bed 29.08.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 W ostatnim numerze było trochę na ten temat. Czy ktoś wie kto to produkuje i gdzie można kupić? Sprawa pilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 29.08.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 "Odżył" ksylolit?Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bed 29.08.2008 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 tworzywo otrzymywane z mieszaniny tlenku magnezu, chlorku magnezu, trocin, piasku i pigmentów; skałodrzew to co opisali w ostatnim numerze nie wyglądało tak strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOMAN 29.08.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Witaj Wiem, że wełnę drzewną produkują: kronotherm, knauf, steico i fibris. Ten ostatni jest z Przemyśla i od nich zamówiłem materiały informacyjne i próbkę, to zobaczę jak wygląda. Teoretycznie myślałem, że jest to materiał bardziej ekologiczny niż wełny nim i szklane, ale... Okazuje się, że wełna drzewna też jest nasączana jakimiś fenolami czy formaldechydami, a i tak jest palna - klasyfikacja D i E. Wczoraj odkryłem perlit, i muszę się mu przyjżeć Pozdrawiam Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bed 29.08.2008 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 A które z nich można tynkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts