malgos2 18.03.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Link juz tu jest, wystarczy szeroko otworzyc oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Skoczy 18.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam ponownie.Jeżeli jest to rzeczywiście firma Partner Haus - gdzie znalazłem na 2 stronie w komentarzach link do tej firmy, to rezygnuje z jej usług. Mieli mi budować dom.Prosze o potwierdzenie ze to ta firma. Nie chciałbym niesłusznie przypisywać im tej wspaniałej budowy. Dlatego prosze o potwierdzenie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.03.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.03.2009 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 dzień dobry.... chciałam się zapytać: co nowego w sprawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.03.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 suzis - przeczytałam Twój dziennik. Ja pierdziu nomralny hardcore co ta ekipa z Twoim domkiem zrobiła Dziewczyno walcz z nimi na wszystkie sposoby jakie się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Suzis, widzialam, ze ktos wpisal Twoja firme na "biala liste". Na Twoim miejscu zrobilabym to samo, co malka (obejrzyj sobie jej budowe, tez jest fajna) - nie ukrywalabym tego, ze dzielo na Twojej dzialce to ich sprawka. Nie chodzi o obrzucanie sie blotem, ale o czyste fakty widoczne na zdjeciach. Google bardzo szybko lapie posty z Muratora - na pewno panstwo beda bardziej skorzy do ugody jesli sie zorientuja, ze juz "nikt wiecej przez nich radosci z wlasnego domu pozbawiony nie bedzie". Nie masz sie czego obawiac, masz dowody w rece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.03.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Su - Małgoś dobrze mówi Niech sobie ludzie myślą co chcą, ja naprawdę nie robię tego z zemsty chcę ochronić innych przed partactwem, stratą nerwów, czasu i pieniędzy i udaje mi sie to. Wiem juz o kilku osobach, które zrezygnowały z usług pana P. -cel osiągniety Załóż wątek pod nowym nickiem - opisz wszystko stosunkowo obiektywnie - niech ludzie czytają i oglądają - internet ma wielką moc. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Suzis, widzialam, ze ktos wpisal Twoja firme na "biala liste". no właśnie przez ten wpis wziełam partaczy No to swietnie... To tym bardziej zrob jak malka radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Su - Małgoś dobrze mówi Niech sobie ludzie myślą co chcą, ja naprawdę nie robię tego z zemsty chcę ochronić innych przed partactwem, stratą nerwów, czasu i pieniędzy i udaje mi sie to. Wiem juz o kilku osobach, które zrezygnowały z usług pana P. -cel osiągniety Załóż wątek pod nowym nickiem - opisz wszystko stosunkowo obiektywnie - niech ludzie czytają i oglądają - internet ma wielką moc. Powodzenia Dzięki. Współczuję malka, że twój domek, też trafił na partczy "będziesz pan zadowolony" Twój fart, że inspektora i kierownika masz ok. Tego zazdroszczę...bo gdyby partaczowy inspektor nie oszukał, że jest dobrze, to dawno bym sama wypędziła partaczy, a teraz nie stała w miejscu. Umieściłam dużo zdjęć, żeby fakty przemawiały. Ludzie niech wyciągają wnioski. 1 niezadowolony klient przekazuje 10 o swoim niezadowoleniu... itd... Suzis, ale komu przekazuje, kiedy nazwa tej firmy jest dosc zawoalowana i nie tak latwo na nia wpasc??? Nie ma sie czego wstydzic - zaloz watek, nawet pod innym nickiem i wal prosto z mostu, zeby a) znalezc innych poszkodowanych b) tzw. firma zrozumiala, ze nie ma zartow. Nie zrobisz tego chowajac glowe w piasek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuela 19.03.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witaj Suzis, budujemy niewielki domek w Grotnikach, też mieliśmy problemy z ekipą, którą trzeba było pilnować na kazdym kroku. Rozumiem Wasze rozgoryczenie nieuczciwością ekipy. Świetnie, że napisałaś o tym, mam nadzieję, że będzie to ostrzeżenie dla innych.Powinniście jak najszybciej skierować sprwę do sądu i nie odpuszczać, przecież to Wasze ciężko zapracowane pieniądze.Pozdrawiam, życząc wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 suzis, wpisz swoich partaczy na czarną lisę na forum podając nazwę. Wklej linka do swojego dziennika i niech ludzie się zastanowią zanim zaczną z tą firmą współpracę. Trzeba ostrzec innych, aby nie spotkało ich to co ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 z resztą na białej łódzkiej też... I na tej bialej odeslalabym wszystkich do Twojego dziennika... Fakty niech przemowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.03.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 z resztą na białej łódzkiej też... I na tej bialej odeslalabym wszystkich do Twojego dziennika... Fakty niech przemowia. dajcie linka proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 http://forum.muratordom.pl/biala-lista-solidnych-lodz,t34231.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 suzis, napisz jeszcze, żeby wystrzegać się tej firmy, a jeśli ktoś będzie chciał się dowiedzieć dlaczego, to niech zajrzy do twojego dziennika. Twój post nie przestrzega przed tą firmą http://forum.muratordom.pl/biala-lista-solidnych-lodz,t34231.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Celinka_i_Maciek 19.03.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witam ponownie. Jeżeli jest to rzeczywiście firma Partner Haus jak bedziesz z nimi budowal to za rok twoj dziennik bedziemy oplakiwac ale za to jakie wsparcie dla suzis w sadzie suzis rozumiem czemu nie podajesz wprost powyzszej nazwy firmy i nie zmuszaj sie. prawnikiem nie jestem a jak to mogloby ci zaszkodzic to lepiej poczekac. nie martw sie nadejdzie dzien gdzie ludziskom napiszesz ze to wlasnie ci to partacze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Skoczy 19.03.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witam wszystkich.Dzięki suzis zrezygnowałem dziś z budowy z firmą którą wymieniłem wczesniej.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No i bardzo milo. Gdybys jeszcze mogl wszystkim znajomym, ktorzy maja zamiar sie budowac w Twojej okolicy szepnac slowko, to zrobisz dobry uczynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witam wszystkich. Dzięki suzis zrezygnowałem dziś z budowy z firmą którą wymieniłem wczesniej. Pozdrawiam. Heh. Ja do niczego nie namawiam. Tylko przedstawiam fakty. Nikt do niczego innego Cie nie namawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts