dardurdka 22.11.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Otóż to! I tego się trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.11.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Tylko z tego co gdzieś tam wyczytałam, to co niektórzy myślą o rodzeństwie dla pociech... prawda Iwonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.11.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Arctico Kochana, ale to dopiero na starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.11.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Na starość to Ty będziesz kości przy kominku wygrzewać, a nie za dzieciami latać . Jak za dużą przerwę zrobisz to: - albo się nie zdecydujesz na drugie, jak ja - albo się zdecydujesz, ale wtedy na pewno od pieluch nie odpoczniesz, bo zaraz po Twoich będą pieluchy wnuków jak to dobrze mieć wybór, nieee????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.11.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 hmm, taki wybór to żaden wybór Jeszcze trochę poczekam, może w między czasie się rozmyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 22.11.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 A czemu masz się rozmyślać? W sumie to całkiem fajnie mieć dwoje dzieci A mężowi tak się ojcostwo spodobało, że mi na temat trzeciego przygaduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.11.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No coś Ty A mój im Kinga starsza tym mniej truje o drugim Ciekawe od czego to zależy?? Chyba od własnj wygody... może w krótce się postaram na pewno pierwsze się dowiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 23.11.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Może od tego kto się tymi dziećmi zajmuje? Kto je myje, zmienia pieluchy, itd a kto się tylko z nimi bawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.11.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 OOOOOO TO TO!!!! Właśnie to próbuję uświadomic mojemu M... Choć znam przypadki, kiedy to role są odwrócone i wszystkie te czynności wykonują mężowie a żony tylko czasem si bawią, ale to nienaturalne, jak zresztą zauważyli wielcy myśliciele naszego globu i właśnie ci mężowie nie chcą więcej dzieci, a żony przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.11.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 U nas nie było ról podzielonych .Jak trzeba było ,to m zasuwał z pieluchami,kąpaniem i wcale nie miał tego dosyć .Wprost przeciwnie ,bardzo żałujemy ,ze tak późno zabraliśmy się za dzieci i nie mamy trójki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.11.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 mnie pieluchy kojarzą się z samotną gonitwą szkoda, może kiedyś spojrzę na to z innej perspektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.11.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 U nas nie było ról podzielonych .Jak trzeba było ,to m zasuwał z pieluchami,kąpaniem i wcale nie miał tego dosyć .Wprost przeciwnie ,bardzo żałujemy ,ze tak późno zabraliśmy się za dzieci i nie mamy trójki. Beauty nic straconego działaj i staraj się o trzecie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.11.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No my narazie nie mamy dylematu w kwesti posiadania kolejnego dziecka, bo najpierw musimy sie postarać o pierwsze No i jak juz osiądziemy w naszym Beniu to... .... no będziemy działać Obydwoje uwielbiamy dzieci (szczególnie ja ) i juz nie możemy doczekać się swoich, mimo,ze zdaje sobie sprawe,ze czym innym jest uwielbianie dzieci przyjaciół czy rodziny a czym innym posiadanie własnych... A tak naprawde dopóki się ich nie ma to się nie wie... W każdym razie juz bardzo się chcę przekonać... Niektóre kolezanki mi sie dziwią i przekonuja ,że po co... ze za wcześnie,ze mam duuuzo czasu ale ja wtedy odpowiadam że już od 10 lat tłumię instynkt macierzyński więc wystarczy czekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 23.11.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Bo dzieci SĄ fajne I pochwalę się Wam, że Wojtusiowi właśnie przebija się pierwszy ząbek. Jeszcze go zbyt dobrze nie widać, ale jak mnie gryzie w palec to czuję tę małą żyletkę. I tak mi go szkoda, że się męczy biedaczek. Przebijanie się ząbków to nic przyjemnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.11.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ojej... Współczuje mu Z pierwszym jest najgorzej ale jaki dumny będzie jak już go będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.11.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ale ja ślicznie wygląda taki maluszek z jednym ,lub dwoma ząbkami na dole.Smaruj mu Dorotko dziąsełka Dentinoxem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 23.11.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Właśnie mąż dzisiaj to kupił i zobaczymy czy będzie przespana nocka czy będzie się budził co chwilę z płaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 24.11.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Właśnie mąż dzisiaj to kupił i zobaczymy czy będzie przespana nocka czy będzie się budził co chwilę z płaczem. Dzień dobry I jak tam ząbek Wojtusia? Lek pomógł? Nocka przespana? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 24.11.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Zasnął dopiero przed 2-gą, w nocy dwa razy się obudził i śpi do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 24.11.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Zasnął dopiero przed 2-gą, w nocy dwa razy się obudził i śpi do tej pory. Biedaczek no i biedni rodzice.... Dobrze,że teraz śpi... wykorzystaj to na chociaż chwilowy odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts