Nelli Sza 23.09.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 dorfi! Kominek prześliczny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy mogłabym prosić na priv o jakieś namiary? dzięki pozdrawiam mzimu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.09.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Dorotko ,na pewno już śpisz namiastka mojej kuchni już jest w dzienniku.Taka jestem podekscytowana ,że nieomal przegapiłam Twój kominek .Jest przecudowny i nawet już ogieniek miałaś .Super !GRATULUJĘ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.09.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Kominek suuuuper, taki..... mój. Też chcę taki, a żon... piec kaflowy. Ciekawe co będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sicilianin 24.09.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ohmygod, cudowny!!! piekny!! efektowny!! tak jak kolezanki mam prosbe o zdjecie z wiekszej odleglosci (balagan, nie balagan, wklejaj! ) i jeszcze o zdjecie z daleka, ale calkiem z boku. Zastanawiamy sie rodzinnie caly czas nad takiego rodzaju kominkiem, ale przeraza nas, na ile moze wystawac taka cala sciana plus portal z boku i chetnie bysmy to zobaczyli na zywo... I gdybys mogla napisac, ile jest w cm od sciany wlasciwej do konca portalu, i ile ma sam portal glebokosci... Bede dozgonnie wdzieczna!!! pieknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 24.09.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Zdjęcia z większej odległości będą, ale dopiero jutro wieczorem. Ściana bez kominka wyglądała tak: http://widget.slide.com/rdr/1/1/4/S/280000001575d093/1/123/Bzs4bs_H6T_7SLvwcpr3Fr7595sduswS.jpg Cieszę się, że i Wam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.09.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Dorotko, Twój kominek w werandzie? Bardzo podobny http://weranda.pl/materialy/2009/10/4891990/big_36.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.09.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Dorfi - za tydzien spotykamy sie forumowo w KRK. Serdecznie zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.09.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Dorotko ,masz już jakieś kolejne zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.09.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Ja pilnuję i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 27.09.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Na razie zdjęć nie będzie. Nie byłam na budowie.Za to pojechaliśmy do kuzynki, żeby jej schody obejrzeć. I spodobały nam się. Jak się stolarz zgodzi nam takie zrobić to będziemy szczęśliwi. Tyle, że nie wiemy czy się zgodzi bo to 200 km od Krakowa. I w dodatku mieliśmy pecha - wczoraj nie mógł się z nami spotkać - na wesele szedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.09.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Napisz coś więcej o tych schodach bo mnie baaardzo zaciekawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 27.09.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Dardurdko schody są drewniane. Zwykłe klasyczne schody bez wielkich udziwnień i metalowych dodatków. Ale były bardzo estetycznie wykonane. No i w zasadzie po to tam pojechaliśmy- zobaczyć jak się ten stolarz stara. Zachęciła nas cena - o wiele niższa niż w Krakowie, a schody u kuzynki są identyczne jak w naszym projekcie (nawet ilość stopni ta sama). Tyle, że nam i tak pewnie doliczy za dojazd, bo 200 km to sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.09.2009 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Za dojazd nie powinien aż tak dużo doliczyć, może wystarczy raz żeby wszystko wymierzyć i potem na montaż Trzymam kciuki w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.09.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Dardurdko schody są drewniane. Zwykłe klasyczne schody bez wielkich udziwnień i metalowych dodatków. Ale były bardzo estetycznie wykonane. No i w zasadzie po to tam pojechaliśmy- zobaczyć jak się ten stolarz stara. Zachęciła nas cena - o wiele niższa niż w Krakowie, a schody u kuzynki są identyczne jak w naszym projekcie (nawet ilość stopni ta sama). Tyle, że nam i tak pewnie doliczy za dojazd, bo 200 km to sporo. a jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 03.10.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Dorfi, kominek rewelacyjny. Uwielbiam portale tego typu aż by sie chcialo przy nim posiedziać, szczególnie teraz jak za oknem chlodek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sicilianin 04.10.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Dorfi, ach Dorfi, gdzie jestes??? Tak czekam i czekam na pozostałe zdjęcia kominka, wszystkie czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.10.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 oj taaak... a ja dodatkowo nie mogę się doczekać elewacji Ten garaż tak dumnie wygląda, że aż wolę nie myśleć o całości Będzie super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.10.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 wszystkie, wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 04.10.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Ojej, a ja tu nawet nie zaglądałam ostatnio Kominek sfociłam wczoraj, ale nie obmierzyłam, bo nie miałam czym. Na budowę pojechaliśmy nie zgadniecie po co - Wojtka nakarmić. Cały dzień byliśmy w rozjazdach a na działkę było bliżej niż do domu A za dużo ludzi było wokół, żeby karmić w samochodzie (zresztą i niewygodnie) Kominek z boku: http://widget.slide.com/rdr/1/1/4/S/2800000017ebd9ac/1/183/PNQlfSfU4z_MA0TH9IBNo98txe88Uyje.jpg Ile zajmuje wkład i obudowa w cm nie wiem, ale optycznie można sobie porównać ze zdjęciem powyżej, bo tam widać sam komin. No i kominek z przodu z kawałkiem salonu http://widget.slide.com/rdr/1/1/4/S/2800000017ebcc90/1/164/smjFzWu06D9eaAd5p5cZkahIKw9zhuK4.jpg Dardurtko elewacji na razie nie robimy, bo nie mamy za co. Zresztą niczego teraz nie robimy z wyżej wymienionego powodu. Zamówiliśmy bramę i drzwi wejściowe i czekamy zastanawiając się skąd tu dodatkowe pieniądze wytrzasnąć. Tradycyjnie już transzy kredytu nie wystarczyło na to co było zaplanowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 czyli pierwsze karmienie w swoim domu za Wami a może nie pierwsze? kominek elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts