DarioAS 16.01.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 ja nawet nie mam czasu na oglądanie telewizji zazwyczaj cały dzień u nas idą bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 16.01.2009 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Mini-Mini? U nas też. Telewizor okupuje albo Michał albo mój mąż. Ale czasem uda i mnie się coś obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.01.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 albo Mini-Mini albo dvd jak monsz- Turbo cos tam Jak ja... Trace i Viva baaardzo twórcze programy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Dobry wieczór, Dorfi Masz jakieś nowe wieści z budowy? Coś ruszy do przodu? Nie miałam ostatnio komp., wiec trochę powyszywałam krzyżykami i kończę małą szydełkową serwetkę. Jednak komputer to pożeracz czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 18.01.2009 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Na budowie nic się nie dzieje. Teoretycznie panowie mają przyjść w środku tygodnia. A czy przyjdą to się okaże.Zresztą mało o tym myślę, bo mam inny problem - Michał mi się rozchorował. Przez dwa dni miał ponad 39 stopni. Dzisiaj na szczęscie temteratura zaczęła spadać a ja marzę o tym, żeby się wyspać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.01.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 W takim razie ucałuj synka i życzę zdrowia dla Was (teraz niestety bardzo dużo dzieci choruje )Mam nadzieję, że ten tydzień przyniesie same dobre wieści, zarówno z domu, jak i z budowy Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.01.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 21.01.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Temperatura spadła, ale poszło mu na oskrzela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.01.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Może postaw bańki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 21.01.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Lekarka nie kazała. Dostał antybiotyk i nakaz siedzenia w domu przez tydzień. Dobrze, że istnieje instytucja babci, bo ja w tym tygodniu mam ostatnie zajęcia i kolokwia piszą a potem muszę oceny ludziom powpisywać. Zwolnienie w tym okresie odpada całkowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.01.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Ja na zapalenie oskrzeli zawsze stosowałam Pawełkowi bańki - działają błyskawicznie i skutecznie. Biedny Michaś Faktem jest, że babcia w takich chwilach jest niezastąpiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.01.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 dobry wieczór!nie ma chyba gorszej rzeczy niż choroba dziecka.Moja córcia też jest chora. W nocy z niedzieli na poniedziałek dostala takiego ataku kaszlu ,ze przez 2 godziny musiąłam z nia spacerować po ogrodzie tylko to jej pomagało.U niej zaczyna sie od krtani i zaraz przechodzi na oskrzela.Dostala niestety antybityk ,syropki i wziewy.Poprawilo sie na tyle,że przesypia całą noc .Zycze zdrowka dla synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.01.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 ja też życzę zdrówka i Twojemu synkowi Dorfi i Twojej córeczce Beauty. Nie ma nic gorszego niż chore dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.01.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 O współczuję choroby Michałka i opieszałych robotników Trzymam kciuki za Michałka i piękny dach, który już niedługo będzie mi dane podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.01.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Z wiosną przyszłam:http://img207.imageshack.us/img207/9741/krokusynx8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 25.01.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Ojej, jakie piękne A wczoraj za mną krokusy chodziły. Pojechaliśmy wieczorem do Macro ale były drogie i nie kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.01.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Ja kupiłam takie fioletowe w Brico Marche po 4 zł. Cebulki (ok.6szt.)były wsadzone w doniczce, ukorzenione, wypuszczające listki Na działce też jakieś wsadzałam jesienią, a w ogrodzie przy naszym domu (teraźniejszym) mam chyba wszystkie kolory krokusików i muszę je przesadzić na działkę jak przekwitną na wiosnę. Budowa jutro rusza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 25.01.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 No i właśnie takie były w Macro, ale po 11 zł - za drogo. Hiacynty były po 6 z groszami - też za drogo (pojedyncze cebulki) Budowa ma jutro ruszyć. Panowie zadzwonili, żeby na jutro przywieźć ze składu dachówkę ale na wszelki wypadek nie zamówiliśmy jej. Zadzwonimy po nią jak przyjdą na budowę. Już im tak bardzo nie wierzę. A dzisiaj jedziemy do znajomych testować ogrzewanie podłogowe Jakoś tak się zawsze składało, że jeździliśmy do nich tylko wiosną i latem a nigdy zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.01.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Ojej, bardzo drogo Makro niestety ma ostatnio mało ciekawe ceny. Nie pamiętam, ale wydaje mi się, że hiacynty były po 3zł za cebulkę (bez doniczki, luzem), ale nie kupowałam, bo bardzo duzo kupiłam jesienią, a jeszcze spod domu chcę przesadzić, więc na razie wystarczy. Nie mogę się doczekać kwitnienia wszystkich cebulowych kwiatów Mam nadzieję, że nornice ich w zimie nie wchłonęły Trzymam kciuki za robotników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.01.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Panowie przyszli Prace na dachu ruszyły. Oby tylko pogoda dopisała. Przyszła też faktura za prąd. Faktura oczywiście zaliczkowa, bo na razie pobór prądu jest zerowy. Ale dlaczego jest taka wysoka????? Całe szczęście, że roboty dachowe powrócuły, bo w TV straszą powrotem zimy Opłata za prąd może być wysoka, bo być może zawiera opłatę przyłączeniową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts