Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dworek Kamila - komentarze do domku dla Dorfi i jej rodziny

Dorfi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Więźba jest - tylko patrzeć jak będzie szkilecik jak u nas :D

Co do dachówki - glaxurowana jest super pod tym względem, że na całe życie zapominasz, że masz dach - nie osiada mech, ani nic, ale ma jedną wadę - jest brzydka przez ten połysk :-? Angobowana jest super, ale ma tę wadę, że MOŻE zachodzić mchem w zależności od terenu usytuowania domu :roll: . No i bądź tu mądra :lol: :lol: :roll:

Witaj, Dorfi :wink:

Mam pytanie - jaki kolor fugi daliście między klinkier na kominie? Dzisiaj mnie Pan na składzie bud. zapytał czy chcę brązową, czy grafitową i mnie zamurowało - nie widziałam na jaką się zdecydować :roll:

Jak tam postępy na budowie?? Pogoda coraz zimniejsza i mniej sprzyjająca budowie :-?

Nawet nie wiem. Jak ostatnio oglądałam kominy to fug jeszcze nie było. A w ten weekend miałam tyle pracy, że na budowie nie byłam. Tak więc jak pojadę to zobaczę co mam na kominie. Pewnie sami coś dobrali. Jakoś nie mialam czasu o tym myśleć. We środę jadę na konferencję i muszę się do wystąpienia przygotować. O budowie pomyślę jak wrócę. Pewnie w przyszły weekend pojadę na budowę to zrobię fotki i sprawdzę co tam jest. :D

Co za okropna pogoda. Ledwie wysiedliśmy z samochodu trzeba było do niego znowu wsiadać, bo rozpętała się zadymka. Zrobiłam kilka zdjęć przez okno i pojechaliśmy do domu. Może jutro będzie ładniej, to pojedziemy obejrzeć wszystko dokładnie.

A tak nam zależało, żeby skończyć dach zanim zmieni się pogoda. Wszystko przez ten ......... bank. :evil:

No, no - coraz bardziej mnie doganiasz :lol: :lol: :lol:

Twoje kominy mają taką fugę jak nasze - grafitową :wink:

Szkoda, że pogoda taka paskudna, bo prace idą znacznie wolniej :( U nas dzisiaj było okropnie zimno i śnieżyca taka, że momentami nic nie było widać :o Liczę na poprawę i brak śniegu, bo coś nasi fachowcy się buntują nie bardzo chce im się brać do dalszego etapu :evil: