coffee82 09.05.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 GRATULUJĘ pięknego zdrowego maluszka - wygląda słodko. Dużo płacze??? Czy jednak daje ci pospać? Z resztą najważniejsze ze juz jest. Daj znac jak sie czujesz.Jaszcze raz GRATULACJE http://cokupic.pl/i/c_big372202.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.05.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ależ ja czekałam na jakieś wpisy w Twoim dzienniku!!! I się doczekałam!!! A tyle się dzieje Moim zdaniem odliczać już możesz Jak tam Wojtuś się czuje???? I Michałek oczywiście, bo pewnie trochę zazdrosny skupieniem uwagi na nowym braciszku?!? a... jakie tynki będą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.05.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dorotko - nareszcie jakieś wieści i na dodatek pozytywne Pozdrowienia dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.05.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dorfi, synek jest boooski, śliczny chłopczyk Gratuluję jeszcze raz, jest czego czerwiec niedaleko, jeszcze miesiąc i będzie znów szła robota, na święta pewnie juz będziecie u siebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 18.05.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Wojtek daje niestety "popalić". W dzień to istny aniołek. Prawie cały czas śpi robiąc sobie tylko przerwy na jedzenie. Za to w nocy mały aniołek przemienia się w diabełka. Nie ma spania. Zabawa zaczyna się ok. pierwszej i co noc wydłuża. Pierwotnie trwała do trzeciej, ale ostatnio trwa do piątej lub szóstej. Jak usłyszycie, że taką jedną z powodu dziecka wywieźli do wariatkowa, to pewnie będę to ja Tynki będziemy robić tradycyjne. I powoli dojrzewam do kuchni, ale napiszę później, bo teraz tak zaczęło grzmieć, że muszę wyłączyć komputer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.05.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dorfi, on ma kolki czy nie chce mu sie spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.05.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dorfi ja sie troche spoznilam, ale szczerze gratuluje slicznego synusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 18.05.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Aniu dziękuję DarioAS to raczej nie są kolki. Ma ochotę na zabawę i przytulanie. Jak go noszę na rękach to śpi. Ledwo położę go w kołysce włącza się syrena. I wyje dopóki go znowu na ręce nie wezmę. Jak go biorę to znowu usypia, więc go kładę i tak w kółko. Najgorzej, że to muszę być ja, bo u męża na rękach syrena nie przestaje wyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.05.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 nie ma, to jak mamusia podeślij mi maila, wyślę Ci poradnik usypiania . Ja go dostałam, ale nawet go nie przeczytałam problem się jako tako sam rozwiązał u mnie Ale ponoć poradnik jest rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.05.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Cześć Dorfi!Jak Wojtuś??? Zaczął już spać w nocy???A kiedy okienka przyjeżdżają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.05.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Dorotko, dawno Cię nie było. Jak Wam się żyje w 4-osobowej rodzince? Poprawił się Wojtuś ze sprawowaniem? Pozdrawiam Was gorąco i zyczę zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.05.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Cześć Dorfi, co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.05.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Widzę że się pojawiłaś!!! jak Wojtuś??? Chyba zabiera cały wolny czas, choć wcale się nie dziwię, słodziutki jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.06.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Nareszcie się odezwałaś, Dorotko Barak to spora zawalidroga na budowie, ale jakże potrzebna, gdy trzeba ulokować ekipę Daj ogłoszenie do prasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.06.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witaj Dorotko!!! Z tymi oknami to przegięli!!! Szkoda, żebyście musieli tyle czekać na tynki To rzeczywiście komplikuje sytuację, chyba że zafoliujecie otwory oknienne, nam tak proponowali tynkarze gdybyśmy nie mogli zamówić okien. Czekam na dalsze wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 15.06.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Zafoliować? Hmm, warte zastanowienia. Tylko czy przy montażu okien nam tych tynków nie zniszczą? Co do okien, to podjęliśmy z mężem decyzję, że zamówimy je gdzie indziej. A różnicę w cenie wyrównamy z zadatku. Na umowie mamy zapisane, że daliśmy zadatek a nie zaliczkę, więc zgodnie z przepisami, skoro to z ich winy umowa nie została zrealizowana, muszą nam zwrócić zadatek w podwójnej wysokości. Mam tylko nadzieję,że zwrócą i nie trzeba będzie po sądach łazić. Na umowie mamy ściśle określony termin montażu. Szkoda tylko, że wszystko się poprzesuwa. Kolejna firma, kolejne pomiary, kolejne oczekiwanie na okna. Szkoda Wojtuś powoli daje żyć. Od trzech dni śpimy razem i skończyły się bezsenne noce. Caly czas jest do mnie przytulony i śpiąc trzyma mnie za rękę. I mam gdzieś wszystkie rady, że dziecko powinno spać osobno. Spało i się w nocy darło. A od trzech nocy, gdy śpi ze mną mam spokój i w miarę się wysypiam (w miarę, bo na jedzenie się w nocy budzi). Lecę coś u Was napisać, bo zaległe wpisy w dziennikach już przeczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 15.06.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Nie uszkodzą tynków bo wtedy glifów się nie robi (czyli tego tynku tuż przy oknach - bo ja też nie wiedziałam) a po montażu okien by Ci to obrobili na gotowo z parapetami Warto się zastanowić, zwłaszcza że z tymi oknami tak wyszło ale może lepiej poczekać, może za kilka dni będą. Najlepiej zadzwoń do nich i zażądaj zwrotu zadatku, przestraszą się że stracą tak duże zamówienie i się bardziej postarają Jeśli chodzi o Wojtusia to ja jestem jak najbardziej zwolenniczką spania maleństwa przy mamie - jeśli wyraźnie sobie tego życzy! I nie chodzi tu o wygodę mamy, ale spokojny sen dziecka, który jest najważniejszy na tym etapie rozwoju. Moja Kinga też spała z nami, a raczej śpi bo nadal tak jest, ale już zapowiada, że jak będzie miała swój pokój to nas zostawi... i tak powinno być: nic na siłę Najważniejsze, że Ty się wysypiasz i maluszek szczęśliwszy!!! Trzymam kciuki za okna, bo ja na swoje też czekam i aż się boję jakie one będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.06.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dorfi gratuluję serdecznie piękne maleństwo..życzę zdrowia i sił i dużo radości ..to piękny czas w rodzinie..wszystkiego naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 16.06.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dziękuję Piąteczko No więc na czym stanęło: Tynkarze przychodzą tak jak się umówiliśmy. Będą na razie tynkować te pomieszczenia, w których nie ma okien. Okna mają być gotowe na poniedziałek (zobaczymy czy będą ). W ramach rekompensaty obniżyli nam cenę o 1 000 zł i mają zamontować zabezpieczenia antywłamaniowe. Może jednak wprowadzimy się na Święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.06.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jestem pewna, że się wprowadzicie!!! A nie mówiłam, że będzie dobrze!!! ALEŻ SIĘ CIESZĘ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts