Dorfi 17.09.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Dardurdka Ty wiesz, że ja baba jestem, więc o wkłady się mnie nie pytaj, bo nie wiem Ja wybierałam obudowę a wkładem zajmował się mój mąż W każdym razie będą do siebie pasować, bo kupowane w tym samym sklepie. W dodatku byliśmy tam z panem, który nam to będzie montował, więc trochę pomógł w wyborze. A dzisiaj po południu jedziemy do domku, bo panowie mają kilka pytań odnośnie montażu. Jakoś nie umiałam sobie tego wyobrazić przez telefon i trzeba pojechać zobaczyć "naocznie". Przy okazji zrobię więc fotki. Coffee, ja też nie przepadam za myciem okien, ale stawiam na "jakoś to będzie". Chociaż znam powiedzenie "Co gubi zawsze i wszędzie? Jakoś to będzie" Na szczęście z biegiem lat wzrok słabnie i na starość nie będę widziała, że są brudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.09.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Kominek będzie super, bo przecież wszystko zależy od obudowy, która jest suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper! Ja właściwie chcę podobną, tylko wydłużoną pionowo i zamontowaną tak, rzeby tylko ta obudowa ze ściany wystawała. Okien faktycznie nie mało... zawsze można firanki powiesić , widać nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 17.09.2009 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Firanki i zasłony mają być z założenia główną ozdobą salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 17.09.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a ja już sprawdzałam czy nie ma zdjęć, a przecież Ty pewnie jeszcze nie pojechałaś Nie mogę się doczekać normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 17.09.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ano nie pojechałam jeszcze. Czekam aż mąż wróci z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.09.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 I jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 18.09.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 I na razie nie będzie. Nie było co focić, bo raz, że robiło się ciemno, a dwa, że wszystko jeszcze w kawałkach. Ale przynajmniej ustaliliśmy gdzie dokładnie ten kominek ma być. Komin trochę"wychodzi" ze ściany na środek pokoju i panowie nie wiedzieli, czy kominek robić symetrycznie względem tego komina czy go trochę przesunąć. Ale pobiegaliśmy wczoraj z miarką po salonie, podjęliśmy decyzję odnośnie usytuowania kominka no i z wielką radością stwierdziliśmy, że posiadane meble jednak nam się zmieszczą. Wcześniej baliśmy się, że przez te nieszczęsne okna meble trzeba będzie wymienić na nowe. A na to kasy zbyt prędko nie będzie, zresztą stare nam się bardzo podobają. Poza tym synek już zadbał o to, żeby wyglądały na antyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.09.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 To świetnie! W takim razie trzymam kciuki i czekam aż będzie gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.09.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Co z tym kominkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 20.09.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Ano nic. Przerwa weekendowa Robota zacznie się dopiero jutro rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.09.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 a może już coś jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 22.09.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 A jest. Naładuję baterie od aparatu i wrzucę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.09.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Piękny kominek Dorotko, czy były również dostępne inne kolory? Możesz zrobić fotkę z większej odległości? Ile Was kosztował taki komiek wraz z wkładem i montażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 22.09.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 W tym "fasonie" innych kolorów nie było.Całość z dodatkami i montażem kosztowała 13 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.09.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 W tym "fasonie" innych kolorów nie było. Całość z dodatkami i montażem kosztowała 13 tys. sporo wkład jest z płaszczem wodnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 22.09.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Nie, nie zdecydowaliśmy się na płaszcz wodny. Stwierdziliśmy, że się w naszym przypadku nie opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.09.2009 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Pięknie się prezentuje A wkład jaki jest??? Chodzi mi głównie o rozmiar bo w porównaniu z tym wielkim portalem wydaje się niewielki... a wiem że salon macie b. duży, ale o pewnie złudzenie, bo w sumie wszystkie te wkłady to kolosy Gratuluje, i muszę przyznać, że już nie mogłam się doczekać, to kominek o jakim teraz marzę Moniu, a taki kominek z płaszczem wodnym kosztował by ok.20. to pewnie nie jest któryś z tych "chińskich" podróbek z LM, więc nawet 5tys. za wkład mnie nie zaskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka67 23.09.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witaj! Poprostu szczena mi opadla przepiekny dom, a na dodatek masz takie kolumny jakie by mi sie podobaly. Mam prosbe moglabys mi dac namiary na firme ktora produkuje takie cacko? My jestesmy dopiero na poczatku tej" drogi budowlanej" mam nadzieje ze wystarczy nam sil Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 23.09.2009 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dziękuję za miłe słowa. Odpisałam na P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.09.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI PIERWSZEGO DNIA JESIENI !!! http://www.strykowski.net/jesien2006/Polska_Zlota_Jesien_-_zdjecie_2491.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts