Dorfi 03.09.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 No i się dowiedziałam, że kołki będą, ale później - po przyklejeniu styropianu. Ale mi Monia stracha narobiłaś. Już miałam wizję odpadającego ocieplenia którejś mroźnej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.09.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 niekoniecznie - są tacy, którzy nie kołkują doczytałam jednak, że powinno być kołkowanie, ale z kolei mam gwoździka z tymi naszymi maksami, żeby dobrze trzymało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.09.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dorotko macie takie tempo ,ze zaraz mnie wyprzedzisz Pięknie wyglądają parapeciki w zestawieniu z oknami.One są białe ? nie pomyślałaś jednak o tym ,ze mogą być ciężkie w utrzymaniu czystości? oj ,będziesz biegać ze szmatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 09.09.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Nie będzie tak źle. Domek jest na końcu ślepej uliczki, która w dodatku jest wyasfaltowana. Tam niewiele samochodow jeździ i się tak nie kurzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.09.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Pewnie, że nie będzie źle, okna są cudne... a pędzicie aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.09.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Zaraz przestaniemy pędzić, bo kasa się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.09.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Oj na pewno nie będzie tak źle... a co nie będzie kolejnej transzy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.09.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Będzie, ale raczej nie wystarczy. Zresztą wszystkie transze jak do tej pory okazały się za małe na budowlane potrzeby. Wszystkie wydatki się rozjeżdżają z pierwotnymi założeniami Musimy trochę odłożyć z pensji. A jak weźmiemy kolejną transzę to nie będzie z czego odłożyć. Niestety odsetki od transzy małe nie są. No i mojej pensji już nie będzie - złożyłam podanie o urlop wychowawczy. Nawet nie wiesz ile zmartwień Was omija jak budujecie bez kredytów. A my nie dość, że co miesiąc płacimy odsetki od transz już pobranych, to jeszcze jeden stary kredyt spłacamy. A zaskórniaki się pokończyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.09.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Nie zamartwiaj się, może nie będzie tak źle, zrobicie małą przerwę i odłożycie trochę, przecież nie musicie już w tym roku mieszkać, powoli podgonicie już zaczęte sprawy, a potem jak już będzie ogrzewanie, ocieplenie to już tylko krok, żeby mieszkać, a wtedy i mieszkanie można sprzedać a za gotóweczkę piękne płyteczki i mebelki kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.09.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Nie będzie tak źle. Domek jest na końcu ślepej uliczki, która w dodatku jest wyasfaltowana. Tam niewiele samochodow jeździ i się tak nie kurzy. No to już jestem spokojniejsza Mój domek wystawiłam blisko drogi ,i zapobiegawczo zrobiliśmy ciemne okna , chociaż bardzo chciałam białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.09.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Przyszłam zapisac się do grona oglądaczy i podziwiaczy. Piękne okna, nadają domkowi wytworności. Białe wiadomo brudzące, ale jakie eleganckie . Parapety białe miałam w poprzednim domu i były szare , w obecnym mam ciemne i jeszcze bardziej widac na nich kurz niż na jasnych . Może dlatego, że mieszkam przy kurzącej drodze. A teraz mało budownicze pytanie: w awatorku to Twoje xxx ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.09.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witaj Arctica Co prawda krzeseł ani foteli jeszcze nie mam, ale rozgość się A co do avatarka to jest to oryginał. Moja wersja wygląda tak: http://dorfi123.multiply.com/photos/photo/11/7 Byliśmy dzisiaj na budowie. Wylewki są prawie gotowe. Panowie akurat robili balkony. Na jutro został tylko garaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.09.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Też miałam ochotę na tą babkę , ale z Golden Kite. Widziałam gdzieś (niewiem gdzie , skleroza), że Rimsky - Korsakov robiłaś? Dobrze pamiętam? Mi też ta miła pani zajęła pół roku życia . Teraz coś dziurgasz (tak nazwał XXX mój syn), czy budowa całkiem pochłonęła? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 11.09.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Recamier jest z Wiehler Gobelin. Nie widziałam jej na stronie GK (wrzuciłam w wyszukiwarkę i nic nie wyświetliło). Z Rimsky-Korsakov utknęłam w połowie. Ciągnie mnie do niej bardzo, ale ciągle jest coś pilniejszego do wyhafcenia/wydziergania itp. "na wczoraj". Możesz rzucić linką do Twojej? Miło znaleźć bratnią xxx-cą duszę na forum Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.09.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Nie wiem gdzie go wsadziłam na fotosiku, ale jest tu http://img.webme.com/pic/h/haftyewy/annaz.jpg Teraz robię http://www.goldenkitestore.com/index.php?main_page=product_info&products_id=3263&zenid=d5bf9c404cc763bbf6126045df1c5000 i http://www.goldenkitestore.com/index.php?main_page=product_info&cPath=15_77&products_id=2936&zenid=91811b82aa9e1c012fff4d97abd8a149 bo już taka kopnięta jestem, że zawsze muszę miec wybór Hmmmm, a męża mam jednego A forum budowlane.... , wszystko się może zdarzyc, jak to na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 11.09.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Piękne są. Uwielbiam wzory GK. Jak skończę ten to też się pewnie za dwa zabiorę (dobrze, że mam dwa krosna ) Nie moge się zdecydować czy wyhaftować dziewczynę z perłą czy ten http://www.goldenkitestore.com/index.php?main_page=product_info&cPath=206_15_212_73&products_id=2632 Więc skompletowałam nici na oba A podasz mi linka do Twojego albumu? Może być na priv. Chętnie obejrzę inne Twoje prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.09.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Zdecydowanie bardziej mi się podoba ten drugi. Chyba dlatego, że widzę go poraz pierwszy, a perła troszku oklepana. GK faktycznie the best, tylko cholernie pracochłonny . Nie posiadam albumu swoich prac. Wszystkie jakie stworzyłam wiszą na moich ścianach (oszukuję, jeden dałam teściowej i jeden, malutki wychowawczyni syna). Na początku były to obrazki z Haftów Polskich, ale od razu wielkoformatowe, więc nie ma ich za dużo. Tym bardziej, że kocham też szydełko. Może pomyślę o takim albumie... a Ty posiadasz takowy, pochwal się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 11.09.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 A posiadam, bo lubimy się z koleżankami wzajemnie dopingować i wymieniać doświadczenia. A że mieszkamy daleko i kontakt osobisty nie wchodzi w grę, więc zostaje nam tylko internet. Mam album, który powinnam wreszcie uaktualnić, tylko jakoś zebrać się nie mogę http://dorfi123.multiply.com/photos i bloga http://dorfi.blox.pl/html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.09.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Jejku Dorotko ,jakie Ty piękne rzeczy tworzysz .To są najprawdziwsze arcydzieła! Spytam nieśmiało Czy można u Ciebie coś zamówić/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.09.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Cuda!!!!!!!! Szydełko też.... tylko frywolitków nie umiem . Chyba ide po aparat i wyciągam swoje roboty... Tyż się pochwalę... a co. Jak mnie budowa dopadnie to nie będę miała czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts