Gość magdzia 12.01.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Żelazko-chcę takie,które się samo wyłącza. Ja serdecznie polecam żelazko Philips bezprzewodowe - mozna prasowac bez przewodu, badz z przewodem (odlaczana baza), prasuje w pionie, samo sia wylacza itp. bajery. Mam je od pół roku i nie wyobrazam sobie prasowania czym innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaia 12.01.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 jesli chodzi o te maszynki to ja mam maszynke elektryczna do miesa z nakkladka do szatkowania MOULINEX i musze powiedziec ze jest rewelacyjna. Ostatnio kupilam taka sama mamie za 199zl komplet w auchan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 26.01.2004 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 jeszcze cos:krajalnica do chleba, sera, miesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2004 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 A ja bym bardzo chciała mieć ROBOTA, który by w sobie miał to wszystko o czym piszecie . Odwalał za mnie całą brudną robotę . a ja żebym miała tylko czas dla mojej kochanej rodzinki i pracy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 29.01.2004 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 *KOMBIWAR bez nie go dla mnie kuchnia nie istnieje *wanna wpyszczana w podłogę,duża-do wygrzewania starych kosci *zmywarka-niech mąż ma też wolne *kuchenka tylko z płytą ceramicznę-przetestowana i niezastąpiona *miejsce na chłodzenie krzyneczek piwa-piwniczka *graciarnia na wiecznie rozłożona deskę d/prasowania i maszynę d/szycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 29.01.2004 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Pies i koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts