowiej i jak najwięcej zdjątek wrzucaj, bo ja czeeekammmm! :wink:

P.S

Udanych zakupów życzę :D

Cześć, dziewczyny:)

No to teraz zima nie ma szans :wink: :lol:

Karolcia, moje choróbsko to drobiazg w porównaniu z Twoimi przejściami :o Dobrze , że już wszystko ok.

Chociaż moje też nie odpuszcza, dziś straciłam głos zupełnie - do tej pory coś tam jeszcze chrypiałam, dziś już tylko ruszam ustami :wink: Tak, że płytki niestety niekupione, a ja do poniedziałku mam przerwę na chorowanie :roll: Ale przynajmniej dzienniki poczytam i może coś napiszę w końcu :)

Dziewczyny, ta cholera ciągle mnie nie chce puścić niestety :evil: Na mleko z czosnkiem już patrzeć nie mogę, tyle go wypiłam ostatnio, a od kasłania wszystkie mięśnie mnie bolą :roll: Nie wiem, czy się jutro nie będę jednak musiała udać do lekarza, bo coś mnie długo trzyma i już wariuję od siedzenia w domu :evil: :roll:

Hej, Karolcia :) Jeszcze się trochę męczę niestety,lekarka stwierdziła że to jakieś wirusowe zapalenie gardła jest. Tak mnie wymęczyło, że w ogóle na nic nie mam siły, nawet na forum ostatnio mało zaglądałam, ale postaram się szybko nadrobić zaległości :) Dobrze, że przynajmniej słonko świeci, jakoś inaczej na świecie od razu...

Dokładnie, przez to słoneczko sama buzia się śmieje :wink: :lol: U mnie na jednym z trermometrów na pelnym słoneczku pokazało +10C :o na innym w cieniu -1C więc i tak nie jest źle :wink: Niech ta wiosna juz przychodzi, to i chorobska nie będą się plontać :roll:

Zbieraj siły kochana, bo wiosna idzie i Twój ogród pewnie znowu upiększany będzie :)

A jak tam prace w domku???

Pozdrawiam!