Dorfi 02.03.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Wiosna i słoneczko też swoje robią Ale najbardziej ciesze się, że koniec robót już widać i wreszcie będzie można rozliczyć transzę kredytu ( i wypisać wniosek o wypłatę kolejnej). Serce mi się krajało jak na budowie nic się nie działo a odsetki płacić było trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.03.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Będzie dobrze - teraz mąż musi przejąć ster i zająć się "dorabianiem", a Ty odpoczywaj i myśl wyłacznie o pozytywnym rozwiązaniu Dach wygląda na wielgachny, ale b.ładnie prezentuje się z tą dachówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dorfi to co, wpisywac Cie na liste? Bedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 04.03.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Będę. Wpisuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 A z ktora grupa sie chcesz zalapac? Dzienniki (od 12), popoludniki (od 3), czy nocniki (od 6)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 05.03.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Raczej z Dziennikami. To aż tyle osób będzie? Coś mi chyba umknęło - widocznie zaległości w czytaniu mam większe niż myślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.03.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A z ktora grupa sie chcesz zalapac? Dzienniki (od 12), popoludniki (od 3), czy nocniki (od 6)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Raczej z Dziennikami. To aż tyle osób będzie? Coś mi chyba umknęło - widocznie zaległości w czytaniu mam większe niż myślałam. Na razie naliczylam 15 osob, wiekszosc jest w grupie dziennikow. Plan wycieczki nabiera ostatecznego szlifu, wiec badz czujna, a najlepiej gdybys mi podala numer tel., wtedy na pewno sie nie pogubimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 05.03.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Poszedł na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karor 05.03.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Oooo ja tu rzadko zagladalem Ale tu takze kibicuje ! Domek też ładny a jak bedzie wykonczony to ło ho ho ! Schody widze ze takie jakie marzą sie Daradudce Ktora nei stety nie moze takich miec .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 07.03.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dorfi, przecudnie masz zrobione lukarny Strasznie mi się Twój dach podoba, dom także oczywiście!!! Napisz proszę czy kupowaliście styropianowe gzymsy czy docinali ze styropianu??? Z gzymsami to już wygląda jak skończony dworek, bo już mogę sobie go wyobrazić w całości.... po ociepleniu... Aż miło popatrzeć... a miałaś tyle niepotrzebnych wątpliwości Cudnie jest!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.03.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dorotko - bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.03.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Napisz proszę czy kupowaliście styropianowe gzymsy czy docinali ze styropianu??? Nic nie kupowaliśmy. Panowie sami wszystko przycinali. Miło mi, że Wam się podoba. Mnie też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dorfi, pięknie jestem już pod wrażeniem, naprawdę jak idzie z obrazem?? i jak się czujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.03.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dorfi, pięknie jestem już pod wrażeniem, naprawdę jak idzie z obrazem?? i jak się czujesz ? No właśnie - jak obraz? Ja swoje bzy odłożyłam na bok (w połowie skończone), natomiast sfotografowałam swoje wszystkie olejne obrazy i obmyślam gdzie zawisną w nowym domu, bo jeśli mi nie spasują to muszę coś nowego namalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.03.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Hihi, Monia jak coś Ci nie spasuje to zawsze możesz powiesić u mnie Mój obraz na razie ma przerwę w wyszywaniu. Musiałam wyszyć szybko kwadracik w ramach akcji "kołderka za jeden uśmiech" i wszystko inne poszło w kąt. Ale dzisiaj go skończę, bo tylko kontury mi zostały i od jutra wracam do Madame. Powolutku kompletuję też wyprawkę. Dzisiaj kupiłam takie śliczne malusie czapeczki I szukam rękawiczek. Miałam takie fajne dla noworodka i gdzieś mi je wcięło. Tak samo jak worek z czapeczkami. Muszę zapytać teściowej, czy jej córka ich nie wzięła jak jej się dziecko urodziło, bo wszystkie rzeczy po Michałku u teściów trzymamy (mają bardzo duży dom i w związku z tym więcej miejsca). No i chyba z drutami się przeproszę. Ze dwa sweterki by się przydały. W kwietniu może jeszcze być chłodno. Normalnie instynkt gniazda mnie dopadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dorfi, zapisalam Cie na potwierdzona liste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.03.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Jak na razie to się wybieram i mam nadzieję, że nic mi w tym nie przeszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.03.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Hihi, Monia jak coś Ci nie spasuje to zawsze możesz powiesić u mnie Mój obraz na razie ma przerwę w wyszywaniu. Musiałam wyszyć szybko kwadracik w ramach akcji "kołderka za jeden uśmiech" i wszystko inne poszło w kąt. Ale dzisiaj go skończę, bo tylko kontury mi zostały i od jutra wracam do Madame. Powolutku kompletuję też wyprawkę. Dzisiaj kupiłam takie śliczne malusie czapeczki I szukam rękawiczek. Miałam takie fajne dla noworodka i gdzieś mi je wcięło. Tak samo jak worek z czapeczkami. Muszę zapytać teściowej, czy jej córka ich nie wzięła jak jej się dziecko urodziło, bo wszystkie rzeczy po Michałku u teściów trzymamy (mają bardzo duży dom i w związku z tym więcej miejsca). No i chyba z drutami się przeproszę. Ze dwa sweterki by się przydały. W kwietniu może jeszcze być chłodno. Normalnie instynkt gniazda mnie dopadł Dorotko, bardzo fajne rękawiczusie bawełniane można kupić w Tesco za kilka złotych - naprawdę b.ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.03.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Normalnie instynkt gniazda mnie dopadł zapewniam Cię, że to dopiero początek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts