Dorfi 29.08.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Dziennik budowy otwarty, zapraszam do komentowania, jesli ktoś będzie mial ochotę do napisania kilku słów w temacie Edytowane 2 Listopada 2011 przez Dorfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 03.09.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 kolumny zawsze w ostateczności można "przyodziać" w zawsze piękny i reprezentacyjny bluszcz chociaż średnio mi się chce wierzyć że w Krakowie nie ma nikogo kto robi ładne kolumny Pozdrawiam i życzę zdrowia (mnie też trochę choróbsko rozkłada ale się mu nie daje - w końcu trzeba chodzić do tej pracy by zarabiać na przyszły dom :] ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.09.2008 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Firm oferujących kolumny jest kilka, ale albo nie taki kształt jaki chcemy, albo nie nadają się na zewnatrz, albo się okazuje, że te kolumny, które mają w ofercie to z Belgii sprowadzają i jak nam powiedzieli cenę to nam włosy dęba stanęły na głowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 03.09.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Firm oferujących kolumny jest kilka, ale albo nie taki kształt jaki chcemy, albo nie nadają się na zewnatrz, albo się okazuje, że te kolumny, które mają w ofercie to z Belgii sprowadzają i jak nam powiedzieli cenę to nam włosy dęba stanęły na głowach. Taki bajer jak chce się ładny to jednak chyba trochę spory wydatek (dlatego ja raczej na nie uważałam przy projektach ). A szukałaś może tu na forum ludzi którzy też mają kolumny które się Tobie podobają? Może oni mogą pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.09.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Gratuluję zamówienia Zamawiasz gotowe kolumny, dobrze rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 03.09.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Dokładnie. Przyjadą gotowe. W środek panowie dadzą zbrojenie, zaleją betonem i będzie można zalewać strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.09.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Bardzo dobry pomysł - na pewno mniej kłopotliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 04.09.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 No i śliczne kolumny. Bez zbędnych udziwnień, proste i eleganckie (czekam teraz by zobaczyć je razem z Twoim domkiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 04.09.2008 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Sama nie mogę się doczekać, ale jak przyjdą to ich niestety nie zobaczę, bo nadal jestem uziemiona. Na budowę pojadę pewnie dopiero jak wszystko będzie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 04.09.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Sama nie mogę się doczekać, ale jak przyjdą to ich niestety nie zobaczę, bo nadal jestem uziemiona. Na budowę pojadę pewnie dopiero jak wszystko będzie gotowe. Aż tak jesteś chora? (czy to "wszystko gotowe" będzie za tak krótki okres czasu? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 15.09.2008 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Aż tak to chora nie jestem. Musialam tylko przez jakiś czas trochę poleżeć a prace miały się w tym czasie zakończyć. A że się wszystko opóźniło, to grill z okazji zalania stropu mnie nie ominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.09.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Piękne parkiety w dzienniku - właśnie na takie właśnie mozaiki pałacowe choruję do salonu Niestety koszt jest kosmiczny Widziałam kiedyś w Castoramie tego typu parkiet w niezłej cenie ok.100zł/m2, ale boję się taki parkiet kupować w markecie. Masz już namiary na wykonawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 15.09.2008 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Katalog z parkietami był we wrześniowym numerze "Ładnego domu". Chyba jeszcze powinien być w kioskach. Te które mi się podobają są z firmy Okoń Parkiety.http://www.parkietytradycyjne.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.09.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Okoń Parkiety oglądałam kiedyś, ale nie skojarzyłam, że to te. Są też piękne parkiety z rozetą na środku salonu itp, tylko te ceny Cały czas szukam dobrego i tańszego wykonawcy Jak wyszły kolumny?? U nas tak pada, że nic się nie da robic na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 15.09.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 U nas niestety też cały dzień padało. Na budowie nie byłam. Za to jeździłam po bankach w poszukiwaniu kredytu. Fotki z budowy będą jutro. Panowie mają wiechę robić, więc trzeba pojechać. Żeby tylko pogoda dopisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.10.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witaj, Dorfi Widzę, że kolumny już są na miejscu Ciekawa jestem efektu po zdjęciu szalunków. Zdjęcie ze schodami mnie urzekło - cudne schody, dokładnie takie jak mi się marzą Takie schody mieliśmy mieć zgodnie z projektem, ale górale nam spascili upraszczając sobie sprawę i zrobili zwykłe schody ze spocznikiem , mało tego zrobili je też błędnie i teraz zastanawiamy się czy nie skuć wszystkiego i zrobić takie jak miały być zgodnie z projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.10.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witaj wieczornie, Dorfi Pooglądałam nowe fotki w dzienniku i jestem oczarowana Pięknie Jak znajdziesz chwilę, to wrzuć fotki Twojej Kamili z róznych stron elewacji, bo na tym, w pierwszym poście dziennika słabo widać. I jeszcze rzuty pomieszczeń. Spiżarka wyjdzie, ale nie wysuwaj jej zbytnio do przodu, żeby nie zepsuła schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 19.10.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Z różnych stron to ciężko będzie, bo wszędzie błoto, a ja jeszcze nie zaopatrzyłam się w gumiaczki. W szpilkach w to błoto na pewno się nie wpakuję. No, chyba, że wreszcie kupię sobie budowlane obuwie. Rzuty Kamilki są tutaj: http://www.arex.net.pl/30_projekty/kamila.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.10.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 O to mi właśnie chodziło Dużo lukarn Wszystkie robicie, czy rezygnujecie z części? Jaką planujesz dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 19.10.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Nie rezygnujemy. Robimy wszystkie. Zmienimy tylko okno nad garażem na trójkątne.Dachówka jeszcze nie wybrana. Jak zwykle będziemy wybierać w ostatniej chwili (i pod warunkiem, że dostaniemy kredyt). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts