Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lodówka bez zamrażalnika

ewe

Recommended Posts

Myślę o czymś podobnym. Tyle że lodówkę chyba też będziemy mieli z zamrażalnikiem ale małym (na najpotrzebniejsze rzeczy) - bo ta duża "skrzynkowa" zamrażarka może i pojemna ale strasznie niewygodna jeśli chodzi o przegrzebywanie, poszukiwanie i wyjmowanie (ja jako malutka osóbka zawsze zanim cokolwiek znajdę wymęczę się niesamowicie i zmarznę do tego :p ) - tam najlepiej trzymać rzeczy długoterminowo i w większych ilościach - np owoce itp.

no w mojej części domu (mam do dyzpozycji 80 m2 + kotlownia) nie mam co mysleć o pralni (kąpanie, toaleta i pranie muszą sie odbyć w 6 m2)

wyboru więc nie mam - muszę jakoś wcisnąc zamrażarkę i półki w ten schowek ;)

Trzymam kciuki

Jak Ci się uda i będzie jakoś funkcjonalne - porób zdjęcia - dla pocieszenia i inspiracji ludziom o podobnej sytuacji co u Ciebie :)

i jaką najlepiej w tej sytuacji wybrać? (jesli chodzi o wielkość)

To akurat zależy tylko i wyłącznie od Ciebie i Twoich potrzeb.

Mój tata trzymał tam prawie całe swoje ogródkowe "zbiory" które nie wpakował do słoików, chleb i dużo innych rzeczy - tak że skrzyniowa o szerokości 1x1,5 ledwo mieściła wszystko co tam miał.

Jeśli natomiast chcesz tam trzymać parę torebek z mrożonkami, może jakieś świeże warzywa/owoce zamrożone, lody itp to taka powinna Ci spokojnie wystarczyć:

http://www.ceneo.pl/409499