Dorfi 03.11.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nie szukaj - nie znajdziesz. Schodów w dzienniku nie ma i nie będzie. Spodobały mi się schody u kuzynki i chcę takie same (no, prawie takie same, bo ona nie ma paneli na ścianie a my panele jeszcze chcemy) od tego samego stolarza. A nie mogę na forum wstawiać zdjęć z jej domu i nawet głupio mi prosić ją o zgodę na publikację tych zdjęć. Drzwi zewnętrznych też na forum nie ma, bo jak pisałam jedne są z katalogu, (którego nie mamy) a drugie zostały narysowane w sposób mało artystyczny i do pokazania na forum się nie nadają. A kuchnia? Zarys jest dopiero w mojej głowie. Wiem mniej więcej co chcę, ale nie mam niczego podobnego na zdjęciach. No i narysować tak pięknie jak Iwonka nie potrafię (nie dała Bozia talentu) edit: No proszę, ten post wprowadził mnie do elity na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 No i narysować tak pięknie jak Iwonka nie potrafię (nie dała Bozia talentu) Dała, dała... nie każdy musi rysować... Ciekawe jak ja wytrzymam... najpierw Beatka, teraz Ty... u Niej to chociaż na kuchnię czekałam, a tu... tyle na raz?????? Ps. To już pewnie nie gadasz z "domownikami" elito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Też myślimy nad panelami, właśnie takimi. Tylko nie przy schodach (chociaż może?) a w kuchni i w korytarzu. Tylko musiała bym długich konsultacji u Dziobaka zasięgnąć . A drzwi wew chyba kupię surowe więc z dobieraniem kolorów nie było by problemu, tą samą bejcą polecę i ok będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.11.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Dorotko, to ja powiem tak: byle do piątku i do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.11.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Upssss... z tym Dziobakiem to chyba nie przejdzie scyzoryk w dłoń i samemu możecie wykonać to i owo Najlepiej niech kazdy robi to co umie robic najlepiej, bo takie domatorstwo nie prowadzi do niczego dobrego i bywa niebezpieczne. Wtedy wszyscy beda miec zajecie i pieniadze. Ja dam zarobic tartakom, spedycji, ksiegowej i sekretarce, a ksiegowa niech da zarobic hydraulikowi, stolarzowi i innym ... wtedy tryby gospodarki sa ciagle w ruchu i wszyscy maja zajecie i pieniadze. My polacy uwazamy sie za "zlote raczki", wszystko sami zrobimy, wszystko wiemy najlepiej i jestesmy naj, naj, naj ..., ale z doswiadczenia wiemy ze takie eksperymentowanie jest czasochlonne i drogie. Niejednokrotnie placimy podwojnie za nasze skapstwo. Taka jest nasza mentalnosc niestety. Czasami wybieramy to co najtansze, bo pozornie wydaje nam sie ze to oszczednosc. To tylko pozory. Pamietajmy - "tanie mieso psy jedza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.11.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Trzymam kciuki i w piątek i w sobotę.Na pewno będzie czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.11.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 To czekam kochana z zapartym tchem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.11.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 05.11.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 YUPPI!!!! To się nazywa terminowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.11.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Jak tam Dorotko .Drzwi już som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 06.11.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Som Właśnie wróciłam. Zaraz ściągnę zdjęcia z aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.11.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Jejku ,to dawaj szybko ,cobym mogla oko nacieszyć zanim wrócę do prozy życia czyt. do garów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.11.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Bużka Ci się śmieje,znaczy ,że jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 06.11.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Jest dobrze. Drzwi są, w dodatku ładnie się komponują z bramą garażową. Jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.11.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 jest dobrze ,to mało powiedziane ,jest znakomicie .Pięknie się wszystko komponuje .Gratuluję Dorotko i .....masz klamki Teraz to już masz prawdziwy dom ,a nie budowę. Doskonale to wyszło .No to już mogę iść do garów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 06.11.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Klamki mamy zwykłe, żeby były jak najmniej rzucające się w oczy. Może kiedyś wymienimy na jakieś bardziej reprezentacyjne, ale na razie długo zostaną takie jakie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.11.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Drzwi wyglądają rewelacyjnie W ogóle teraz Kamila wygląda cudownie, okna, brama, drzwi - wszystko idealnie dograne A i z kaloryferów też bym się ucieszyła (zwłaszcza jakby nikt nie chciał od razu za nie kasy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.11.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Pięknie to wszystko razem wygląda . Gratulki... Masz już koncepcję na elewację??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 06.11.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Mam . Będzie kremowa a boniowanie będzie białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.11.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 czyli dobrze trafiłam ze zdjęciem elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts