Dorfi 06.11.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.11.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Cieszę się, ja nadal czekam na moją Anetę ale niedługo mam mieć gotową Ewelinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.11.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witaj drzwi naprawde śliczne!! pięknie się komponują z całością!! no i cudne masz te kolumienki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.11.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Wykupiłam abonament i będę tu stałym gościem cudny kominek - zresztą wszystko z dużym smakiem podzielisz sie namiarami na kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 06.11.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witajcie, witajcie serdecznie zapraszam Zuz@nka chcesz już teraz kominek kupić? (namiary wysyłam na priv) A odnośnie mebli, to stół i sypialnia dla córki są pięęęknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.11.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Witajcie, witajcie serdecznie zapraszam Zuz@nka chcesz już teraz kominek kupić? (namiary wysyłam na priv) A odnośnie mebli, to stół i sypialnia dla córki są pięęęknę. tak się ze mnie śmiać aż boję się otworzyć priva bo mogę się skusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 07.11.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Mam . Będzie kremowa a boniowanie będzie białe. Wpadłam z rewizytą Pięknie domek się wykończa . Super dopasowaliście drzwi. My tez będzimy mieć białe onka i drzwi, kremową elewację i białe boniowania Tyle tylko że daszek będzie ciemno grafitowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.11.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 gratuluję drzwi pasują idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.11.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Mam . Będzie kremowa a boniowanie będzie białe. Wpadłam z rewizytą Pięknie domek się wykończa . Super dopasowaliście drzwi. My tez będzimy mieć białe onka i drzwi, kremową elewację i białe boniowania Tyle tylko że daszek będzie ciemno grafitowy Pozdrawiam Z ciemnym dachem też będzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.11.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 gratuluję drzwi pasują idealnie Dziękuję Moniko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Nooooo, fajnie tam juz u Ciebie. Dawno nie ogladalam, ale ja wiesz... nie znam sie na budowaniu, wiec domy zaczynaja do mnie przemawiac na etapie wykonczeniowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 08.11.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Wykończeniówka właśnie przede mną. I już się jej boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Nie lam sie. Bedzie dobrze. Obys znalazla dobrych wykonawcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.11.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Nie ma czego, dla kobiety sama przyjemność. Te płyteczki, kolorki, lampeczki, klameczki... Gorzej dla faceta, cały czas musi się za portfel trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 08.11.2009 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Przyjemność by była, gdybym lubiła łazić po sklepach Problem w tym, że ja sobie najpierw coś wymyślę a potem się denerwuję, że nikt tego nie wyprodukował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.11.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Przyjemność by była, gdybym lubiła łazić po sklepach Problem w tym, że ja sobie najpierw coś wymyślę a potem się denerwuję, że nikt tego nie wyprodukował Aaaa.... to już insza inszość Mnie właściwie zakupy też męczą... na szczęście możemy pozwolić sobie na zakupy w tygodniu przed południem... Nawet mogę w korkach trochę postać, ale w sklepie luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Przyjemność by była, gdybym lubiła łazić po sklepach Problem w tym, że ja sobie najpierw coś wymyślę a potem się denerwuję, że nikt tego nie wyprodukował Wtedy pozostaje rzemioslo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 08.11.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Przyjemność by była, gdybym lubiła łazić po sklepach Problem w tym, że ja sobie najpierw coś wymyślę a potem się denerwuję, że nikt tego nie wyprodukował Boże skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 09.11.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Drzwi super! Co to macie za ekipę ktora nadprogramowe niespodzianki robi? Moje ekipy ledwo co konczyly to co mialy w umowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 09.11.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ale u nas wszystko jest inaczej niż u innych. Mamy bardzo angażującą się w budowę panią kierownik a ta ekipa to jej znajomi. I z okazji tej niespodzianki musimy szybko kupić i położyć płytki w kotłowni, bo chcą nam zamontować piec do CO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts