ewe 29.08.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Mam pytanie czy to dobre rozwiazanie - w kuchni wysoka lodówka ale bez zamrażlnika = wiecej półeczek +obok kuchni mamy dużą spiżarkę i miejsce na duzą zamrażarkę . Czy myślicie że to się sprawdzi.Czy wogóle są na rynku fajne lodówki bez zamrazarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 29.08.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Myślę o czymś podobnym. Tyle że lodówkę chyba też będziemy mieli z zamrażalnikiem ale małym (na najpotrzebniejsze rzeczy) - bo ta duża "skrzynkowa" zamrażarka może i pojemna ale strasznie niewygodna jeśli chodzi o przegrzebywanie, poszukiwanie i wyjmowanie (ja jako malutka osóbka zawsze zanim cokolwiek znajdę wymęczę się niesamowicie i zmarznę do tego ) - tam najlepiej trzymać rzeczy długoterminowo i w większych ilościach - np owoce itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 29.08.2008 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 aneczkob wiem coś o tych głębokich zamrażarkach - mozna umrzeć z zimna za nim sie coś w niej znajdzie. Ja myslę do spiżarni taką wysoką szufladową - też jeszcze sie nie rozgladałam jakie występują na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.08.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Fajne rozwiązanie z osobną zamrażarką, ale trzeba mieć więcej miejsca w spiżarce Moja ma 1x1 m2 , więc zamrażarka mogłaby nie wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 29.08.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Mały zamrażalnik się przydaje - na kostki lodu chociażby albo na świeżo kupione mrożonki przeznaczone "na dzisiaj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 29.08.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Fajne rozwiązanie z osobną zamrażarką, ale trzeba mieć więcej miejsca w spiżarce Moja ma 1x1 m2 , więc zamrażarka mogłaby nie wejść no własnie ja mam też cos w okolicy 1x1 i chcę tam wcisnąc zamrażarkę - jak to zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.08.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Dół spiżarki - zamrażarka, a nad nią półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 29.08.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 kurczę, to jeszcze dodam, że jest pod schodami.. i to schody zabiegowe czyli skos w spiżarce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.08.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 To znaczy, że albo spiżarka, albo zamrażarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 29.08.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 no własnie.. a kuchnię mam tak malutką (6m2) i do tego otwartą z 2 stron, że lodowka z dużym zamrażalinikiem nie wchodzi w grę, nie mam tez szans na za wiele wiszących szafek, więc ta spiżarka to oststnia deska ratunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.08.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 To może zamrażarka w pomieszczeniu gospodarczym? Nie korzysta się z niej aż tak często, żeby nie można podejść parę kroków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 29.08.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 pom. gosp. z kotłem na paliwo stałe - gorrrrrrąaaaaaaaaaaaaco.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.08.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 No nie, o takim pomieszczeniu nie myślałam Myślałam o jakiejś pralni, albo czymś tego typu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 29.08.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 no w mojej części domu (mam do dyzpozycji 80 m2 + kotlownia) nie mam co mysleć o pralni (kąpanie, toaleta i pranie muszą sie odbyć w 6 m2) wyboru więc nie mam - muszę jakoś wcisnąc zamrażarkę i półki w ten schowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.08.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 No to trzymam kciuki, żeby weszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 01.09.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 no w mojej części domu (mam do dyzpozycji 80 m2 + kotlownia) nie mam co mysleć o pralni (kąpanie, toaleta i pranie muszą sie odbyć w 6 m2) wyboru więc nie mam - muszę jakoś wcisnąc zamrażarkę i półki w ten schowek Trzymam kciuki Jak Ci się uda i będzie jakoś funkcjonalne - porób zdjęcia - dla pocieszenia i inspiracji ludziom o podobnej sytuacji co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebra 01.09.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 tez mysle o takim rozwiązaniu - duża wygona lodówka w kuchni z małym podręcznym zamrażalnikiemi zamrażarka w pomieszczeniu gospodarczym - na szczęście tych mamy pod dostatkiem:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagoda555 01.09.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Taki układ doskonale się sprawdza. Ja mam dużą lodówkę (bez zamrażalnika) + zamrażarkę szufladową. Miałam kiedyś dużą skrzyniową ale była zbyt duża na moje potrzeby. Polecam takie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 01.09.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 no to jeszcze pytanie - jak ustawić zamrażarkę w spiżarce 1,1x 1,1 ze skosem od schodów zabiegowych? i jaką najlepiej w tej sytuacji wybrać? (jesli chodzi o wielkość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 01.09.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 i jaką najlepiej w tej sytuacji wybrać? (jesli chodzi o wielkość) To akurat zależy tylko i wyłącznie od Ciebie i Twoich potrzeb. Mój tata trzymał tam prawie całe swoje ogródkowe "zbiory" które nie wpakował do słoików, chleb i dużo innych rzeczy - tak że skrzyniowa o szerokości 1x1,5 ledwo mieściła wszystko co tam miał. Jeśli natomiast chcesz tam trzymać parę torebek z mrożonkami, może jakieś świeże warzywa/owoce zamrożone, lody itp to taka powinna Ci spokojnie wystarczyć: http://www.ceneo.pl/409499 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts