monia i marek 19.02.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Różany pączek 0 kalorii http://images41.fotosik.pl/63/0fe85d8ebf1ab1d3med.jpg Angielka, Heritage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 19.02.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dziękuję za wirtualne pączki. Realnych nie było, bo nie miał kto kupić. Mąż w delegacji a ja nie wychodzę z domu. Michał niestety nie wyzdrowiał. Byliśmy wczoraj na prześwietleniu płuc. Osłuchowo niby czysto, ale to niemożliwe, żeby tak długo kasłać. A że bywają zapalenia płuc niewykrywalne osłuchowo to zrobiliśmy prześwietlenie i teraz czekamy na wynik. A dzisiaj ja się obudziłam z katarem, bólem gardła i kaszlem. Już mam dosyć tego chorowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.02.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dorotko, i co z oknami??? Masz już nowe wyceny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 20.02.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Taaaak, właśnie jedną dostałam. Na 75 tysięcy. Nie wiem czy śmiać się czy płakać?A dwie firmy nas chyba "olały" bo nie dostaliśmy odpowiedzi. No cóż, mamy kryzys, to po co zwiększać sprzedaż? Ale z drugiej strony jak to jest, że jedna firma wyceniła na 28 tys a druga na 75 tys.? W dodatku te za 75 tys. mają szprosy nakładane na zewnątrz okna. To ja dziękuję za mycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.02.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ale takie nakładane są droższe i do mycia się je zdejmuje... mnie takie wycenili na 48tys. Jak komuś nie zależy na sprzedaży to wymyśla właśnie takie ceny Szukaj jeszcze, na pewno będzie gdzieś taniej - jeśli mogę coś poradzić to szukaj w jakieś mniejszej firmie, a tylko profil sobie wybierz jaki chcesz na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.02.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Cena mnnie przeraziła Pytaliście o wycenę "okien z Krakowa" - OKNO PLAST? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 20.02.2009 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 W Oknoplaście nie pytaliśmy, bo mają opinię jednych z droższych. A za zdejmowanie ram ze szprosami to ja bardzo dziękuję. Ja słaba płeć jestem, gdzie będę jeszcze ramy dźwigać. Za dużo mam okien a za mało pomocników do sprzątania (a dokładnie to na razie ani jednego pomocnika nie mam). Pytałam o jakiś rabat czy coś w tym stylu, ale mi powiedzieli, że to przecież tanio (!!!) i rabatu nie będzie. No to niech się wypchają. Tyle pieniędzy za okna nie dam. Kolega u nich dość duży rabat dostał, a okien miał mniej, ale pewnie dlatego, że jedna z osób pracujących w tej firmie pisała u niego pracę magisterską. Chyba niedługo zacznę przedstawiać się jak koleżanka, czyli nazywam się tak i tak mam takie i takie stanowisko i pracuję tu i tu. Do tej pory mnie to bardzo śmieszylo, ale widzę że to przynosi skutki, bo też dom buduje i spore rabaty dostaje Dostaliśmy jeszcze dzisiaj namiary na jedną firmę w górach, którzy podobno bardzo dobre okna robią. Prześlemy im plany i zobaczymy co nam odpowiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ale w Oknoplascie wlasnie sa rabaty za zaplacenie z gory i takie tam rozne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.02.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ale w Oknoplascie wlasnie sa rabaty za zaplacenie z gory i takie tam rozne. dokładnie - brat mojego męża kupował tam niedawno okna - są b.ładne, a cena mile ich zaskoczyła, bo byli przekonani, że dużo drożej zapłacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 20.02.2009 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Hmm, tak mówicie? To chyba tam jutro męża wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.02.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Hmm, tak mówicie? To chyba tam jutro męża wyślę warto zapytać - to nic nie kosztuje trzeba od razu pytać o rabaty i powiedzieć, że "porównujecie oferty i szukacie najatrakcyjniejszej cenowo" - biorą sobie to wtedy do serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 20.02.2009 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Sprawdziłam sobie w necie adresy dystrybutorów tych okien i jednego mamy o rzut beretem. Podjedziemy tam jutro pooglądać okna. Tylko na wycenę się długo czeka - do 3 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.02.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ja w oknoplascie robiłam wycenę, całkiem niedawno, niestety było za drogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.02.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 znalazłam... 36300zł (przy przedpłacie 100%) kolor obustronny orzech, szprosy 18mm. Dla mnie to było bardzo dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.02.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Cześć, Dorotko - jak tam okna? Byliście w tym Okno Plaście? Są jakieś nowe fotki z budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 22.02.2009 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Czekamy na wycenę z OknoPlastu. Na budowie nic się nie dzieje, bo panów cały tydzień nie było. Fotek więc nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Dorfi, a czy Ty sie piszesz na imprezke forumowa 14 marca? Daleko nie masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 22.02.2009 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Wiem, że nie mam daleko, ale się zadeklaruję w ostatniej chwili, bo nie wiem czy będę w stanie. Już teraz zaczynam przypominać hipopotama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Spokojnie, jedno dodatkowe krzeslo sie dla Ciebie znajdzie. Byloby milo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 22.02.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 No, nie wiem czy na jednym się zmieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts