Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dworek Kamila - komentarze do domku dla Dorfi i jej rodziny

Dorfi

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 5 weeks później...
  • 2 weeks później...

Dorotko, ja bym dała złote baterie mimo wszystko. Lampę podobną do kinkietów z pewnoscią znajdziesz na allegro. Nie wiem, czy widziałaś baterię z deszczownicą, na którą swego czasu zachorowałam:

[/url]

http://www.fototube.pl/pix/img5/org/d41d84ab95ea5971749c8f3c9852c3e8.jpg

Kabina również ma srebrne dodatki i nie rzuca się to w oczy, bo jednak jest przewaga złotego ;)

Edytowane przez monia i marek

Dziękuję Moniu za radę. Zastanawiamy się nad bateriami Stilo.

http://widget.slide.com/rdr/1/1/4/S/2800000023dffc84/1/47/wteVxn8R6z9JheYkDHk3_c7mt3gskoFR.jpg

http://widget.slide.com/rdr/1/1/4/S/2800000023dffe8f/1/169/iNCnnoVgvz8m_7Kov8FB5IWF1UGASnb-.jpg

Oglądaliśmy je "na żywo" i nie wyglądały źle. Tyle, że nie wiemy co to za firma.

Początkowo chciałam baterie z Krakowskiej Fabryki Armatur, ale ceny mają zaporowe. Poza tym obecnie w mieszkaniu mamy tej firmy baterie i też z serii retro (tyle, że chromowane) i po 8 latach użytkowania siadła i umywalkowa i wannowa - w tym samym czasie.:(

Dziękuję :rolleyes:

A jak podoba Ci się szydełkowanie? Za co się zabrałaś? Serwetki czy ciuszki?

....bardzo mi się podoba........ale niestety nie wychodzi odrazu tak pięknie jak bym chciała;(

mam nadzieje, że się wprawie.......

zaczęłam od ozdoby na butelke:):):)

jak coś z tego wyjdzie.... to sie pochwalę;)

Hej, Dorfi, przeczytałam sobie jednym tchem Twój dziennik. Super! :) Tym bardziej jest intrygujący, że ciągle coś się dzieje na Waszej budowie - to jak dobry thriller w odcinkach :) :) Mówią, że co nas nie zabije, to nas wzmocni i to chyba prawda - możesz być już pewnie sztandarowym tego przykładem w kwestiach budowlanych.

Pisz, kochana, pisz, bo ja z ciekawością będę czytać :)

Pozdrawiam

Hej, Dorfi, przeczytałam sobie jednym tchem Twój dziennik. Super! :) Tym bardziej jest intrygujący, że ciągle coś się dzieje na Waszej budowie - to jak dobry thriller w odcinkach :) :) Mówią, że co nas nie zabije, to nas wzmocni i to chyba prawda - możesz być już pewnie sztandarowym tego przykładem w kwestiach budowlanych.

Pisz, kochana, pisz, bo ja z ciekawością będę czytać :)

Pozdrawiam

Dziękuję :rolleyes: