Beauty 31.10.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Super sprawa ,taka suszarka!Musze sobie to tez gdzieś zanotować ,może się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 31.10.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Barierki przepiękne - dziękuję Twojemu mężowi, że pozwolił nam podejrzeć a o izolację i ja jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sicilianin 02.11.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 ...iiiiiiii... barierka super!!! a plytki w pieknym, jasnym kolorze, swietne. Ja tez dziekuje Twojemu Mezowi za 'rozmiękczenie' A swoja droga czy moglabys opisac/wkleic jaw ujeciu z boku? Bo z tego co dostrzegam, boki dachu wchodza chyba na balkon, prawda? Ciekawi mnie jak zostalo to rozwiazane, czy zostawiliscie tam wolna przestrzen, czy jak? Pozdrawiam i na dalsze namokniecie Meza wraz z innymi czytajacymi oczekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.11.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 O drugim zestawie proszę zapomnij...wydaje mi się, że popsuje całe wnętrze....oczywiście to moja opinia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 02.11.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 (edytowane) Sfotografuję balkon z boku przy najbliższej okazji. A tak w ogóle to jestem dzisiaj załamana. W grudniu przychodzi pan od płytek robić górną łazienkę. Wszystko już mam obmyślone w głowie jak co będzie wyglądać. Płytki wybrane, meble i cały sprzęt również. Łącznie z mydelniczkami i innymi drobiazgami. Pojechaliśmy dzisiaj po płytki i się okazało, że ich nie ma. Wycofali je ze sprzedaży. Mają tylko listwy dekoracyjne z tej serii. No ale same listwy przecież nie wystarczą. A na stronie internetowej sklepu są dalej jako dostępne. Jak się uda to jutro podjedziemy do drugiego sklepu tej sieci. Może tam będą? No to teraz mam o czym myśleć w nocy.Natomiast były meble kuchenne, które mi się spodobały a których znowu nie ma na stronie internetowej. Może zamiast górnej łazienki kupić meble do kuchni? Tyle, że meble miałam zamówić dopiero za jakiś czas u stolarza na wymiar. A na razie zabralibyśmy te z obecnego mieszkania. Już całkiem głupia jestem. Nie lubię takich sytuacji. A płytki miały być te;http://www.leroymerlin.pl/szukaj.html?category=products&szukaj=herkulanum&rodzina=1103882911_glazura-lazienkowa&mm=normI do tego białe meble http://www.slide.com/s/qHbqMONS5z9xvU8_Mk3y8rDmi5OvYvzo?referrer=hlnki dodatki z serii livorno blue http://www.leroymerlin.pl/produkty/styl-etniczny,t1136883603.html?05-multikryteria-wyboru-render=off&01-naglowek-strony-render=on&1204720071.idnode=120472181411878072 Edytowane 2 Listopada 2010 przez Dorfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.11.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 hej Dorotko! Spróbuj zakupów w necie.te płytki np.znalazłam tuhttp://plytki24.pl/plytki-scienne-25x35/herkulanum/cat_397.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 02.11.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Beauty kochana jesteś, wiesz? Ja już w mega dołek zaczynałam wpadać, że mi całą kompozycję diabli wzięli. A tu widzę, że nawet cena niższa niż w LM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.11.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Bardzo się ciesze ,że się na coś przydałam.Ja bardzo dużo rzeczy kupiłam w necie i to za cenę niekiedy dwukrotnie niższą,dlatego trzeba szukać.Zawsze parę złociszy zostanie na inne wydatki,a przy wykończeniówce to każdy grosz jest ważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 02.11.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 O drugim zestawie proszę zapomnij...wydaje mi się, że popsuje całe wnętrze....oczywiście to moja opinia;) Też jestem takiego zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sicilianin 05.11.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Dorfi, odradze Ci serie livorno blue i kazda serie mozaikowa. Mialam takowa mydelniczke, kubek na szczoteczki i waciki, w tamtym roku... Juz nie posiadam, bo z mozaiki mydelniczki w ciagu 3 miesiecy zluszczyl sie kolor, w dodatu nierownomiernie! Po prostu namakalo i sie zluszczalo... Wkurzona probowalam zeskrobac paznokciem do zera, bo taka nierownomiernie poobdrapywana wygladala okopnie, nawet zakladalam, ze jakby co, to nozem bede drapac, a tu ku mojemu zdziwieniu nawet nie nie musialam wysilac, zchodzilo od lekkiego dotkniecia pazokcia! Potem kupilam jeszcze druga taka na probe, ale stalo sie to samo, wiec wnerwiona pozbylam sie wszystkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 05.11.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 No popatrz, nawet o tym nie pomyślałam. Dziękuję za tę cenną uwagę. Co prawda i ja się mocno zastanawiałam nad tym zakupem, bo to chyba są tłukące się rzeczy a przy dzieciach to wiadomo jak bywa - wszystko z rączek wypada. A że to ma być łazienka dla dzieci, to dopóki nie podrosną i nie zmądrzeją pewnie kupimy coś z plastiku z jakimiś pływającymi rybkami bądź pingwinkami. Dzieci to lubią. Przy ostatnim wypadzie do LM młodszy aż się zachłysnął z zachwytu na widok kubka z pingwinkami właśnie a starszemu spodobał się dywanik łazienkowy ze złomkiem Oczywiście do koncepcji łazienki ma się to nijak - całkowicie nie pasuje, ale pewnie im kupimy. W końcu im też się należy trochę radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.11.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Masz rację, Dorotko - dzieci podrosną, to będzie okazja zmienić akcesoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.11.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Dorotko, nie wiem, czy już pytałam - skąd miałaś stolarza? Czy będzie Ci również robił schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 05.11.2010 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Stolarza poleciła nam koleżanka. U niej robił drzwi i zrobił je bardzo ładnie. Stolarz jest ze Starego Sącza. Niestety schodów nie robi.Schody prawdopodobnie zrobią panowie, którzy kładli deseczki w pokoju nad garażem. Prawdopodobnie, bo jeszcze nie widzieliśmy schodów jakie robili, więc trudno się zdecydować. Zresztą na razie nas to za bardzo nie zajmuje bo i tak na schody teraz nie mamy pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.11.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Chyba stolarze zawaleni robotą, że tak nie mogą się wyrobić z zamówieniami. Mój też przeciąga, choć może nie aż tak bardzo, ale jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.11.2010 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Moja firma stolarska twierdzi ,ze te opóźnienia wynikają z tego ,że mają o 60%więcej zamówień w stosunku do zeszłego roku.Niech mi teraz ktoś powie ,że Polakom się coraz gorzej żyje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 06.11.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Taaa, i ceny w budownictwie spadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 06.11.2010 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 ...iiiiiiii... barierka super!!! a plytki w pieknym, jasnym kolorze, swietne. Ja tez dziekuje Twojemu Mezowi za 'rozmiękczenie' A swoja droga czy moglabys opisac/wkleic jaw ujeciu z boku? Bo z tego co dostrzegam, boki dachu wchodza chyba na balkon, prawda? Ciekawi mnie jak zostalo to rozwiazane, czy zostawiliscie tam wolna przestrzen, czy jak? Miałam dzisiaj najszczersze chęci, żeby zrobić z bliska zdjęcie jak to zostało rozwiązane no i nie dałam rady. Był tak silny wiatr, że nie dałam rady otworzyć drzwi balkonowych. Nawet tablicę informacyjną (która była czterema długimi gwoździami przybita do ściany) nam wiatr zdmuchnął. Ale i plus takiej pogody był też - widać było góry Na działce byłam króciutko, ale tak mnie przewiało, że mi teraz głowa pęka. Takie uroki domu na górce - wieje bardziej niż na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ksylomena 14.11.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Witam na Forum. Jestem Nowa, alec chciałam pochwalić doskonały wybór projektu. Styl dworkowy to mój ulubiony i sama przygotowuję się do popełnienia jednego dworku staroposlkiego, także będę tu chętnie zaglądać, na pewno skorzystam z wielu interesujących informacji, w zakresie reazlizacji budowlano-dworkowych )) To taka moja forma odreagowania na rzeczywistośc - buduję mój dworek w wyobraźni (na razie). Z Wami, to ciekawsze i bardziej realistyczne ))\pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 21.11.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Witaj Ksylomeno. Mam nadzieję, że podzielisz się z nami swoimi marzeniami o dworku ...iiiiiiii... barierka super!!! a plytki w pieknym, jasnym kolorze, swietne. Ja tez dziekuje Twojemu Mezowi za 'rozmiękczenie' A swoja droga czy moglabys opisac/wkleic jaw ujeciu z boku? Bo z tego co dostrzegam, boki dachu wchodza chyba na balkon, prawda? Ciekawi mnie jak zostalo to rozwiazane, czy zostawiliscie tam wolna przestrzen, czy jak? Pozdrawiam i na dalsze namokniecie Meza wraz z innymi czytajacymi oczekuje No i wreszcie udało mi się pojechać na budowę. Barierka z boku wygląda tak: http://img146.imageshack.us/img146/3451/dsc05110z.jpg Uploaded with ImageShack.us Jak widać tam gdzie dach dochodzi do balkonu barierka jest ciut cofnięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts