agnikkrol 03.10.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Przed zimą chcielibysmy ocieplic dach wełną mineralna ale nie jestem pewna czy to dobry pomysł. Czy ta wełna nie nabierze jakiejś wilgoci przez zimę? Na poddaszu bedą wyjete okna dachowe i schowane w bezpieczne miejsce a otwory bedą zabezpieczone folia. A na parterze nie ma jeszcze nic ani okien ani drzwi. Ocieplac czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 03.10.2003 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Według mnie szkoda tej wełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnikkrol 03.10.2003 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 DLACZEGO ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.10.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 zgadzam sie z Pikiem lepiej kup wełne i ja przechowaj a ociepl na wiosne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 04.10.2003 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 mam zapytanko.....kłade płyty gk na sufit, domek bedzie ciut przepalnany zima koza ( taka zwykła z szamotem) tem bedzie napewno pow 0 st , sciany ocieplone 15 cm styropian strop 25 cm wełna...czy te płyty sie nie powyginaja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts