nurni 17.10.2003 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Chciałbym już mieć takie problemy. U nas to dopieru w kwietniu koparka wjeżdża i zaczynamy fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kksia 20.10.2003 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Polecam wszystkim.Jak nabyłam, to sama nie mogę zrozumieć, dlaczego tak póżno.To cud, naprawde.Mam najprostszą, Polara, kupioną za 1200 zł, i prawie mogę powiedzieć, że ją kocham..... A poza tym faktycznie dobry, lekki odkurzacz i dobre żelazko.I pralka z programem 30 minut i dobrym wirowaniem Poza tym faktycznie warto pomyśleć o pomocy domowej.Ja praktykuję to od 2 tygodni. Miła studentka przychodzi raz na tydzień i myje podłogi, łazienki itp.Dzieki temu mam sobote dla dzieci.Ciekawe czy dalej będzie tez tak fajnie.No i w moim miescie to nie jest drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 21.10.2003 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Miła studentka przychodzi raz na tydzień i myje podłogi, łazienki itp. Oby nie taka, jak w ostatniej "Usterce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kksia 24.10.2003 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Wyżej pisałam o zmywarce, dopiero teraz zauważyłam, że jakoś tego nie widać. Ewunia,a co było w tej "Usterce", bo nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 24.10.2003 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 a co było w tej "Usterce" "Profesjonalna" właścicielka firmy sprzątającej zatrudniała studentki, które o sprzątaniu wiedziały tyle, ile mój kot o kosmosie. Brud z obrazów ścierały za pomocą śliny, paprochy z podłogi wmiatały pod dywan, za książkami zostawiały grudu kurzu a po zmywaniu podłogi zostawały smugi, jak po remoncie I takie inne różne też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 25.10.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 Nabieracie się na "Usterkę"?? Przecież to widać po obejrzeniu 2-3 programów, że oni biorą ludzi z ulicy, którzy w ogóle nie znają się na tym, co mają zrobić, płacą im za barachło, które odstawili i nic z tego nie wynika. W głowie się nie mieści, żeby nawet najgorszy fachowiec pracował tak, jak oni to pokazują. Chyba płacą im więcej za najgłupsze pomysły. Pseudo-ekspert wytyka braki, które każdy widzi na pierwszy rzut oka, a widzowie się podniecają.Ten program powinien kształcić. Powinni pokazywać, jak rozmawiać z takimi wykonawcami i kształtować u widzów zachowania asertywne. Nadawałoby się to do oglądania, gdyby w każdym programie był choć jeden dobry wykonawca. Można by się przynajmniej nauczyć jak coś wykonać. Przepraszam, że odbiegłam od tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 27.10.2003 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Nabieracie się na "Usterkę Nie powiem, że wierzę w 100% (jako i w TV w ogóle), ale o różnych "fachowcach" można sobie poczytać wcale niemało nawet na tym forum. A żeby tak jeszcze zrobić rachunek sumienia i dołożyć wieści od rodziny i znajomych, to nazbierało by się całkiem, całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mamoot 27.10.2003 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 O TVN można powiedzieć wiele, tylko nie to że to rzetelna stacja Jednak w "Usterce" jest sporo prawdy; nie wierzę, że pokazują nam wszystko co nakręcili, nie wierzę też że części nie inscenizują. Są odcinki słabe, są i świetne, a "alchemia oszustwa" w odcinku o naprawie TV była super... W sumie - kto się nie "przejechał" osobiście, ten ma szansę się czegoś dowiedzieć... nam nie zaimponują nie takie rzeczy widzielim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 27.10.2003 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Zmywarka Wielka wygodna wanna Komputer Pralka Ekspres ciśnieiowy do kawy Lodówka pełna piwa Sprzet grający Aparat cyfrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 27.10.2003 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 O TVN można powiedzieć wiele, tylko nie to że to rzetelna stacja Nie wszystko, co pokazuje TV, trzeba odbierać dosłownie. A przejaskrawienia są często konieczne, żeby poruszyć odbiorcę. I ja to tak rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Jak mogłam zapomnieć. Grill elektryczny.Super rzecz. Wczoraj widzieliśmy taki na wysokich nóżkach.Był trochę za mały.Ale rozglądam się cały czas i polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 29.10.2003 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 -Korkociąg-Ekspres ciśnieniowy-duża wanna-skórzany fotel-piwnica na wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 29.10.2003 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Święta prawda - dobry korkociąg to jeden z najważniejszych sprzętów w domu - najlepiej proste rozwiązania, tzw. kelnerski albo "śrubowy", są jeszcze te ze skrzydełkami - ale lubię je jakoś trochę mniej... Pattaya, dzięki za przypomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 29.10.2003 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Te ze skrzydełkami to po prostu obciach.Najlepsze są kelnerskie czyli sommeliery i screwpull do starszych win.I do diabła ,nie kupujcie korkociągów z pełną spiralą(tnie korek)!!!!!Musi w środek spirali wchodzić zapałka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 30.10.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Jako dodatkowy winiarski gadżet można sobie zafundować obcinacz folii na korkach srewpulla... Ale to już jest prawdziwe gadżeciarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2003 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Zapomnieliście o kielonkach i stojaku.... rzeczy niezbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 01.11.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 Widzę, ze przeszliśmy do rzeczy naprawdę niezbędnych w domu. To ja może dodam przysłowiową "krzynkę" piwa i otwieracz do kapsli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babette 04.12.2003 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 ja mogłabym sie obejsc bez wszystkiego ale bez komputera niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrtn 11.12.2003 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 Całe życie stykam się z wolnostojącymi i nic mnie tak do szału nie doprowadza jak szpary pomiędzy taką wolnostojącą a szafkami albo ścianą. A o silikonie przezroczystym słyszał może ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gosc 11.01.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 Opal,czy wciaz jestes zainreresowany garnkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts