Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile za stan surowy w okolicach Piaseczna

sa

Recommended Posts

Witam,

Ile moze kosztowac fundament, sciany + ewentualnie wiezba dachowa domu o powierzchni 130 m. Dom nie bedzie podpiwniczony, bez wykuszy, dach dwuspadowy.

Wlasnie taki :http://www.lipinscy.pl/project.xml?id=61650&page=1

tylko ze bez garazu.

Budowe planuje na południe od Piaseczna.

Dziekuje i pozdrawiam

s

Mniejszy domek, Dom w Groszku 2, w tym roku, firma z łosia, postawiła mi za 35 tys., oczywiście sama robocizna. W cenie były wszystkie roboty murarskie, rozprowadzenie kanalizacji, ocieplenie fundamentów i postawienie więźby dachowej. A gdzie, jeśli można wiedzieć, budowa?

• 5 months później...
  • 4 months później...
witam, buduje wiekszy dom (200m2 uzytkowej) z 4spadowym dachem i za robocizne SSO z więzba płace 45tys zl.

Czy 50tys zl to dobra cena pozostawiam do oceny inwestorom :)

a można wiedzieć skąd jesteś ? bo my dostaliśmy wycenę na 70k za SSO domu o powierzchni 165m2,jesteśmy z Oświęcimia (małopolska) pozdrawiamy

witam, buduje wiekszy dom (200m2 uzytkowej) z 4spadowym dachem i za robocizne SSO z więzba płace 45tys zl.

Czy 50tys zl to dobra cena pozostawiam do oceny inwestorom :)

a można wiedzieć skąd jesteś ? bo my dostaliśmy wycenę na 70k za SSO domu o powierzchni 165m2,jesteśmy z Oświęcimia (małopolska) pozdrawiamy

witam, buduje pod Warszawa, SSO juz mam i jestem zadowolony z ekipy, 70k za SSO dom o powierzchni 165m2 uwazam za duzo, wiec polecam szukanie tanszej ekipy :) zamin znalazlem ekipe za 45k, mialem oferty nawet za 120k ! za ten sam dom za taka sama prace :)