Dorfi 31.03.2009 03:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 A ile takie lalki kosztuja mniej wiecej? Bo od pazdziernika wartosc paczek bez cla podniesli do 210 euro czy cos takiego. W takiej kwocie latwiej juz cos zmiescic. Bardzo różnie. Od 50 do 300 $. Są co prawda i po 1000 $ ale na takie to nawet nie patrzę, żeby sobie smaka nie robić. Lalki i ceny można sobie pooglądać np. tutaj: http://www.angelicdreamz.com/store/Tonner_Dolls.html Tych akurat niestety w Polsce nie można kupić - trzeba sprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.03.2009 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ale sympatyczna Miss Piggy I fajny płaszcz Get Smart - chyba sobie taki uszyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Cześć Dorfi, sprawdzam jak się czujesz Jeszcze nie urodziłam a to widzę, bo jesteś ciągle z nami chyba, że laptopa na porodówkę weźmiesz Ciekawa jestem, która pierwsza pojedzie.. Ty czy Andulka A gdzie te lalki, co z tymi lalkami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.04.2009 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A gdzie te lalki, co z tymi lalkami?? O lalkach jest tutaj: http://forum.muratordom.pl/ktos-kolekcjonuje-lalki,t126209.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.04.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dorotko masz jakis kontakt z adixem?ciekawi mnie gdzie kupił te fantastyczna tapetę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 02.04.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Napisz do niego na P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.04.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dorotko, co tam na budowie?? Jak się czujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.04.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Na budowie cisza - nic się nie dzieje. Za to z racji wiosny zabrałam się za porządki na balkonie. Chociaż w tym roku nie będę szaleć z kwiatkami. Boję się, że nie będę miała czasu, żeby onie zadbać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.04.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 A gdzie te lalki, co z tymi lalkami?? O lalkach jest tutaj: http://forum.muratordom.pl/ktos-kolekcjonuje-lalki,t126209.htm fajny wątek, ja też mam aż jedną http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k040.gif lalkę z porcelanki ale Ty to masz kolekcję one wszystkie z porcelany są?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.04.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 one wszystkie z porcelany są?? Nie, tych z porcelany jeszcze nie sfotografowałam (jakoś się zabrać nie mogę ). To głównie lalki firmy Mattel i lalki Roberta Tonnera. Mam jeszcze kilka używanych barbie (po dzieciach znajomych) ale zostaną umieszczone w gablotce jak im jakieś kreacje sprawię. Tyle, że wena twórcza mnie ostatnio opuściła. Ostatnio na forum dla kolekcjonerów lalek robiliśmy inwentaryzację. Policzyłam swoje i wyszło, że mam 42 sztuki plus 1, która jest akurat w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.04.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 łał tak własnie jak patrzyłam na te lalki to pomyślałam, że nie spotkałam barbie z porcelany ale wiesz, ja nie w temacie jestem ja chętnie obejrze te typowe lale porcelanowe, w tych pięknych sukniach.. ach masz pięknego konika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.04.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 łał tak własnie jak patrzyłam na te lalki to pomyślałam, że nie spotkałam barbie z porcelany No to Cię zaskoczę - są barbie z porcelany. Niesamowicie piękne ale i drogie. Ale porcelanowej laleczki nigdy bym się nie odważyła zamówić wysyłkowo. Są za drogie na takie ryzyko. Znając naszą pocztę to na 99% doleciałyby tylko porcelanowe szczątki, a taka laleczka kosztuje grubo ponad 1 000 zł. A wiesz, że jesienią była u Was wystawa lalek? W Dworze Zieleniewskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.04.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 może się przyda http://ww6.tvp.pl/4915,20090218883064.strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.04.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 dzięki Moja mama w to wierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 człowiek, jak coś ma pod nosem, to nigdy nie wie cena niezła jak za lalkę, to juz naprawde trzeba mieć hopla na tym punkcie, żeby taką zamówić na sobotę http://astre.blox.pl/resource/404.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.04.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 ja też coś zostawiam i o nowe wieści oraz zdrówko pytam ... http://images36.fotosik.pl/93/f2a657a5fc6c1cccmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.04.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Dorotko ,gratuluję decyzji!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dorfi, no i, no i?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.04.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 No i nic. Jeszcze nie urodziłam i proszę mi tu nic nie krakać, bo święta chcę spędzić w domu Znaleźliśmy kupca na barak, w którym mieszkali robotnicy i jak go wywiozą będziemy grodzić działkę. Dzisiaj dostaliśmy telefon, że do jednego z sąsiadów jacyś ludzie ostatnio ciągle przyjeżdżają i z naszej działki sobie parking zrobili. A potem znowu będzie do nas dzwonić policja, że asfalt ubrudzony i ślady z naszej działki prowadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 no... Dorfi, ja Cie proszę, melduj sie częściej, bo Cie na porodówke wywieziemy zanim tam trafisz ale Andulki to kurcze długo nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts