Rena 26.03.2002 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 Rozpoczynam budowę domu SARA z pracowni ARCHIPELAG z WROCŁAWIA. Dobrych ludzi,którzy budowali ten dom proszę o rady i opinie. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 23.07.2003 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Moja SARA jest już w trakcie. Stoją ściany i układamy strop Teriva.Na dzień dzisiejszy mam juz w planach pewne zmiany.Potrzebuję opinii osób, które budują lub zrealizowały już ten projekt.Myślałam o powiekszeniu wiatrołapu, o częściowym zadaszeniu tarasu / dzieki temu miałabym balkoniki na poddaszu/.Czekam na Wasze rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 22.06.2005 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Mój dom już stoi, ale jeszcze nie wykańczamy wnętrz. Nadal szukam osób które budują ten dom, szukam porad i zdjęć wnętrz aby można było na czymś opierać swoje własne pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 01.01.2006 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 A ja nadal szukam budujących SARĘ. Potrzebuję podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monialher 21.01.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Czy ktoś budował dom Sara z Archipelagu, czekam na fotki i kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 21.01.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 To jest "Galeria zdjęć domów Forumowiczów ", tu się wkleja fotki a nie pyta o nie.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monialher 25.01.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Czekamy na jakiekolwiek opinie dot. tego projektu lub budowy takiego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 14.04.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Witaj Rena Chętnie odpowiem na Twoje pytania Mieszkamy w naszje Sarze już półtora roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek18c 12.12.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Chętnie zobaczę inne realizację mojego domku. Swój projekt trochę zmieniłem i teraz jest bardziej funkcjonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek18c 30.12.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Witaj Rena Chętnie odpowiem na Twoje pytania Mieszkamy w naszje Sarze już półtora roku Witam, Ja także wybudowałem dom wg. projektu "Sara" i jestem bardzo ciekawy twojej realizacji tego projektu. U siebie zmieniłam dardzo dużo rzeczy: zadaszyłem taras, nie robiłem drugiego pokoju na dole lecz jeden duży salon, pozmieniałem usytuowanie praktycznie wszystkich ścian działowych na górze i na dole. Dom stał sie bardziej funkcjonalny (takie przynajmniej jest moje zdanie.) Chętnie wymienię się doświadczeniem i prześlę kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek18c 30.12.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 A ja nadal szukam budujących SARĘ. Potrzebuję podpowiedzi. Witam, Ja także wybudowałem dom wg. projektu "Sara" i jestem bardzo ciekawy twojej realizacji tego projektu. U siebie zmieniłam dardzo dużo rzeczy: zadaszyłem taras, nie robiłem drugiego pokoju na dole lecz jeden duży salon, pozmieniałem usytuowanie praktycznie wszystkich ścian działowych na górze i na dole. Dom stał sie bardziej funkcjonalny (takie przynajmniej jest moje zdanie.) Chętnie wymienię się doświadczeniem i prześlę kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek18c 30.12.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 A ja nadal szukam budujących SARĘ. Potrzebuję podpowiedzi. Witam, Ja także wybudowałem dom wg. projektu "Sara" i jestem bardzo ciekawy twojej realizacji tego projektu. U siebie zmieniłam dardzo dużo rzeczy: zadaszyłem taras, nie robiłem drugiego pokoju na dole lecz jeden duży salon, pozmieniałem usytuowanie praktycznie wszystkich ścian działowych na górze i na dole. Dom stał sie bardziej funkcjonalny (takie przynajmniej jest moje zdanie.) Chętnie wymienię się doświadczeniem i prześlę kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts