monia i marek 29.08.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Dorotko, super drewniane poddasze. Właśnie o tego typu wykończenie skosów mi chodzi u nas. Jak będę na tym etapie, to będę pytać o ekipę i deski. Jakie szerokie są te Wasze dechy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.08.2010 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Jak będę na budowie to je wymierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.08.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 ślicznie wychodzi to drewniane poddasze!!! ........a jaką firaneczke chcesz zobić?? zdradź nam swój pomysł!!! i pamietaj o serduszkach dla mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 31.08.2010 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Jeszcze nie wiem jaką. Nie mam pomysłu. Muszę przejrzeć gazety, tylko nie mam kiedy się za to zabrać. Czekam na wrzesień jak na wybawienie. Zacznie się szkoła to przynajmniej jednego łobuziaka w domu będzie mniej. Ostatnio nie da się przy nich nic zrobić. Przez te deszcze nie poszaleją na podwórku, więc szaleją w domu. Świra można dostać. Jak ja zazdroszczę ludziom, którzy mają już dzieci odchowane. Ech, trzeba było mieć dzieci za młodu, a nie na stare lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.08.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Dorotko, nie grzesz Odchowane to nie znaczy zero kłopotów - dopiero się człowiek martwi Nie na darmo się mówi "małe dzieci - mały kłopot, duże dzieci - duży..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.08.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 U nas pada od kilku dni i też siedzimy w domu, idzie faktycznie świra dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 31.08.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Stresuje mnie jutrzejszy dzień. Chyba bardziej przeżywam niż Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.08.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Wcale się nie dziwię, ja też mam 'stresa' Dawidek idzie do przedszkola, to nasz pierwszy raz , tyle, że start przełożony mamy na październik, bo przedszkole wciąż w remoncie. Ale już wyprawkę zrobiłam prawie całą i zaczynam się denerwować na samą myśl, jak to będzie. Dorfi, super blog, juz byłam i podziwiałam, tylko nie wiem, czy uda mi się dodać Cię do obserwowanych? Chyba na blogera się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 31.08.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Aniu będzie dobrze. Ale bez płaczu na początku pewnie się nie obejdzie. Chyba wszystkie dzieci płaczą zanim się do przedszkola przyzwyczają. Mój Michał płakał solidnie. A co do bloga to się da. Nie mogłam do profilu na blogerze dodać swojego bloga, bo piszę go gdzie indziej, ale do obserwowanych udało mi się go wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.09.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Będę próbować Wczoraj już było za późno chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 02.09.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Hej, Dorfi Ściana z deseczkami wygląda bardzo fajnie - jak będziesz miała więcej fotek i większą powierzchnię, to pokaż, bo jestem ciekawa całego pokoju, ok? Co do maluchów, to niestety trzeba zacisnąć zęby i przetrzymać. Zawsze jak moje dziewczyny szaleją balansując na krawędzi mojej cierpliwości, to wtedy tłumaczę sobie "powinnaś się cieszyć, że rozrabiają, bo to oznacza, że są zdrowe i szczęśliwe" - tylko dzięki temu ich jeszcze w kosmos nie wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 02.09.2010 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Ech, te dzieci. Jak są w domu to ciągle są pomiędzy nimi spięcia. A dzisiaj jak starszy poszedł do szkoły to młodszy za nim płakał. A ja się denerwuję czy mu się w szkole spodoba. W końcu dzisiaj pierwszy dzień zajęć. Wczoraj nie mógł się doczekać dzisiejszego dnia. Plecak spakowaliśmy zaraz po obiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.09.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Dorotko, wiszące lampy oglądam od dłuższego czasu, aby w razie okazji kupić - niestety mam te same spostrzeżenia, co Ty Jeśli już ładne, to właśnie kinkiety. Na dodatek ja szukam w kolorach patynowanego mosiądzu lub mosiądzu, a z reguły są czarne. http://www.topstylowe.pl/?p=9359&o=peking_71524-01-42-_71524-01-30_massive_lampy_klasyczne http://www.taniomania.pl/q/L3%20WISZ%C4%84CA%20LAMPA%20SOLARNA%20OZDOBNA%20OGRODOWA/?min=17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 08.09.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 (edytowane) Dziękuję Moniu za linki.Ta nawet wygląda niegłupio i są do niej kinkiety (a dwa nam będą potrzebne na taras)http://www.twojelampyogrodowe.pl/product_info.php?cPath=26&products_id=670Ciekawe tylko jaka jest wysokość samej latarni, bo to co jest podane to jest chyba razem z łańcuchem? U nas łańcuch trzeba będzie mocno skrócić, żeby nie uderzać o lampę głową. Trzeba do nich napisać maila.Ale doczytałam, że wszystkie lampy jakie mają można zamówić w innych kolorach. W niektórych modelach złota patyna wygląda jak mosiądz (przynajmniej na zdjęciach). edit:A teraz doczytałam, że firma jest z Krakowa. Trzeba by się do nich wybrać i zobaczyć jak te lampy wyglądają w rzeczywistości. Edytowane 8 Września 2010 przez Dorfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.09.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 a widzisz, a ja nie zwróciłam uwagi, że są dostępne inne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.09.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Jejku, a Wy już jedną nogą mieszkacie?!?!!!!!!!!! Łazienka cudna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.09.2010 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Do zamieszkania jeszcze daleko. No i co to za mieszkanie bez kibelka? Na dodatek właśnie się okazało, że braknie płytek na drugi balkon i nie wiem czy jeszcze będą w sklepie, bo były kupowane w lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.09.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Dorotko, łazieneczka zapowiada się pięknie - bardzo ładne płyteczki - proste, gustowne i jednocześnie eleganckie Zrób zbliżenia, jeśli możesz i napisz co to za firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.09.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Moniko to są te płytki:http://sklep.max-fliz.com.pl/azulev-azulev-orion-beige-25x35-plytka-ceramiczna-scienna-p-6241.htmlTylko dekorów w sklepie internetowym nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.09.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 A jedyne zdjęcie w zbliżeniu jakie mam na teraz wygląda tak:http://widget.slide.com/rdr/1/1/4/S/2800000024fbf740/1/160/2NfaclUa1T-mLR0dWOgQNiuLf_KWyGRa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts