dardurdka 07.07.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Dorotko trzymam kciuki!!! Wspaniałe wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.07.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Dorotko, trzymam kciuki Byłaś za oknami w Trzebini To zaledwie 5 km ode mnie Będzie dobrze, zobaczysz Trzymam kciuki, żeby tym razem wszystko poszło gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.07.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 I w dodatku nawet o kawałek Chrzanowa zahaczyłam, bo zjazd z autostrady na Trzebinię w remoncie. A w Trzebini oczywiście trochę pobłądziliśmy, bo wracaliśmy po 22-ej i już było ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Dorotko, czemu znać nie dałaś , chętnie bym Cię (Was) ugościła Czyli z jakiej firmy macie te okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 08.07.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 O tej porze to już pewnie smacznie spaliście Wyjazd do Trzebini był na wariackich papierach. Dostaliśmy telefon i w ciągu kilku minut podjęliśmy decyzję, że jedziemy. Okna zamówiliśmy w tej firmie http://www.misuri.pl/ I mam nadzieję , że okażą się bardziej solidni od poprzedników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.07.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Jeśli mogę Ci coś doradzić to do białych okien najlepiej wygląda profil jak najbardziej prosty, tzn. bez tych zlicowań Widziałam takie okna i wiem co mówię Im prostszy tym lepiej wygląda, bo ten mój bez okleiny (cały czas piszę o zewn. stronie okna) wygląda okropnie w białych oknach a superowo w oklejonych... te w prostych profilach wydają się bielsze, bo te zlicowania załamują światło i wyglądają od razu jak brudne. Jak nie wierzysz to skoczę "na wieś" popstrykam zdjęcia, jak mnie ktoś nie przegoni trzymam kciuki, żeby były w terminie bo piękne będą na pewno!!!!!!!!!!!! A robicie tak jak w projekcie z tymi dolnymi panelami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 08.07.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Tak, z panelami. A na panelach ma być jeszcze rameczka naklejona, bo takie gładkie jak widzieliśmy na miejscu nam się za bardzo nie podobały. A z tym profilem to mnie trochę podłamałaś, bo co prawda od zewnętrzej strony jest całkiem prosty, ale od wewnątrz jest ścięty. Chociaż będę miała w oknach firanki, więc i tak nie będzie za wiele widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.07.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Od środka to b. dobrze że ścienty, to tylko z zewn. tak jakoś dziwnie wygląda... Ale jak prosty to super, zobaczysz sama będziesz zadowolona A propos paneli to ja też chciałam taką rameczkę, żeby wyglądały jak drewniane, ale cóż nie chciałam zwiększać i tak dużych kosztów Tym bardziej z ciekawością czekam na Twoje okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Dorotko, ja chodzę spać po północy, następnym razem Ci nie przepuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 13.07.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Dorotko, jak tam tynki??? Tynkowaliście tę przestrzeń gdzie mają być futryny drzwi wewn.??? Ja już normalnie nie wiem czy dobrze zrobiłam, najwyżej przy wstawianiu drzwi każę wykuć Jak tam chłopaki się trzymają??? Nasz braciszek (wujkowy) dzisiaj wraca do domu i Kinga już nie może się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 19.07.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Tynki się suszą. Są położone wszędzie oprócz okolic okien. W drzwiach panowie nie tynkowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.07.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Super, to teraz tylko okienka i parapety i zobaczysz jak dom zmieni swój wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.07.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Dorotko, a gdzie fotki tynków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.07.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Sama się zastanawiać tylko nie chciałam nagabywać bo z dwójką małych dzieci to ciężko się ruszyć ale męża można pogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 20.07.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Fotki są. Zrobiłam jeszcze przed wyjazdem, tylko nie miałam czasu na forum wrzucić. Ale zaraz się poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.07.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Powoli robi się już domowo ! Dorotko ,jeśli mogę ,to zwrócę Ci uwagę na jedna rzecz-nie wiem ,jaki planujesz kominek ,ale jeżeli nie będzie to piec kaflowy ,to nie lepiej dać otwory wentylacyjne w bocznych ściankach?Ja początkowo tez tak miałam ,ale przy montażu kominka zaczęło mie to wkurzać ,bo zaplanowałam sobie lustro ,lub obraz nad kominkiem i ten otwór to nie barzo wtedy pasuje.Przemyśl to teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 20.07.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dzięki Beauty. Faktycznie o tym nie pomyślałam. A też coś nad kominkiem zamierzam powiesić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 20.07.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A to nie jest wszystko jedno? Potem można puścić rurką pod obudową... tak mi się wydaje, albo zrobić wyżej, żeby lustro/obraz się zmieściły. A tynki pięknie się prezentują , już nie mogę się doczekać na okna a parapety już wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 20.07.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Po parapety mieliśmy jechać dzisiaj. Mąż nawet wziął sobie urlop. No i stanęło na tym, że jednak dzisiaj po nie nie pojedziemy, bo dostał telefon i do pracy pojechał. I pewnie nie wróci o przyzwoitej godzinie. No i pasowałoby wreszcie drzwi i bramę garażową wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobak2002 20.07.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witam, Przyznam sie, ze jestem tu pierwszy raz , wstyd straszny, Jestem w szoku, piekny domek, sliczny dzidzius i wszystko inne oooooch i aaaaach Mam pytanie, jesli mozna, czy moglabys napisac mi gdzie kupiliscie kolumny na front domku i jesli mozesz napisac za ile bede wdzieczny. W naszym domku w polosce musimy wymienic kolumny bo sa straszne, mysle, ze dodadza uroku calosci, a Twoje sa sliczne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts