selimm 05.11.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Selim, Masz Barbapapę?!!!! Serio ?!!!! Ja, wszystko mam ..ale -drogi jestem... ale naturalnie..(z akcentem na natura) skłonny do ugody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.11.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 z Toma Hanksa dorzucę "Bachelor party" ... ten stary "Kawalerski wieczór"? Gdzie mięsko palnikiem przygrzewał? To był Tom Hanks? - ja pierniczę, zaraz lecę sprawdzić, jedna z moich pierwszych kaset Jakaś piracka kopia dziesiąta po kisielu z takim lektorem, co śmiesznie czytał... lektor "no więc" ? mięska nie pomnę, ale pamiętam jak grał w tenisa zasypując sąsiada w ogródku obok setkami piłek i scenę w łóżku, kiedy przyszli młodzi martwią się, jak to będzie... moi rodzice.. twoi rodzice... i wtedy Rick Gassko mówi coś w stylu ..a co z wojną na Bliskim Wschodzie.. ? masa komicznych sytuacji w samym hotelu, Japońce, osioł, "Dziwki, dziwki !!!" :lol: moze w sumie nieszczególnie wysokie loty, ale to nie Dostojewski, z nastawieniem na zabawę ogląda się to znakomicie oczywiście z nim jeszcze Skarbonka, Duży, Plusk, Turner i Hooch etc. trochę tego nakręcił http://tom.hanks.filmweb.pl/ a jakie ładne rzeczy produkuje [Meryl, Meryl !! ] a tu http://www.filmweb.pl/f283680/Neil+Young+Serce+ze+złota,2006 to napisali Arcydzieło! - więc trzeba będzie kupić [szlag - kto daje znaki diaktryczne w linkach ??] jeszcze kompozytor ? chyba Da Vinci się zniecierpliwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.11.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Moje typy (kolejność przypadkowa):1. ojciec chrzestny2. truman show3. transameryka4. gra pozorów5. gorzkie gody6. ze śmiercią jej do twarzy7. męska rzecz8. kocim okiem9. kochanek10. apocalypto No i jedyne seriale jakie oglądam: włatcy móch i gotowe na wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jpawl 23.11.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 10 filmów - bez podziału na bardziej lub mniej 'ważne': Science-Fiction/Fantasy 1. Alien (pierwszy) 2. Blade Runner dla mnie - niedościgła klasyka SF - mimo prawie 30 lat postępu technologicznego, efektów specjalnych, itp 3. Lord Of The Rings (trylogia) - mimo róznych opinii - nie wyobrażam sobie, żeby zrobić lepiej tą adaptację... rezerwa - Shrek , Terminator2 'Męskie' kino: 4. Goodfellas 5. The Godfather (najbardziej część 2) jak to ktoś napisał - po zobaczeniu tych filmów w zasadzie niewiele jest do dodania w kwestii 'mafia w filmie'... 6. Shawshank Redemption - wstyd się przyznać, ale robi _zawsze_ mi się miękko w końcówce rezerwa - Ronin, Saving Private Ryan, K2 Mniej męskie kino: 7. Kramer vs Kramer - IMHO D.Hoffman (mimo Absolwenta i Rain Mana) - w szczytowej formie (oraz prawie tak samo M.Streep) 8. American Beauty - też tak macie przed 40-stką? rezerwa - Philadelphia, What Dreams May Come, Amelia Kino niepoważne: 9. Blues Brothers - za Jake'a & Elwooda, 'Fix the lighter', Raya Charlesa, Arethę Franklin, Johna Lee Hookera i "everybody needs somebody to love' 10. Brain Donors (aka Czacha Dymi) - bo potrzebny jest reset od czasu do czasu, a poza tym J.Torturro wymiata także tu rezerwa - Four Weddings..., Indiana Jones..., Top Secret, Love Actually Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 25.11.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 No to może i ja dodam moją dziesiątke 1. Leaving Las Vegas 2. Dzikość Serca3. Żądło4. Sztos5. Miś ( w zasadzie większość filmów Barei)6. The Rock, (Nicolas Cage)7. Skazani na Shawshank 8. Pulp Fiction 9. Peacemaker10. Gorzkie Gody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 19.02.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Po kobiecemu TOP 10 1. When a men loves a woman 2. Kiedy Harry poznał Sally 3. Szkoła uczuć 4. Lucky seven 5. Tylko Ty 6. Miasto aniołów 7. Caso mail (włoski) 8. L'ultimo bacio 9. Samotność w sieci 10. Zielona mila szczelognie polecam włoskiei kino, byłam w szoku jak pooglądałam pare filmów na prawdę dobre kino! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts