Arctica 10.09.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Widzisz, chociaż będziesz miała kawałki... ja na mozaiki w poprzednim domku to całe tłukłam:rolleyes:... najlepiej szło francuzem... młotek duże wyszczerby dawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.09.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 No popatrz, a ja myślałam o młotku. A tu francuz lepszy, mówisz? Coś mi się wydaje, że niebawem zrobię doświadczenie co lepiej tłucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.09.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Dziękuję - myślę o czymś podobnym do łazienki taty. U nas będą również jasne, ale błyszczące i jednolicie wybarwione z Tubądzina, seria Idylla. Ogólnie jasne płytki planuję do wszystkich łazienek. Mam teraz ciemne - czerń łączona z czekoladowym brązem, a na tym złote nitki, na dodatek błyszczące... koszmar w myciu - każda kropla wody widoczna, więc nigdy więcej ciemnych kafli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 10.09.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Moniko ale te moje płytki w rzeczywistości są jaśniejsze niż na zdjęciu. W łazience nie ma jeszcze oświetlenia i zdjęcia ciemno wychodzą (okna też nie ma). One są na dwóch ekspozycjach w Max-Flizie i tam wyglądają zupełnie inaczej (ekspozycje różnią się tylko dekorami).Nie są jednolite - mają takie delikatne smugi i przez to (mam nadzieję) nie będzie na nich tak kropel wody widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.09.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Na pewno nie bedzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.09.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Pewnie, że nie będzie a płyteczki mnie też się takie podobają... chciałam taką tradycyjną łazienkę, płytki będą tylko do połowy. Rozważam dwie kolekcje (niestety jeszcze nazw nie znam) jedna właśnie taka podobna do Twojej tylko jakby bardziej kamienne dekory, a druga coś takiego jak Moni Idylla (nierówne brzegi, wypukłości i połysk) tylko że mniejsze kwadraty Dorotko, strasznie Ci zazdroszczę, że to tak blisko do przeprowadzki Nawet jeśli będą nóżki pod szafką to i tak będzie super (zwłaszcza, że mosiężne nóżki będą pasowały do reszty dodatków ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.09.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Jak nóżki sa ładne to może to wyjdzie tylko na plus ,będzie bardziej stylowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 11.09.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę te nóżki. Ale na razie robię obiad a mąż pojechal kupić brakujące płytki na balkon. Do tego pogoda się zepsuła i leje. Nawet jak kupi te płytki (a mam nadzieję, że jeszcze będą) to znowu z ich układania nici. A tyle mówili, że pogoda ma się poprawić. No i się poprawiła, tyle, że nie u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.09.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 U nas dzisiaj jest wyjątkowo pięknie ,nawet powiedziałabym gorąco!! Ja też sklecam jakiś obiad i zaczynam leżakować....Jutro jedziemy sobie do Torunia połazić nad Wisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.09.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Hej Dorotko!!! Gdzie zdjęcia nóżek??? I w ogóle jak postępy??? Czekam na nowe wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 29.09.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Zdjęć na razie nie będzie. Karta w aparacie mi siadła a nie mam kiedy wybrać się po nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.09.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Oj to szkoda To chociaż zdradź co teraz robicie? Tarasy zakończone??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.09.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Jeszcze nie mamy balustrad. Czekamy aż się pogoda poprawi. A tu ciągle pada i pada i pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.10.2010 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 U nas to samo, ten deszcz mnie wykończy a jutro mięli ruszać z ociepleniem... już tracę nadzieję, że uda się to uczynić w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.10.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Iwonko, szkoda, że czekaliście do jesieni. Latem było łatwiej wstrzelić się w pogodę. My też planujemy docieplić jeszcze boczne ściany w tym roku, ale właśnie pogoda nie jest najlepsza i nie wiem, czy nie zaczekamy do wiosny. Z drugiej strony chciałabym jak najwięcej ruszyć do przodu, zeby w przyszłym roku na zimę zamieszkać. Dorotko, co ze schodami? Robicie je ostatecznie w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.10.2010 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Dorotko, co ze schodami? Robicie je ostatecznie w tym roku? Raczej nie. Będziemy musieli jeszcze co najmniej z rok poczekać. Na razie robimy tylko dół. Nie ma sensu robić teraz schodów, bo przy robieniu góry (szczególnie łazienek) nam się zniszczą. A nie mamy funduszy, żeby zrobić teraz górne łazienki. Ech, gdyby nie ta kasa to życie byłoby o wiele łatwiejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 01.10.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Oj, tak, w pełni Cię rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.10.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 puk, puk........co taka cisza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 16.10.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 puk, puk........co taka cisza?? Ciężko pracujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.10.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 o to pewnie niedługo czymś nas zaskoczysz, może przeprowadzką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts