marz1976 29.08.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Oceńcie proszę dom WB 0081 z pracowni Agrobisp. Jest to nowy projekt, który bardzo przypomina mi Dom w rododendronach 5 z Archonu.( Kolor elewacji niespecjalny, ale nie zwracajcie na to uwagi).Ten projekt ma wyższą niż rodo5 ściankę kolankową (108 cm), większe pomieszczenia, większy wykusz, w którym swobodnie zmieści się stół, nie ma bocznych okien w kuchni i salonie, przez co pomieszczenia są bardziej ustawne. Piszcie proszę, a ja z niecierpliwością czekam na wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.08.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 z linkiem łatwiej http://www.agrobisp.pl/cgi-bin/store?action=display&item=577 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.08.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Na pierwszy rzut oka brak mi pełnej drugiej łazienki.Jak się wszyscy rano w pośpiechu szykują wygodniej jest jak dwie osoby mogą się myć niezależnie od siebie.No i moja mała,prywatna fobia - brak pralni tam gdzie są sypialnie.Nie lubię ganiania po schodach z koszami czystych i brudnych ciuchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marz1976 29.08.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Dzięki za podjęcie tematu.Problem dolnej łazienki mam zamiar rozwiązać poprzez połączenie wc z kotłownią ( jak się da), a kotłownię przenieść do piwnicy (mam zamiar częściowo podpiwniczyć dom).Na pralnię niestety nie mam pomysłu.Chciałabym też powiększyć okno w kuchni, bo lubię jasne pomieszczenia i dla zachowania symetrii w elewacji, okno w dolnej łazience.Nie podoba mi się też ten daszek z przodu, może coś podpowiecie odnośnie ładniejszego zadaszenia wejścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.08.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Na daszek nie mam innych pomysłów , zupełnie mi nie przeszkadza - może inni coś wymyślą.Zastanowiłabym się jeszcze nad poszerzeniem wyjścia tarasowego.Jakoś mało mi okien w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit62 04.01.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 właśnie zakupiliśmy projekt WB 0081 budowę rozpoczniemy na wiosnę w naszym projekcie mamy trochę zmian taras z innej strony i nad garażem dodatkowe pomieszczenie i domek na całości podpiwniczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts