kokoszki 30.08.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 proszę o opinie i pare porad. Chcę obłożyś schody ( zewnętrzne) granitem, ale nachodzą mnie watpliwości jeśli granit polerowany - to ślizgawka murowana zwłaszacz zimą, jeśli płomieniowany to jak wyglada jegu użytkowanie, konserwacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 30.08.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 proszę o opinie i pare porad. Chcę obłożyś schody ( zewnętrzne) granitem, ale nachodzą mnie watpliwości jeśli granit polerowany - to ślizgawka murowana zwłaszacz zimą, jeśli płomieniowany to jak wyglada jegu użytkowanie, konserwacja? jeśli na zewnątrz to broń cie boże przed polerowanymi !!!!!! , płomieniowane nie musisz konserwować , mogą z czasem zszarzeć od kurzu , wtedy tylko szczotka i woda - będą jak nowe . czy producenta już masz ? jeśli nie to napisz do mnie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 30.08.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 granit czym ciemniejszy tym droższy - ogólnie od 600 w górę za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 27.06.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 jeśli na zewnątrz to broń cie boże przed polerowanymi !!!!!! , płomieniowane nie musisz konserwować , mogą z czasem zszarzeć od kurzu , wtedy tylko szczotka i woda - będą jak nowe . czy producenta już masz ? jeśli nie to napisz do mnie na PW Też chciałem o coś zapytać, ale masz przepełnioną skrzynkę. Odezwij sie jak zrobisz z nią porządek. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts