nely 01.09.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 no własnie ok, jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 02.09.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 W moim domku spiżarnia jest przy kuchni i ma rozmiar 3,4 x1,6 z małym okienkiem - planuję tam urządzić "roboczą kuchnię" kupimy jakieś tanie meble na jedną strone z blatem - na którym będą sprzety takie jak robot, opiekacz , mikrofala. W dolnych szafkach napoje, mąka itp na drugiej stronie regały i wysoka zamrażara szufladkowa. Nie wiem czy starczy mi cierpliwości ale palnują tam obierac ziemniaczki, tłuc kotlety itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 02.09.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 rany, spiżarka prawie o wielkości mojej kuchni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebra 02.09.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 ewe - dasz radę? serio? mnie by się nie chciało;) a co będziesz robić we właściwej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 02.09.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Plany planami ale pewnie trudniej będzie z realizacją Projekt domu "Karmina" był wybierany najpierw głównie pod spiżarkę , pralnię, garderoby. Miałam mały zamęt w głowie przy budowaniu scianek że może by kuchnię jeszcze powiększyć kosztem spizarni - zrobić wyspę czy coś ale jakos się pozbierałam i spizarka została Jest troszke większa niz w projekcie bo przedłużyłam spiżarkę o 70 cm aby wbudowac lodówkę w ścianę i nie upychać jej w okolicach okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 03.09.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Spiżarka bardzo fajnych rozmiarów. Ja mam 1m x 2 z groszami. Mam nadzieje że pomieszczę tam wszystko co się da bo też nie mam zamiaru robić wystawy w kuchni i wszelakie sprzęty trzymać pochowane (ewentualnie czajnik by stał sobie na blacie ale to ze względów praktycznych) ps. Rozmowa chyba trochę schodzi z tematu Ewe - masz swój dziennik? (bo w podpisie niczego nie masz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 03.09.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Aneczko - domek kończymy - teraz czekamy na glazurnika - miał być od września ale teraz nas "wykiwał"i robota stoi w miejscu. Dziennika jakoś w końcu nie zaczęłam - moze teraz coś w galerii - ale jakoś bardziej jestem "czytaczem" niż "pisaczem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts