DarioAS 12.06.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Trzeba teraz mieć oczy dookoła głowy Ja mam razy dwa . Ważne, ze idzie do przodu a wypadki to są normalne na każdej budowie . Czekamy na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.06.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Hej Dorotko!!! Odezwij się czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.07.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Hop, hoooooop ...Czy zastałam Dorotkę? Co u Ciebie? Mieszkasz już w nowym, pięknym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 02.08.2010 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Ano nie zastałaś. Wakacjowałam się. Ale właśnie wróciłam i zaczynam nadrabiać zaległości na forum (a tyle napisałyście, że nie wiem kiedy to przeczytam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.08.2010 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Nareszcie Co słychać na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.08.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Na budowie zacznie się dziać po 15 sierpnia, bo dopiero wtedy przyjdzie pan od układania płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1Wojtek 10.08.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Dorfi - dworek cudny, gratuluję. Podaj, jeśli możesz namiary na kolumny i cenę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.08.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 (edytowane) Dorotko, ja bym dała złote baterie mimo wszystko. Lampę podobną do kinkietów z pewnoscią znajdziesz na allegro. Nie wiem, czy widziałaś baterię z deszczownicą, na którą swego czasu zachorowałam: [/url] http://www.fototube.pl/pix/img5/org/d41d84ab95ea5971749c8f3c9852c3e8.jpg Kabina również ma srebrne dodatki i nie rzuca się to w oczy, bo jednak jest przewaga złotego Edytowane 17 Sierpnia 2010 przez monia i marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 17.08.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Dziękuję Moniu za radę. Zastanawiamy się nad bateriami Stilo. http://widget.slide.com/rdr/1/1/4/S/2800000023dffc84/1/47/wteVxn8R6z9JheYkDHk3_c7mt3gskoFR.jpg http://widget.slide.com/rdr/1/1/4/S/2800000023dffe8f/1/169/iNCnnoVgvz8m_7Kov8FB5IWF1UGASnb-.jpg Oglądaliśmy je "na żywo" i nie wyglądały źle. Tyle, że nie wiemy co to za firma. Początkowo chciałam baterie z Krakowskiej Fabryki Armatur, ale ceny mają zaporowe. Poza tym obecnie w mieszkaniu mamy tej firmy baterie i też z serii retro (tyle, że chromowane) i po 8 latach użytkowania siadła i umywalkowa i wannowa - w tym samym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Witaj!! śliczne wieszaczki zrobiłaś do kuchni!! Bardzo mi się podobają!! zdolniacha z Ciebie:) ,...ja stawiam pierwsze kroki w szydełkowani;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 19.08.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Dziękuję A jak podoba Ci się szydełkowanie? Za co się zabrałaś? Serwetki czy ciuszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.08.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Dziękuję A jak podoba Ci się szydełkowanie? Za co się zabrałaś? Serwetki czy ciuszki? ....bardzo mi się podoba........ale niestety nie wychodzi odrazu tak pięknie jak bym chciała;( mam nadzieje, że się wprawie....... zaczęłam od ozdoby na butelke:):) jak coś z tego wyjdzie.... to sie pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 19.08.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Hej, Dorfi, przeczytałam sobie jednym tchem Twój dziennik. Super! Tym bardziej jest intrygujący, że ciągle coś się dzieje na Waszej budowie - to jak dobry thriller w odcinkach :) Mówią, że co nas nie zabije, to nas wzmocni i to chyba prawda - możesz być już pewnie sztandarowym tego przykładem w kwestiach budowlanych. Pisz, kochana, pisz, bo ja z ciekawością będę czytać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 19.08.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 ....bardzo mi się podoba........ale niestety nie wychodzi odrazu tak pięknie jak bym chciała;( mam nadzieje, że się wprawie....... zaczęłam od ozdoby na butelke:):) jak coś z tego wyjdzie.... to sie pochwalę No to czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 19.08.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Hej, Dorfi, przeczytałam sobie jednym tchem Twój dziennik. Super! Tym bardziej jest intrygujący, że ciągle coś się dzieje na Waszej budowie - to jak dobry thriller w odcinkach :) Mówią, że co nas nie zabije, to nas wzmocni i to chyba prawda - możesz być już pewnie sztandarowym tego przykładem w kwestiach budowlanych. Pisz, kochana, pisz, bo ja z ciekawością będę czytać Pozdrawiam Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 19.08.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Witaj Dorfi!! Wpadłam z rewizytą i zerknęłam do twojego bloga. No, no nie wiedziałam, że moimi wypocinami zainteresowała się taka fachmanka......Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.08.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Dorotko, jeszcze dwa dni temu martwiłaś się, że długo nie bedzie u Ciebie ogrodu, a tymczasem zapowiada się jesienne sadzenie pierwszych roślin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 21.08.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 A to wszystko za sprawą Redprądnika, bo dał mi namiary na fachowca od skarp Szkoda tylko, że pan wcześniej nie może. Jak posadzę roślinki w październiku to za wiele nie urosną. No i nie wszystkie można wtedy posadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.08.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Czemu nie wszystkie? Moim zdaniem wszystkie, jakie się chce Nooo, poza wysiewanymi Październik to b.dobra pora na sadzenie Fakt, że nic już nie zakwitnie, ale za to na wiosnę ruszy pełną parą, bo do zimy zdąży się ukorzenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.08.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Dorfi..........a jakie roślinki chcesz sadzic w październiku??...ja się przymierzam do drzewek owocowych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts