monia i marek 10.01.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Jak mnie mąż zawiezie to będę. Tylko czy mnie zawiezie? czemu miałby nie zawieźć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.01.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Dorfi, kiedy wkleisz zdjęcia z budowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.01.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Na pewno nie dzisiaj. Trąba jestem i zapomniałam aparatu. Ale z drugiej strony robotników nie ma, więc nic się na budowie nie zmieniło. Dzisiaj tylko zastanawialiśmy się nad rozstawem mebli. A przez tak ogromną ilość okien w salonie nie mam ściany, przy której mogłoby stanąć pianino. Chyba je w wykuszu postawię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.01.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Jak mnie mąż zawiezie to będę. Tylko czy mnie zawiezie? czemu miałby nie zawieźć?? Bo musi załatwić pewną sprawę o 10-ej i obawiam się, że może nie zdążyć wrócić. A na podróż tramwajami z przesiadkami się nie piszę. To za daleko ode mnie (mieszkam dokładnie na przeciwnym końcu miasta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.01.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Na pewno nie dzisiaj. Trąba jestem i zapomniałam aparatu. Ale z drugiej strony robotników nie ma, więc nic się na budowie nie zmieniło. Dzisiaj tylko zastanawialiśmy się nad rozstawem mebli. A przez tak ogromną ilość okien w salonie nie mam ściany, przy której mogłoby stanąć pianino. Chyba je w wykuszu postawię? Wydaje mi się, że wykusz będzie odpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Na pewno nie dzisiaj. Trąba jestem i zapomniałam aparatu. Ale z drugiej strony robotników nie ma, więc nic się na budowie nie zmieniło. Dzisiaj tylko zastanawialiśmy się nad rozstawem mebli. A przez tak ogromną ilość okien w salonie nie mam ściany, przy której mogłoby stanąć pianino. Chyba je w wykuszu postawię? Ja właśnie z tego powodu zrezygnowałam z 1 okna na zachodniej ścianie salonu i z 1 w kuchni Nie żałuję - tyle okien ile zostało jest w sam raz (2 okna +drzwi tarasowe w salonie i 2 okna w kuchni). Mam do wstawienia wielki kredens do salonu i właśnie pianino, a z tym oknem byłoby ciężko Szkoda, że nie wzięłaś aparatu. Dorfi, postaraj się na jutro przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Bardzo ładne. Ja ostatnio na granie w ogóle nie mam czasu. Kiedyś dużo grałam na pianinie i flecie poprzecznym, a teraz to w ogóle czasu nie mogę wygospodarować Co do salonu - u nas jest mało ustawny, bo na jednej ścianie 2 wejść do salonu i w środku kominek, na drugiej 2 okna i drzwi tarasowe. Po zamurowaniu tego jednego okna mamy 2 węższe ściany wolne - tam właśnie będzie miejsce na ewentualne gracenie kredensem, pianinem, moze jeszcze mały sekretarzyk zmieszczę lub serwantkę. Z całą pewnością muszę mieć miejsce na obrazy, których mam całą masę, a przez te okna też nie było za wiele miejsca. Ty, widzę, też masz obrazy na ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.01.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Na szczęście na obrazy mam miejsce - między oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 U nas między oknami niewiele miejsca, biorąc pod uwagę, że przyjdą zasłony Jakie masz obrazy poza tymi, które widać? Malujesz sama czy kolekcjonujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.01.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Do malowania mam dwie lewe ręce, a na kolekcjonowanie mnie nie stać. Nie śmiej się ze mnie, ale moje obrazy są głównie haftowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 dlaczego uważasz, że miałabym się śmiać??? ja też haftuję, nawet kupiłam 2 dni temu b.ładną kompozycję bzów krzyżykowych na obraz piękne są takie obrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.01.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 dlaczego uważasz, że miałabym się śmiać??? Dla wielu osób to kicz. Chociaż mam jeden, który wszyscy biorą za zdjęcie (może jutro uda mi się go sfocić jak będzie dobre światło). Ale niektóre haftowane są naprawdę piękne. Widziałaś obrazy Golden Kite? A te bzy to jakie??? Uwielbiam bzy - to jedne z moich ulubionych kwiatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Jutro sfotografuję te bzy, to zobaczysz. Mnie się b.spodobały, tylko nie wiem kiedy je zrobię, bo cierpię na brak czasu A obrazów Golden Kite nie oglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.01.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 To zajrzyj tam koniecznie. Piękne są tylko strasznie drogo wychodzą. No i trzeba mieć na nie bardzo dużo czasu.http://www.goldenkite.com/news.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 już zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Pooglądałam, pokopiowałam co nieco - może kiedyś odmaluję takie lub odrysuję do krzyżykowania Śliczne są niektóre, tylko cena faktycznie niemała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.01.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Dorfi, dla Ciebie obiecane bzy: http://img233.imageshack.us/img233/3706/kopiahiacynty013ql3.jpg Ładne i proste do wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 12.01.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Piękne.To wzór liczony czy kanwa z nadrukiem? A ja sfociłam "zdjęcie", o którym pisałam. Musiałam go tylko wyjąć z oprawy, bo wszystko się w szybie odbijało. http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/280000000d1464a1/1/126/L1aADPwn6T8R4JWH9AXgGUZA6TslhLUG.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.01.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Kanwa z nadrukiem. 'Zdjęcie' śliczne To Twój synek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 12.01.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Jest bardzo podobny. Kto do nas przyjdzie, to jest pewny, że to Michał. A ja nie zawsze wyprowadzam z błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts