MARIUSZ P. 05.02.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Dorfi .... nieprzejmuj sie tymi telefonami itp ... ja uwazam ze powinnismy pisac duzo o takich ludziach , przeptraszam ze teraz pisze tak ale w UK ( Angli ) sa specjalne firmy ktore zajmuja sie takimi cwaniakami budowlanymi i sa wszedzie na czarnych listach .. - ***mnie wyrolowalo sporo ... jeden hydraulik mnial zalozych grzejniki , piec , rury itp ( grzejniki 2 ukradl , piec valianta chyba przewrocil bo byl poobijany ... rusry znikly i pan budowlaniec tez ) - stary na emeryturze a zamiast moje konczyc to dostal fuche w galeri gdanskiej - adres mnialem bylem pare razy ale przeciez staruszka niebede bic.... *** nastepne pan ktory mnial zrobic mi kominki kase wzial i wiora ... firma na zone , dom na zone ale udalo mi sie odzyskac pieniadze ale nie dzieki policji poniewaz jak bylem na policji to powiedzieli ze na tego pana maja juz za duzo zgloszen )) **** a najgorsze to zadna firma niewywiazala sie w terminie --- smiech i narzekaja ze nie ma pracy - a ja bylem chyba glupi ze placilem ... fotki chyba zaraz zamieszcze tylko zobacze w jaki sposob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIUSZ P. 05.02.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Niemam nowych fotek sa zrobione chyba w lato ...http://i117.photobucket.com/albums/o73/marys1981/DSCN7253.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIUSZ P. 05.02.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 http://i117.photobucket.com/albums/o73/marys1981/DSCN7256.jpg http://i117.photobucket.com/albums/o73/marys1981/DSCN7265.jpg JAK WIDZISZ NA ZDJECIU BRAMA GARAZOWA JEST ZMIENIONA NA 2 POJEDYNSCZE TU SALON ALE TEZ STARA FOTKA ..http://i117.photobucket.com/albums/o73/marys1981/DSCN7314.jpg CHYBA SCHODY Z KTORYCH CZLOWIEK JEST NAJBARDZIEJ ZADOWOLONYhttp://i117.photobucket.com/albums/o73/marys1981/DSCN7302.jpg http://i117.photobucket.com/albums/o73/marys1981/DSCN7278.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.02.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Ja miałam kiedyś inne śmieszne doświadczenie. Firma wymieniała pokrycie dachowe na budynku mojej szkoły. To było kilka lat temu, zarobić mieli ok.15tys., a tymczasem zakończyli robotę ponosząc koszty materiału (!) i firma zniknęła nie chcąc zapłaty. Żeby było śmieszniej, firma nie miała powodu, żeby nie chcieć się rozliczyć, bo praca była wykonana nad wyraz fachowo z najlepszego gatunku materiałów. Problem był o tyle, że był podpisany protokół rozpoczęcia robót i musiał być też protokół z odbioru roboty, a nie można było znaleźć faceta, żeby podpisał i wziął pieniądze. Dużo czasu i nerwów straciłam, zanim udało się wszystko sfinalizować i przekazać zapłatę. Jako placówka budżetowa nie mogliśmy sobie pozwolić na cieszenie się z takiego faktu i wykorzystanie sytuacji. Że też prywatnym inwestorom nie trafiają się takie sytuacje, tylko prędzej taie, jak opisał Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 06.02.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Mariusz, dach masz rewelacyjny!!!!!!Od dawna zakochana jestem w karpiówce, a jeszcze wole oczko.... MIODZIO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIUSZ P. 13.02.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Mariusz, dach masz rewelacyjny!!!!!! Od dawna zakochana jestem w karpiówce, a jeszcze wole oczko.... MIODZIO!!! ) dziekuje. musze przyznac ze chyba wykonawca tego dachu to byl nasz najlepszy pracownik... i kazdemu go polecam - solidny i dokladny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIUSZ P. 13.02.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 czy wy myslicie ze Dorfi juz odeszla ????? mniejmy nadzieje ze nie ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.02.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 czy wy myslicie ze Dorfi juz odeszla ????? mniejmy nadzieje ze nie ;( Dorfi ma też wątek w galerii zdjęć, ale tam też jej dawno nie było.... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?170428-Dom-z-tradycjami/page6 Dorfi wracaj tutaj szybciutko!!!! :mad: ps. Mariusz P. Pięknyyyyyy dom!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIUSZ P. 28.02.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Dorfi ma też wątek w galerii zdjęć, ale tam też jej dawno nie było.... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?170428-Dom-z-tradycjami/page6 Dorfi wracaj tutaj szybciutko!!!! :mad: ps. Mariusz P. Pięknyyyyyy dom!!! dziekuje... no i szkoda ze chyba odeszla..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 22.03.2011 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Nie odeszłam, tylko chciałam troszkę odczekać i nabrać dystansu. No i chyba wróciłam. Jednak bez forum ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 22.03.2011 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Fajnie ,że wróciłaś!!Ciekawa jestem co u Ciebie?? jak postępy na budowie?Pewnie już niedługo przeprowadzka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 23.03.2011 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Postępy idą niestety bardzo wolno. A przeprowadzka prawdopodobnie w wakacje. Dopiero w maju będą gotowe schody (a bez schodów się nie przeprowadzimy bo to zbyt niebezpieczne dla dzieci). Czerwiec mamy dość obfity w uroczystości rodzinne i w zasadzie nie został ani jeden wolny weekend, więc zostaje nam początek lipca. Z drugiej strony to i dobrze, bo nie będziemy się denerwować, że lekcje trzeba odrobić a tu nie wiadomo w którym kartonie książki i zeszyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.03.2011 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Masz rację ,lipiec to dobry miesiąc na przeprowadzkę... a schody muszą być koniecznie ...znajomi się wprowadzili przed montażem i żałują ... kurzy się niemiłosiernie a i stolarz się nie śpieszy ,bo mu się wydaje ,że jak już mieszkają to wielkiego "ciśnienia " nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.03.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 No to mnie pocieszyłyście z tymi schodami. Nasze schody będą dopiero za dwa miesiące gotowe Dorotko, dobrze, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 23.03.2011 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Nasze byłyby szybciej, ale wiadomo o co chodzi - o brak kasy. Na szczęście stolarz zgodził się rozłożyć nam płatność na raty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.03.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 No jesteś wreszcie Dorfi... Fajnie, że do przeprowadzki bliżej niż dalej My też się przeprowadziliśmy w lipcu 2010;) Strasznie jestem ciekawa postępów i zdjęć- kilka rzeczy miałyśmy podobnych, pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.03.2011 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Dorfi.........nie przejmuj się jakąś durną babą!!!!!!!ludzie są jednak strasznie podli:(.....ciesze się, że myslisz już o przeprowadzce........w lipcu to chyba idealna pora:)też bym juz chciała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Najpierw pisze, że bez forum ciężko, a później znika:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 11.04.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 A wiesz, że dzisiaj rano myślałam o Tobie? Albo ja Ciebie przywołałam myślami albo Ty mnie A nie było mnie, bo starszy szkarlatynę złapał. Jeszcze nie tak dawno myślałam, że tej choroby już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.04.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Ojej!!! Bardzo mi miło:)... mam nadzieję, że dobrze Ci się kojarzę i nie ciskasz Arcticami w nerwach:rolleyes: i smutno z powodu choroby... to chyba niestety zaraźliwe, reszta rodzinki zdrowa??? Pozdrowionka dla całej famili przesyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts