Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dworek Kamila - komentarze do domku dla Dorfi i jej rodziny

Dorfi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na starość to Ty będziesz kości przy kominku wygrzewać, a nie za dzieciami latać :roll: . Jak za dużą przerwę zrobisz to:

- albo się nie zdecydujesz na drugie, jak ja :oops:

- albo się zdecydujesz, ale wtedy na pewno od pieluch nie odpoczniesz, bo zaraz po Twoich będą pieluchy wnuków :roll:

jak to dobrze mieć wybór, nieee????? :wink:

OOOOOO TO TO!!!!

Właśnie to próbuję uświadomic mojemu M...

Choć znam przypadki, kiedy to role są odwrócone i wszystkie te czynności wykonują mężowie a żony tylko czasem si bawią, ale to nienaturalne, jak zresztą zauważyli wielcy myśliciele naszego globu :roll: i właśnie ci mężowie nie chcą więcej dzieci, a żony przeciwnie :lol:

No my narazie nie mamy dylematu w kwesti posiadania kolejnego dziecka, bo najpierw musimy sie postarać o pierwsze :wink: :D

No i jak juz osiądziemy w naszym Beniu to... :roll: .... no będziemy działać :wink: :lol: :lol:

Obydwoje uwielbiamy dzieci (szczególnie ja :D ) i juz nie możemy doczekać się swoich, mimo,ze zdaje sobie sprawe,ze czym innym jest uwielbianie dzieci przyjaciół czy rodziny a czym innym posiadanie własnych...

A tak naprawde dopóki się ich nie ma to się nie wie... :wink:

W każdym razie juz bardzo się chcę przekonać... :wink: :D

Niektóre kolezanki mi sie dziwią i przekonuja ,że po co... ze za wcześnie,ze mam duuuzo czasu ale ja wtedy odpowiadam że już od 10 lat tłumię instynkt macierzyński więc wystarczy czekania :wink: :lol: :lol: :lol: