dardurdka 19.03.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 o łoł, świetna tapeta Prosimy o więcej wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adix 19.03.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No i salon (raczej czesc) http://images49.fotosik.pl/87/31d88be7ff457353m.jpg http://images43.fotosik.pl/87/18920a1bcbed7214m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 19.03.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Pięknie to wygląda.Czy kominek wyszedł Wam dokładnie naprzeciwko wykusza?U nas panowie wybudowali komin lekko z boku, ale jak popatrzyłam na plan, to faktycznie jest on z boku. No i teraz się zastanawiam czy ten kominek nie będzie głupio wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.03.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Pięknie mieszkacie... zazdraszczam Dorfi, a zasłony prawie takie jak Ty chciałaś Adix, z czego są podłogi??? I ciekawi mnie ta witryna, której kawałeczek widać Prawdziwa rezydencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adix 19.03.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Dorfi, masz komin tak jak my tylko poprosilismy o postawienie kominka bardziej centralnie. Jestes w o tyle lepszej sytuacji ze masz kogo zapytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.03.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Adix, może skusisz się założyć galerię chętnie bym pooglądała tak piękne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.03.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Adix, może skusisz się założyć galerię chętnie bym pooglądała tak piękne wnętrza Ponawiam prośbę Dardurki.Tapeta przecudnej urody też myślę o czymś takim...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.03.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 W dodatku o takim samym wzorze co zasłony Adix, no pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 cześćDorfi, jak się czujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adix 20.03.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witam,Przepraszam ze tak w buciorach tu wszedłem, jakos tak wyszło.To jest nie moja czesc na tym forum i niepotrzebnie sie tu "wystawiam"Moze pomysle o załozeniu galerii i tam ewentualnie prezentowac Kamilę.PozdrawiamAdix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.03.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Baaaaaaaardzo dobry pomysł czekam na galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 20.03.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Witam, Przepraszam ze tak w buciorach tu wszedłem, jakos tak wyszło. To jest nie moja czesc na tym forum i niepotrzebnie sie tu "wystawiam" Moze pomysle o załozeniu galerii i tam ewentualnie prezentowac Kamilę. Pozdrawiam Adix Oj Adix, ale wystrzeliłeś z tymi buciorami. Bardzo się cieszę, że się odezwałeś Ale założenie galerii to świetny pomysł. A gdyby Ci się nie chcialo, to zawsze jesteś tutaj mile widziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 20.03.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 cześćDorfi, jak się czujesz?? A dziękuję, nie najgorzej. Jutro się na zakupy wózkowo - kołyskowe wybieram. Tylko, że kołysek strasznie mały wybór jest. A mnie na kołyskę naszło. Łóżeczko mi się w mieszkaniu nie zmieści a przez ten czas, kiedy kolyska wystarczy, to może na tyle dom wykończymy, że się przeprowadzimy? Wiem, że nadzieja matką głupich, ale każda matka kocha swoje dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adix 20.03.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Oj Adix, ale wystrzeliłeś z tymi buciorami. Bardzo się cieszę, że się odezwałeś Ale założenie galerii to świetny pomysł. A gdyby Ci się nie chcialo, to zawsze jesteś tutaj mile widziany Ok, jak bedziesz miała jakies pytania o Kamile to wiesz gdzie szukac. Jest kilka rzeczy wykonanych inaczej niz plan i jeszcze kilka, przy których mozna było pomyslec. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.03.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Dorotko, gratuluję odbioru kominów!!! U nas takie przyjemności zostawiamy na sam koniec, jak będziemy chcieli odebrać budynek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 22.03.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Przy odbiorze budynku musi być dodatkowy (całościowy) odbiór kominów, ze sprawdzeniem kominka itd. Tak więc z kominiarzem i tak się jeszcze spotkam. Ale przynajmniej wiem, że kominy mi robotnicy wymurowali prawidłowo. I lepiej to wiedzieć już teraz niż gdyby potem miało się okazać, że coś jest nie tak. I się pochwalę. Wczoraj kupiłam sobie pojazd 2-śladowy czyli wózek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.03.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Super!!! Ja uwielbiam tego typu zakupy pochwal się, please my kominy sprawdziliśmy sami, tzn to że się nie leje bo jeśli chodzi o wykonanie to na bieżąco widzieliśmy postępy prac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.03.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 13tys. to nie 20... więc jeszcze nie jest tak źle...a masz rozpiskę ile czego pójdzie i ile robocizna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 23.03.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nie mam. To wstępna wycena za całość. A wycena za sam projekt też poszła w górę. Jeszcze dwa tygodnie temu to było 9 tys, a dzisiaj już 10 tys. Za dodatkowe punkty 3 tys.A te dodatkowe punkty to 3 kinkiety w hollu i instalacja telewizyjna w 3 pokojach plus kable do internetu w 2 pokojach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.03.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Trochę sporo, bo ceny kabli możesz sobie zobaczyć u mnie w komentarzach, nie są wygórowane! Miedź potaniała, więc i przewody... może trzeba jeszcze gdzieś wycenić żeby później nie wyszło jak z dachem drugie tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts