Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dworek Kamila - komentarze do domku dla Dorfi i jej rodziny

Dorfi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dorotko, damy sobie radę - upchamy się z Małgosią na jednym krześle, a Tobie damy dwa :lol: Nie daj się prosić ... Kobieta w Twoim stanie to nic nadzwyczajnego - teraz to powiedziałabym, że nawet moda na ciążę nastała :D Pewnie czujesz się dyskomfortowo, ale dla nas będzie pięknie :D :wink:

Dzięki za wizytę. Kawka czy herbatka? :D

Lężę w łóżku i się rozpieszczam. Zaraziłam się od Michała.

Panowie od dachu podobno wczoraj mieli przyjechać. A czy przyjechali tego nie wie nikt, bo męża mam w delegacji i nie miał kto pojechać i sprawdzić co na budowie słychać.

cześć :) rozpieszczaj się :D

wiesz, ale myśle, że powinnaś mieć chociaż telefon do szefa dekarzy..a on do Ciebie..chyba, że masz na tablicy..

zawsze może sie cos wydarzyć nieprzewidzianego..weź od męża namiar..

glupia niby sprawa, drobiazg, ale dzieki temu wiem co sie dzieje..wszystko przekazują , pytają w razie wątpliwości..działa w dwie strony,

wczoraj np. nasz hydraulik zadzwonił nagle, że ktos przyjechał i bez pytania zaczął robic zdjęcia naszego domu..wszedł na teren ..

no i że pogonił..i słusznie :D podziekowałam mu..

tzn. mam na mysli, że lepiej mieć rekę na pulsie..

sciskam cieplo :)

cześć :) rozpieszczaj się :D

wiesz, ale myśle, że powinnaś mieć chociaż telefon do szefa dekarzy..a on do Ciebie..chyba, że masz na tablicy..

zawsze może sie cos wydarzyć nieprzewidzianego..weź od męża namiar..

glupia niby sprawa, drobiazg, ale dzieki temu wiem co sie dzieje..wszystko przekazują , pytają w razie wątpliwości..działa w dwie strony,

wczoraj np. nasz hydraulik zadzwonił nagle, że ktos przyjechał i bez pytania zaczął robic zdjęcia naszego domu..wszedł na teren ..

no i że pogonił..i słusznie :D podziekowałam mu..

tzn. mam na mysli, że lepiej mieć rekę na pulsie..

sciskam cieplo :)

Jejku! Może projekt im się spodobał a nie znali nazwy... bo nawet nie chcę myśleć, że w innym celu :o :o :o :o

u nas też się to zdarza... raz pan był zapytać o kolumny, ale żadnych zdjęć nie robił... i kilka razy zatrzymywały się samochody, ale to przypuszczam, że to ktoś kto dawno nie jechał, i niedowierzał, że całkiem niedawno był tam dół i las :lol:

ale takiej bezczelnośći tzn. robienia zdjęć nie było!!!

Odpowiedź z OknoPlastu dostałam i nawet cena do zaakceprtowania (łącznie z montażem 30 tys.). Poza tym mąż oglądał te okna i bardzo mu się spodobały (ja ich nie widziałam, bo z chorym Michałem siedzialam w domu).

Piąteczko telefon do robotników nic mi nie da, bo nie mówię. A właściwie to mówię, ale na migi. Jak czegoś potrzebuję to dzwoneczkiem Michała wzywam. Poszło mi na krtań i na oskrzela. Nie pamiętam kiedy ostatnio mnie tak ułożyło.

W dodatku dziecko mi się rozbisurmaniło, bo krzyknąć i doprowadzić go do pionu nie mogę. :wink:

Dzięki za wizytę :D

Wyzdrowieć to jeszcze nie wyzdrowiałam ale czuję się już znacznie lepiej. Piękne słoneczko za oknem też robi swoje :D

Idzie wiosna, życie jest piękne :D

A ja z myślą o wystroju wnętrz zaczęłam nowy obraz

http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/2800000010343d95/1/9/LF8TiVPy3D8ANo0K3e7t9ZzjFEQcjRb5.jpg

Po skończeniu będzie wisiał w holu nad schodami.