Dorfi 19.10.2010 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Oj, przeprowadzką to na pewno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sicilianin 26.10.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 DORFI, JA Z APELEM DO CIEBIE I MĘŻA!!! Zacznij znowu zamieszczać zdjecia, kobieto kochana!!! Łyso bez nich, smetnie i mało obrazowo!!! Człowiek nie widzi i nawet za bardzo nie wie, w jakim kierunku ma sobie wyobrażac... finalną łazienke, poddasze całe już w deseczkach, parkiet itd... Przecież i tak nikt czytający dziennik nie wie ani gdzie mieszkacie, ani jak wyglądacie, ani ile zarabiacie, więc póki sami takich szczegółów nie zdradzicie niebezpieczeństw żadnych nie ma???!!! Wiec co to Mężowi Twojemu szkodzi? Czy może boi sie, że Twój/ Wasz gust zostanie skrytykowany? No przecież ile ludzi, tyl gustów, a poza tym - i przede wszystkim - wszyscy tu obecni bardzo chwalą ten piekny dom i pomysły!!! Sama regularnie zaglądam, choć nie pisuję, zachwycam się i ubolewam, że notki takie rzadkie... O co więc chodzi? A pomijając już wszystko inne, to i dla Was samych tprowadzenie akiego dziennika traci raczej sens, bo kiedy wspomnieniowo wrócicie do niego po jakims czasie, to po prostu odbierzecie go jako niepełny i nikomu nie będzie sie przy czytaniu chciało jednocześnie znajdować odpowiednich datowo zdjęć gdzieś w komputerze... No? No i jak nie mam racji, jak mam?! Przemyślcie proszę sprawe "na tak"... Koniecznie! Myślę, że nie jestem w tej kwestii odosobniona i to zarówno wsród tych komentujacych, jak i tych "tylko" czytających... Pozdrowienia ciepłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.10.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Jestem za!!! Ale jeśli uznasz, że nie chcesz nic pokazać to zrozumiem Mój mąż też krzyczy jak przypadkiem zobaczy co jest w dzienniku (hihihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 27.10.2010 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Mój mąż od czasu do czasu zagląda i do dziennika i do komentarzy. Może zmieni zdanie? No i zawsze zostaną do pokazania dodatki, które sama robię Ale na razie to nie ma do czego robić te dodatki. Mam trochę pomysłów na ręczniki do obu łazienek, czyli tej, która już jest i tej, której jeszcze nie ma, tyle, że jakoś z czasem jestem ostatnio na bakier. A co do wystroju, to skończyłam obraz, który będzie wisiał w holu nad schodami. Wyszedł tak: http://img6.imageshack.us/img6/8725/dsc05051dorfi.th.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.10.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Dorotko, obraz przepiękny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 27.10.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Dziękuję Moniko. Pochwała od Ciebie to jak kilka pochwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.10.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Dorotko, wyobrażam sobie ile pracy w to włożyłaś ... Należy Ci się jak najwięcej pochwał :) Musisz dla niego znaleźć jak najbardziej wyeksponowane miejsce W holu powinno być w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 27.10.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Nie ukrywam, że pracy było sporo, tym bardziej, że mam na to czas jedynie w nocy gdy chłopcy śpią. A teraz myślę co powieszę obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 28.10.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Jejciu, i to pewnie tymi TWOIMI KRZYŻYKAMI!!! Jestem pełna podziwu, nie wiem czy starczyło by mi wytrwałości... jeszcze po nocach! Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 28.10.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Tak Dardurdko, to haft krzyżykowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 29.10.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Mąż tu zajrzał, poczytał i chyba zaczyna zmieniać zdanie. Może jutro wrzucę jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.10.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Witaj Dorotko!!Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia:D A obraz ? Przepiękny...niesamowicie pracochlonny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.10.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Zdjęcia barierek balkonowych są już w dzienniku budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.10.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Bardzo ładna balustrada i obróbka balkonu - wygląda na b.dopracowaną Jaką metodą robiliście izolację balkonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.10.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Nie wiem Moniko. Na pewno jest tam styropian i jakaś folia. I więcej na ten temat nie jestem w stanie powiedzieć. Ale zapytam męża. On jest bardziej w temacie bo się tym zajmował jak jeden z balkonów trzeba było poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.10.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Balkon to temat, który spędzał mi sen z powiek. Na razie zrobiliśmy wstępną wylewkę spadkową na betonie, który był i na to czarne mazidło i papa termozgrzealna z zakładami. W następnym sezonie będziemy kontynuować, bo teraz już zbyt zimno i się nie dało. Naczytałam się tyle o odpadających płytkach, odparzonym kleju na obróbkach zvblachy i odklejąjących się w związku z tym płytkach, że aż mi było słabo. Nasz fachowiec zapewnia, że będzie dobrze, że daje gwarancję, ale mam wciąż obawy - to wynik zbyt wielu artykułów m.in. w muratorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.10.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 U nas nie ma blachy. Długo się zastanawialiśmy czy wykończyć blachą czy płytkami i w końcu stanęło na płytkach. Popytaliśmy znajomych i są zadowoleni z obrobienia brzegów płytkami. Ja się trochę martwiłam czy przy montowaniu barierek płytki nie popękają, ale nie pękła ani jedna. Zresztą to nawet kowal nam poradził, żeby najpierw płytki położyć. Pierwotnie mieliśmy je położyć dopiero za rok albo i później. Gdybyśmy teraz nie kładli płytek to pewnie balkon obrobilibyśmy blachą. No ale wyszło jak wyszło i nawet ładnie to wygląda. No i nie rzuca się w oczy. Nie wiem czy blacha by się tak ładnie "wtopiła" w elewację. Płytki kupowaliśmy pod kolor elewacji właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.10.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 To prawda - blacha byłaby bardziej widoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 30.10.2010 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Suszarka chyba ode mnie , do kupieniahttp://www.ballarddesigns.com/beadboard-drying-rack/42106 do zrobieniahttp://www.centsationalgirl.com/2009/07/diy-laundry-room-drying-rack/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 31.10.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Dzięki lasche . Pamiętałam, że były te linki ale ich sobie nie zapisałam i nie mogłam sobie przypomnieć w którym wątku to było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts