Dorfi 28.12.2008 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Jeszcze świętuję. Do tej pory do domu nie wróciłam A choinka sztuczna i malutka. Ale już obmyślam jaka będzie w przyszłym roku (mam nadzieję, że już w nowym domu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.12.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Ale Ci dobrze Odpoczywaj, odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Ja dzisiaj już biegam od rana z życzeniami, bo pewnie 2 dni z przerwami mi to zajmie, a jutro mnie cały dzień nie będzie, dopiero wieczorem na chwilę Kuligiem chciałam do Ciebie jechać, lecz kare konie nie chciały czekać. Porwały sanie, mkną pod gwiazdami a ja zostałam sama z życzeniami. Ale gdy tylko okno otworzysz, w świeżym płateczku życzenia złożę, w gwiazdce co spada tutaj z obłoków będę ci życzyć Szczęśliwego Nowego Roku!!! http://img132.imageshack.us/img132/9843/rakiety2id3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Dorotko, ścigajcie tę ekipę, bo coś mi się przypomina, że czytałam na temat folii, że nie może długo leżeć nieprzykryta, bo źle na nią działają promieniowanie UV, czy coś (nie pamiętam dokładnie, ale czytałam na równych wątkach dachowych) . Zapytaj w wątku "dach w dobrych rękach", to najbardziej fachową odpowiedź tam uzyskasz od Andrzeja Wilhelmiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 29.12.2008 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Dzięki za podpowiedź. Już tam biegnę. Narobiłaś mi lekkiego stracha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Dzięki za podpowiedź. Już tam biegnę. Narobiłaś mi lekkiego stracha. Broń Boże, nie chciałabym Cię stresować, ale to chyba poważna sprawa, a ja wiesz... sporo przeszłam z ekipami, więc o wszystko pytam dziesięc razy i analizuję z wyprzedzeniem i jak miałam przez krótki moment opcję folii na deskowanie to gdzieś o tym wyczytałam. Nie odbieraj źle tego, co napisałam - w dobrej wierze piszę, bo myślę, że lepiej się upewnić i spać spokojnie niż później się zastanawiać czemu dach cieknie Andrzej odpowiada bardzo szybko, więc moze się uda, że jeszcze dzisiaj otrzymasz odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.12.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Dorfi, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu! A i w końcu u Moni zobaczyłam Twoją kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 życzenia złożyłam w wątku Wu, ale kwiaty przyniosłam osobiście tutaj:http://img178.imageshack.us/img178/7140/rosebukietaustinys8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Mojemu Markowi dają wolne w piatek za dzisiaj Co z tego, jak zepsuli moje ambitne plany na dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 29.12.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Dziękuję , chociaż jeszcze mi złość na męża nie przeszła. Przyszedł styrany, zjadł kolację i poszedł spać. A jak go zapytałam gdzie był tyle czasu, to się okazało, że najpierw w robocie a potem pojechał umyć samochód. Samochód to zawsze myje w najmniej odpowiednich momentach. Ciekawa tylko jestem, czy mu ten urlop anulowali? A kuchni to jednak za dużo nie zobaczyłaś. Szafka, kawałek blatu i kawałek podłogi, ale obiecuję, że się wreszcie zbiorę i ją sfocę. O biedulko! Dobrze, że masz nas My zawsze jesteśmy w dyspozycji A na męża się nie złość, czasem tak się zdarza, że ciągle jest coś ważniejszego... ale w końcu musi zarabiać żebyście mogli się jak najszybciej wprowadzić Buziaki Idę spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Dorfi, pytałaś co z tą membraną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 29.12.2008 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Nie pytałam. Nie mogłam znaleźć tego wątku. Mąż zadzwonił do naszej kierownik budowy i się dowiedział, że tyle to może być. Nic się nie powinno stać. Jak dobrze pójdzie to jutro na budowę pojedziemy i obejrzymy wszystko dokładnie. Ale najpierw muszę krzywą cukrową zrobić obrzydlistwo Mam nadzieję, że uda mi się to wypić za pierwszym podejściem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 http://forum.muratordom.pl/post2957240.htm?highlight=#2957240 warto zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 29.12.2008 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Dzięki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 proszę bardzo - sama korzystałam kilka razy, bo dla mnie to naprawdę doskonały fachowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.12.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Mojemu Markowi dają wolne w piatek za dzisiaj Co z tego, jak zepsuli moje ambitne plany na dzisiaj a jakie?? Ciekawi mnie, bo ambitne... i jak mąż do tego potrzebny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.12.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 i ja się dołączam do życzeń http://zakwitnij.pl/images/eustoma1-m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Budowlane Chciałam, zeby wkopał świerka na działce (tego ze świąt) i żeby skuł schody, które trzeba poprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.12.2008 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Byliśmy dzisiaj na składzie budowlanym, na którym tę folię kupiliśmy. Powiedzieli nam, że może leżeć do 3 miesięcy. Czyli jeśli panowie przyjdą w terminie jak obiecali (a jeszcze dzisiaj do nich dzwoniliśmy) to nic się złego z nią nie stanie. Kamień spadł mi z serca. Słyszeliście ten huk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.12.2008 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Budowlane Chciałam, zeby wkopał świerka na działce (tego ze świąt) i żeby skuł schody, które trzeba poprawiać Monia nie męcz męża. Przy mrozie ciężko się ziemię kopie i świerki sadzi. A jak go do kucia schodów zagonisz przed sylwestrem, to Ci po dobranocce zaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts