Dorfi 07.01.2010 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Wystrój będzie całkowicie niemodny a dla większości pewnie kiczowaty, czyli stare skorupy i koronki No i duuużo kwiatów. Ale ja lubię ten styl i dobrze się czuję w takich wnętrzach. Na robótki też niestety nie mam zbyt wiele czasu, bo Wojtek pochłania mój cały czas. I się przy okazji pochwalę, że dzisiaj zrobił SAM pierwsze kroczki. Co prawda przytrzymywał się wersalki, ale przeszedł sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.01.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witaj Obrusisz???? Zrobiłaś już tą z wzoru ode mnie, jak wyszła Z wystrojem ... jak mnie kiedyś zaszczycisz swą obecnością... to się będziesz czuła jak u siebie Gratuluję pierwszych kroków ... teraz się dopiero zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.01.2010 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Tej od Ciebie jeszcze nie robiłam. Teraz robię ten obrus, do którego schemat Ci wysłałam. Jestem w okolicach 40 okrążęnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.01.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 co to są stare skorupy? koronki i kwiaty, to i u mnie w duszy grają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.01.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 co to są stare skorupy? porcelana przecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.01.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Tej od Ciebie jeszcze nie robiłam. Teraz robię ten obrus, do którego schemat Ci wysłałam. Jestem w okolicach 40 okrążęnia Jak zrobisz to pstryknij fotkę, może i ja się skuszę , a na razie kończę goldeny... i już mam dosyć . Obiecałam sobie, że później kilka małych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.01.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 co to są stare skorupy? porcelana przecie Aaa, nie spotlałam się z takim określeniem Porcelanę też uwielbiam Do tego piękne, stare szkło i srebra również są moją słabością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.01.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Tej od Ciebie jeszcze nie robiłam. Teraz robię ten obrus, do którego schemat Ci wysłałam. Jestem w okolicach 40 okrążęnia Jak zrobisz to pstryknij fotkę, może i ja się skuszę , a na razie kończę goldeny... i już mam dosyć . Obiecałam sobie, że później kilka małych Małe to u mnie nie są później ale w trakcie - jako przerywniki. A zapasy nici i kanwy mam już na następne dwa goldenki. Tylko tego obecnego jakoś skończyć nie mogę a tak mi niewiele do końca zostało. Niestety w nocy przy lampce nocnej za wiele nie zrobię bo mnie oczy bolą, a w dzień znowu Wojtek nie pozwala, bo chce wszystko co tylko wezmę do ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.01.2010 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 co to są stare skorupy? porcelana przecie Aaa, nie spotlałam się z takim określeniem Porcelanę też uwielbiam Do tego piękne, stare szkło i srebra również są moją słabością Porcelana, srebra, lubię takie rzeczy, więc będzie tego u mnie sporo. No i lalki. Mam ich sporą kolekcję (nie tylko porcelanowych), ale chyba je wyekspediuję na stryszek, chociaż mąż mnie zaskoczył i zaproponował, żeby postawić je w witrynie w holu na wprost drzwi do salonu. Tam pierwotnie miała być szafa wnękowa, ale że do wystroju nijak nie pasuje, więc zostanie sama wnęka. Może faktycznie wstawię tam witrynę z lalkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.01.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ja ze srebrami, szkłem i właśnie porcelaną mam wielki problem, bo upycham już gdzie się da i wciąż brak mi miejsca. W nowym domu muszę koniecznie jakąś sporą serwantkę nabyć, zeby to poukładać. Dorotko, to zagospodarowanie wnęki to doskonały pomysł!! Chyba lepszego miejsca nie znajdziesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.01.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Małe to u mnie nie są później ale w trakcie - jako przerywniki. Też zawsze tak robiłam, ale postanowiłam, że do rozpoczęcia budowy, czyli pewnie do początku marca, dokończę te duże Ale nie jestem pewna, czy wytrwam w postanowieniu, bo mi coś wpadło w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.01.2010 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ale nie jestem pewna, czy wytrwam w postanowieniu, bo mi coś wpadło w oko No to się od razu pochwal co Ci wpadło w oko, bo mnie niesamowicie zaintrygowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.01.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 ja też uwielbiam skorupy w wciąż mi ich przybywa taka babska słabość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.01.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 No to się od razu pochwal co Ci wpadło w oko, bo mnie niesamowicie zaintrygowałaś takie coś... jednokolorowe... http://foto3.m.onet.pl/_m/5e08ef1f329c2a924e8f62f49b89c8a3,6,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.01.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Szybko Ci pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Dlatego kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 15.01.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Witaj DorfiNa wstępie chciałabym się przywitać. Od dłuższego czasu podglądam Twój dziennik i podziwiam jak powstaje ta piękna rezydencja.Dom jest wspaniały, bardzo mi się podoba i jeśli można to nadal będę śledzić jak gustownie go wykańczasz.Bardzo podobają mi się Twoje okna i ich wykończenie czy mogłabyś podać jaką szerokość mają szprosy oraz jeśli chodzi o listwy wokół nich to z jakiej grubości styropianu są wycięte oraz jakiej są szerokości i w jakim odstępie od okna są przyklejone.Z góry dziękuję za odpowiedź, jeśli to nie kłopot.Pozdrawiam Ciebie i wszystkich podziwiających razem ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Bryyyyyyyyyyyyy weekendowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.01.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Fajnie tak się "spotkać".... tu i tam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.01.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 cześć Dorotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts