Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dworek Kamila - komentarze do domku dla Dorfi i jej rodziny

Dorfi

Recommended Posts

Ale u nas wszystko jest inaczej niż u innych. :wink: Mamy bardzo angażującą się w budowę panią kierownik a ta ekipa to jej znajomi.I z okazji tej niespodzianki musimy szybko kupić i położyć płytki w kotłowni, bo chcą nam zamontować piec do CO.

liczę że ja też tak będę mieć z małą różnicą że kierbud to facet :wink:

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale u nas wszystko jest inaczej niż u innych. :wink: Mamy bardzo angażującą się w budowę panią kierownik a ta ekipa to jej znajomi.

I z okazji tej niespodzianki musimy szybko kupić i położyć płytki w kotłowni, bo chcą nam zamontować piec do CO.

Boże, żeby mi się tacy trafili i piec :roll: bo ja tak lubię ciepełko :-?

Tylko zazwyczaj to tak jest, że trzeba prosić i płacić... A u Ciebie proszę... tylko płacić :-? .

My do kopania stawu stukaliśmy do trzech wykonawców... pieniążki niemałe, a stawu jak nie było tak nie ma :x

a ja miałam dużo szczęścia bo znalazłam "kopacza" stawu za drugim razem, pan jak powiedział że zacznie za dwa dni to tak zaczął i skończył w terminie, posprzątał po sobie ( bo ciężki sprzęt zniszczył teren mimo ich ostrozności) zasiali trwę dodatkowo przesadzili mi kilka już rosłych drzew ( za free) - jestem bardzo zadowolona :D :D

• 2 weeks później...
Czytam o Waszych relaksujących kąpielach w wannie i przypomniała mi się historia ,która mnie się kiedyś przydarzyła, ze mną w roli głównej.Było to dość dawno temu ,kiedy zaczęły wchodzić do obiegu wanny z hydromasażem .Będąc na jakimś wyjeździe trafiło mi się ku mojej uciesze takie cudo i postanowiłam zażyć cudownej kąpieli.Obsługa tegoż urządzenia nie była mi znana , ale nie robiłam sobie problemu i tradycyjnie chlusnęłam płynu do kąpieli do wody.A że płyn był nie mój ,więc go nie żałowałam .Potem włączyłam hydromasaż,chyba przypuszczacie ,co się zaczęło dziać .W panice rękami zbierałam pianę z całej łazienki Było jej tyle że w końcu cholera zaczęła wypełzać na korytarz.W końcu to jakoś opanowałam.Ot ,blondynka :lol: :lol: :lol: A miało być tak pięknie.....

a ja się zastanawiam, kiedy będę mogła tak długo leżeć w wannie żeby móc (po wykonaniu niezbędnych zabiegów kosmetyczno-higienicznych) móc jeszcze poczytać książkę?!? Może jak córa dorośnie, oby wnuki nie dobijały się jak ona do łazienki :o :lol: A w jakuzzi chętnie bym posiedziała :roll: Od wieków nie byłam :(

A zapomniałabym pogratulować Dorotce kibelków ;-) Extra tak przy oknie, ja nie miałam okna przy kibelkach to sobie dorobiłam :lol: