monia i marek 04.11.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dobrze wiedzieć, Dorfi - może wykorzystam tę podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.11.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Więźba jest - tylko patrzeć jak będzie szkilecik jak u nas Co do dachówki - glaxurowana jest super pod tym względem, że na całe życie zapominasz, że masz dach - nie osiada mech, ani nic, ale ma jedną wadę - jest brzydka przez ten połysk Angobowana jest super, ale ma tę wadę, że MOŻE zachodzić mchem w zależności od terenu usytuowania domu . No i bądź tu mądra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 14.11.2008 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No i stanęło na glazurowanej. Tyle, że się okazało, że na składzie jest jej za mało. Trzeba sprowadzić a to trochę potrwa, bo trzeba ją przywieźć z Bawarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.11.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Jeśli będą miały inną datę prod., to koniecznie sprawdź, czy nie różnią się odcieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.11.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Witaj, Dorfi Mam pytanie - jaki kolor fugi daliście między klinkier na kominie? Dzisiaj mnie Pan na składzie bud. zapytał czy chcę brązową, czy grafitową i mnie zamurowało - nie widziałam na jaką się zdecydować Jak tam postępy na budowie?? Pogoda coraz zimniejsza i mniej sprzyjająca budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 17.11.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Nawet nie wiem. Jak ostatnio oglądałam kominy to fug jeszcze nie było. A w ten weekend miałam tyle pracy, że na budowie nie byłam. Tak więc jak pojadę to zobaczę co mam na kominie. Pewnie sami coś dobrali. Jakoś nie mialam czasu o tym myśleć. We środę jadę na konferencję i muszę się do wystąpienia przygotować. O budowie pomyślę jak wrócę. Pewnie w przyszły weekend pojadę na budowę to zrobię fotki i sprawdzę co tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominium 21.11.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Witaj Mam pytanie odnośnie kolumn. (To chyba klasyczny problem dworkowiczów). Możesz podać namiary na firmę (lub firmy) gdzie kupiliście je? (orientacyjen ceny?) Pozdrawiam dominium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 21.11.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Odpisałam na P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.11.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Dorfi, czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 22.11.2008 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Zaraz jedziemy. Aparat spakowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.11.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Suuuuuuuuuuuuuuper!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 22.11.2008 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Co za okropna pogoda. Ledwie wysiedliśmy z samochodu trzeba było do niego znowu wsiadać, bo rozpętała się zadymka. Zrobiłam kilka zdjęć przez okno i pojechaliśmy do domu. Może jutro będzie ładniej, to pojedziemy obejrzeć wszystko dokładnie. A tak nam zależało, żeby skończyć dach zanim zmieni się pogoda. Wszystko przez ten ......... bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 22.11.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Witam! Gratuluję postępów na budowie i będę śledzić dalsze prace. Kominy były murowane z cegły, czy systemowe, z klinkierowym wykończeniem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 22.11.2008 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Kominy miały być kupione systemowe, ale nasi Górale stwierdzili, że nam je wymurują. Wyjdzie taniej i będzie lepiej. No i im zaufaliśmy. Kominiarz na budowie już był i stwierdził, że są w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.11.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Dorfi domek nabiera kształtów! Pięknie A gdzie idzie ta wyfrezowana krokiew? Będzie ją gdzieś widać? Jeszcze raz gratuluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.11.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 No, no - coraz bardziej mnie doganiasz Twoje kominy mają taką fugę jak nasze - grafitową Szkoda, że pogoda taka paskudna, bo prace idą znacznie wolniej U nas dzisiaj było okropnie zimno i śnieżyca taka, że momentami nic nie było widać Liczę na poprawę i brak śniegu, bo coś nasi fachowcy się buntują nie bardzo chce im się brać do dalszego etapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 24.11.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Cześć Dorfi gratuluję domku życzę pogody i aby szybko położyli Wam dach.. w projekcie urzekło mnie połączenie kuchni z pralnią..super sprawa.. będę zaglądać powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.11.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Dorfi, gdzie nowe fotki?? Na pewno coś przybyło na budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.11.2008 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Domku przybyło dużo. Fotki miały być wczoraj, bo na działkę mam czas jeździć tylko w weekendy, ale wczoraj z samego rana mi się dziecko rozchorowało i nie pojechałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.11.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 W takim razie czekam z niecierpliwością Dach już skończony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts