monia i marek 21.11.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Dorotko, ładne osiedle obok Twojego domku widzę Osiedle wygląda na spokojne, bez dużego ruchu samochodów (wąska uliczka). Jak duża jest Twoja działka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 21.11.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Uliczka jest bardzo spokojna, bo ślepa Jest na niej tylko kilka domów, więc dzieci spokojnie mogą jeździć tam na rowerach, bo samochody jeżdżą od czasu do czasu. Ale domki w okolicy faktycznie są bardzo ładne i troszeczkę w zbliżonym stylu. Jedyny minus jest taki, że daleko do przystanku autobusowego i do sklepów. A działka nie jest duża - ma tylko 10 arów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.11.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 barierka cudna!!!ale wiesz co mi się bardzo podoba???..pokoik na stryszku:)zapowiada sie ciekawie:) moje klimaty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.11.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 10 arów to nie aż tak mało, zwłaszcza jak trzeba za te ary zapłacić w Krakowie. Nie wiem, jak u Ciebie, ale w okolicy mojego nowego domku ceny już doszły do 22tys. za ar!! To jakieś nienormalne... Przypuszczam, że w samym Krakowie jeszcze drożej niż u nas. Całe szczęście, że tak nam się trafiły te działki, bo teraz nie byłoby szans na zakup działki w takich cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 21.11.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Moniu nawet nie wiem jak stoją działki w naszej okolicy. Jak braliśmy kredyt dwa lata temu, to rzeczoznawca z banku mówił, że w naszej okolicy wtedy cenili po 40 tys. za ar. Wariactwo w czystej postaci. Gdybyśmy nie kupili kilka lat temu to teraz nawet byśmy o działce nie myśleli. Na szczęście pomyśleliśmy o budowie zanim ceny zaczęły gwałtownie rosnąć. Kala pokoik na stryszku ma być w części moją pracownią, więc jest moim oczkiem w głowie. I będzie troszeczkę w stylu wiejsko-góralskim Upatrzyłam już sobie w Ikei drewniany kredensik na moje klamoty. No i klimatu dopełni stary (ale sprawny) kołowrotek, który mojemu mężowi bardzo teraz w domu przeszkadza i już by go tam wywiózł gdybym pozwoliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.11.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Strasznie drogo. U nas znam aktualną cenę, ponieważ na końcu naszej uliczki (również ślepej ) jest do sprzedania działka 110arów z możliwoscią rozparcelowania. Fajnie by było mieć te 110arów, ale za taką cenę... wątpię, czy znajdzie się kupiec. Jak sobie pomyślę za ile kupiliśmy swoją działkę, to aż mi się wierzyć nie chce, że ceny tak poszalały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 21.11.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Niestety szaleństwo cenowe dalej trwa. 110 arów to bardzo dużo. Pewnie na mniejsze działki podzielą i sprzedadzą. W całości za taką cenę ciężko będzie im sprzedać. No, chyba, że jakiś miliarder się trafi Ale będziesz mieć wtedy sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.11.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Sama jestem ciekawa, jak to sprzedadzą. Ta działka nie sąsiaduje bezpośrednio z nami, ale jest niedaleko. Jeśli ktoś kupi całe 110, to miałby super ogród - do pozazdroszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 21.11.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Jeśli sama miałabym o tak wielki ogród dbać to raczej nie zazdroszczę Na takim obszarze to już trzeba pomocy ogrodnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.11.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Pokój będzie w ładnej tonacji, myślę, że dobrze kombinujesz . Widziałam juz takie połączenia kolorów i są super. Kilka przykładów znalazałam, choc nie sa idealnie takie, jak myślisz. http://m.onet.pl/_m/094e2e79bc7dbe942bca5cdc99f492d4,14,1.jpg http://static2.domowladni.pl/uploads/filter/xl/transfer/img/zdjecie1165-Tematyczny-pokoj-chlopca-wsrod-morz-i-oceanow.jpg http://static2.domowladni.pl/uploads/filter/xl/transfer/img/zdjecie1162-Tematyczny-pokoj-chlopca-wsrod-morz-i-oceanow.jpg http://sherwin.vo.llnwd.net/o10/dutchboy/images/scenes/DB03030003.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 22.11.2010 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Dziękuję Aniu za te zdjęcia. Na pewno się przydadzą jako inspiracja. A te namalowane na ścianie żagle - poezja w czystej postaci U mnie niestety takich nie będzie, bo talentów malarskich nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.11.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Pokój na pierwszym zdjęciu - rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.11.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Wiem, że Nomi jest w Nowym Sączu, ale gdzie bliżej to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 23.11.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Obdzwoniliśmy chyba wszystkie Nomi na południu. Są w Tarnowie. Trzymajcie kciuki, żeby udało się je kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.11.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Trochę daleko, ale jak nie ma bliżej, to lepiej jechać po te płytki jak najszybciej, zanim komuś innemu sie spodobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 23.11.2010 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 No właśnie mąż pojechał, a ja się denerwuję czy kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.11.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 W takim razie trzymam kciuki za udany zakup Daj znać, czy się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.11.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Na pewno się uda ...musi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.11.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 ]Na pewno się uda ...musi.[/b]. podtrzymuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 23.11.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 No i płytki są zakupione. Transport umówiony na sobotę. Ale mi ulżyło. Chociaż nie do końca. Tak całkiem mi ulży jak będą już na miejscu, a najlepiej jak będą przyklejone do ściany Za to mamy nadprogramowo dodatkowe dekory, które były akurat w wolnej sprzedaży i spodobały się mężowi. Nie mam pojęcia jak wyglądają, bo na zdjęciu w sklepie internetowym nie było zbyt wiele widać, ale je położymy na ścianach Co za dzień!! Co za emocje!! Polowanie się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts