Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze: Marzenia o H2 kontra partacze...

suzis

Recommended Posts

• Odpowiedzi 162
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam ponownie.

Jeżeli jest to rzeczywiście firma Partner Haus - gdzie znalazłem na 2 stronie w komentarzach link do tej firmy, to rezygnuje z jej usług. Mieli mi budować dom.

Prosze o potwierdzenie ze to ta firma.

Nie chciałbym niesłusznie przypisywać im tej wspaniałej budowy. Dlatego prosze o potwierdzenie. Pozdrawiam.

Suzis, widzialam, ze ktos wpisal Twoja firme na "biala liste". :o :o :o :o Na Twoim miejscu zrobilabym to samo, co malka (obejrzyj sobie jej budowe, tez jest fajna) - nie ukrywalabym tego, ze dzielo na Twojej dzialce to ich sprawka. Nie chodzi o obrzucanie sie blotem, ale o czyste fakty widoczne na zdjeciach. Google bardzo szybko lapie posty z Muratora - na pewno panstwo beda bardziej skorzy do ugody jesli sie zorientuja, ze juz "nikt wiecej przez nich radosci z wlasnego domu pozbawiony nie bedzie". Nie masz sie czego obawiac, masz dowody w rece. :-?

Su - Małgoś dobrze mówi :D

Niech sobie ludzie myślą co chcą, ja naprawdę nie robię tego z zemsty chcę ochronić innych przed partactwem, stratą nerwów, czasu i pieniędzy i udaje mi sie to.

Wiem juz o kilku osobach, które zrezygnowały z usług pana P. -cel osiągniety

Załóż wątek pod nowym nickiem - opisz wszystko stosunkowo obiektywnie - niech ludzie czytają i oglądają - internet ma wielką moc.

Powodzenia

Su - Małgoś dobrze mówi :D

Niech sobie ludzie myślą co chcą, ja naprawdę nie robię tego z zemsty chcę ochronić innych przed partactwem, stratą nerwów, czasu i pieniędzy i udaje mi sie to.

Wiem juz o kilku osobach, które zrezygnowały z usług pana P. -cel osiągniety

Załóż wątek pod nowym nickiem - opisz wszystko stosunkowo obiektywnie - niech ludzie czytają i oglądają - internet ma wielką moc.

Powodzenia

Dzięki.

Współczuję malka, że twój domek, też trafił na partczy "będziesz pan zadowolony" :x

Twój fart, że inspektora i kierownika masz ok. Tego zazdroszczę...bo gdyby partaczowy inspektor nie oszukał, że jest dobrze, to dawno bym sama wypędziła partaczy, a teraz nie stała w miejscu.

Umieściłam dużo zdjęć, żeby fakty przemawiały. Ludzie niech wyciągają wnioski.

1 niezadowolony klient przekazuje 10 o swoim niezadowoleniu... itd...

Suzis, ale komu przekazuje, kiedy nazwa tej firmy jest dosc zawoalowana i nie tak latwo na nia wpasc??? Nie ma sie czego wstydzic - zaloz watek, nawet pod innym nickiem i wal prosto z mostu, zeby a) znalezc innych poszkodowanych b) tzw. firma zrozumiala, ze nie ma zartow. :-? Nie zrobisz tego chowajac glowe w piasek!

Witaj Suzis, budujemy niewielki domek w Grotnikach, też mieliśmy problemy z ekipą, którą trzeba było pilnować na kazdym kroku. Rozumiem Wasze rozgoryczenie nieuczciwością ekipy. Świetnie, że napisałaś o tym, mam nadzieję, że będzie to ostrzeżenie dla innych.

Powinniście jak najszybciej skierować sprwę do sądu i nie odpuszczać, przecież to Wasze ciężko zapracowane pieniądze.

Pozdrawiam, życząc wytrwałości.

Witam ponownie.

Jeżeli jest to rzeczywiście firma Partner Haus

jak bedziesz z nimi budowal to za rok twoj dziennik bedziemy oplakiwac ale za to jakie wsparcie dla suzis w sadzie :roll:

suzis rozumiem czemu nie podajesz wprost powyzszej nazwy firmy i nie zmuszaj sie. prawnikiem nie jestem a jak to mogloby ci zaszkodzic to lepiej poczekac. nie martw sie nadejdzie dzien gdzie ludziskom napiszesz ze to wlasnie ci to partacze !