monia i marek 14.04.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Dorotko, teraz już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.04.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Przyszłam zapytać co słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.04.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 nio flaśnie tysz kcialek sapytoffac ii posdroffic serdecznie:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.04.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Dorotko, czyżby już?? Taka cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.04.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ojej! Pewnie tak Bo termin chyba już!!!! Czekam na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 19.04.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 A kuku W domu jeszcze siedzę. Coś się dzidzi nie spieszy. Mądre dziecko będzie, bo i do czego się tu spieszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.04.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 wcale mu sie nie dziwię Nie ma to ,jak w brzusiu u mamusi Pozdrowienia i dla Mamy i dla Dzidzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.04.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 dobrze, że się odezwałaś kamień z serca mi spadł, bo troszkę się martwiłam, czy aby dobrze się czujesz coś nowego na budowie się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 20.04.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Na budowie wieje nudą. Czekamy na okna. Mają być na początku maja. A ja siedzę w domciu, wyszywam i dziergam sweterki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.04.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 więc pewnie zdążysz wrócić ze szpitala i okienka przyjadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.04.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 dobrze Ci, że masz taki talent, jak nic nie dziergałam bo nie umiem za to w ogródek do końca ciąży się bawiłam ja też miałam po terminie, Dawidka 7 dni a Nadię 3, więc wiem jak to jest jak się tak czeka i czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 20.04.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Moja dzidzia po terminie jeszcze nie jest - został jeszcze tydzień, ale już mam dosyć tej ciąży no i tego czekania. Jest mi niewygodnie, siedzieć nie bardzo mogę, bo od razu dostaję kopa, chodzić za bardzo nie mogę, bo mi stopy strrasznie puchną i w buty się nie mieszczą (dobrze, że jest ciepło, to sandały zakładam). Michał urodził się przed terminem, więc się teraz denerwuję i myślę czy to będzie jutro? A może w nocy mnie złapie? (z Michałem właśnie było tak niespodziewanie - złapało mnie w czasie spania). Zaczynam wpadać w lekką paranoję. Ale za to cieszę się każdym dniem, w którym jestem panią siebie i mogę robić co chcę i śpię ile mogę, póki mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.04.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 ...Ale za to cieszę się każdym dniem, w którym jestem panią siebie i mogę robić co chcę i śpię ile mogę, póki mogę I tego się trzymaj, bo później jak przyjdzie dzidzia na świat nie będzie czasu o tym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.04.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 życze spokoju...i zdrowia ...trzymaj si cieplutko:)odpoczywaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.04.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 eee.. to my Cię stersujemy, a tu jeszcze tydzień a nawet trzy spokojnie ale wiem, że najgorsze to te ostatnie dni sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.04.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Dorotko, powinna teraz koszt ziemi pokryć kierowniczka budowy Wiem, wiem, że łatwo się mówi, ale wywrotka ziemi to wydatek ok.500zł Mimo wszystko działka wygląda teraz zupełnie inaczej - szkoda, że nie możesz zacząć zakładać ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.04.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 przypuszczalnie wzięła za to niemało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.04.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Od samego początku coś mi nie leży ta Twoja kierowniczka Dorotko ,jak tam samopoczucie? Pewnie Ci już ciężko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 25.04.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 (edytowane) Nie jest tak źle. Żeby tylko nogi mi tak nie puchły, to byłoby rewelacyjnie. Niestety po dzisiejszej wyprawie na działkę, gdzie trochę pochodziłam a trochę postałam nogi mi spuchły jak balony. Nawet sobie zdjęcie na pamiątkę zrobiłam, ale nie pokażę, bo nie chcę Was straszyć. Bałam się, że mi skóra popęka, bo miałam wrażenie, że mi za chwilę eksplodują. Byłam wczoraj u lekarza i dzidziuś jest gotowy do wyjścia. Ale czy zechce wyjść w terminie? Na wszelki wypadek uzgodniłyśmy plan B. Tyle, że po planowanym terminie porodu moja pani doktor nie może mi wystawić zwolnienia tylko urlop macierzyński. A przyznam się, że urlopu mi szkoda. Mam więc nadzieję, że mały zlituje się nad mamusią i urodzi się przed czwartkiem. Edytowane 12 Stycznia 2011 przez Dorfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Moja córunia urodziła się 9maja co prawda 11lat temu ,ale jeszcze pamiętam jakie miałam popuchnięte nogi .Z jednej strony dobrze ze były wtedy upały ,bo ostatni miesiąc przechodziłam w japonkach Ciekawe czy Twoje maleństwo czasami nie urodzi się ze sztandarem pierwszomajowym w rączce? trzymam kciuki, z drugim dzieckiem jest już łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts