Gość KrzysztofL 03.10.2003 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 W jakim urzędzie można zobaczyć (o ile to jest w ogóle możliwe) wytyczoną na mapach trasę przyszłej drogi? Czy to jest płatne? Chodzi mi o trasę przebiegu w skali województwa - w gminie podczas przeglądania map działek można oglądnąć trasę autostrady w ewentualnej bliskości działki.O ile pamiętam raz na jakiś czas jest plan zagospodarowania przestrzennego i takie informacje są wystawiane dla gminy.Interesują mnie okolice Krakowa.A może ktoś zna przebieg przyszłych autostrad w okolicach Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 03.10.2003 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Koło Krakowa nie będzie już więcej autostrad niż jest - bo nie ma to ekonomicznego uzasadnienia po wyjściu w stronę Tarnowa program autostradowy w regionie się kończy. Za bramkami na płatnej autostradzie czeka nas co najwyżej droga ekspresowa w w stronę DK7 Wszystko znajdziesz w planie zagospodarowania przestrzennego województwa. Ono jest faktycznie nadrzedne nad planami lokalnymi dla dróg klasy A i S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shadock 06.10.2003 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Informacje takie posiada Urząd Wojewódzki. Po nowelizacji ustawy o zagospodarowaniu przestrzennym dokumenty do uzyskania WZiZT, względnie pozwolenia na budowę, MUSZĄ być zaopiniowane przez UW, aby uniknąć ewentalnej kolizji planowanej inwestycji z inwestycjami ponadlokalnymi, o których ma pojęcie jedynie UW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.10.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 O ile wiem planowana jest jeszcze obwodnica północna /przez okolice Zielonek/. na razie różni wpływowi notable ją wstrzymują /bo maja tam pobudowane hacjendy/, ale pewnie w koncu dojdzie do realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość KrzysztofL 08.10.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Dzięki, właśnie ta północna obwodnica mnie niepokoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.10.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Krzysztof, zapytaj w grupie krakowskiej, zapewne Martula świetnie jest zorientowana, bo buduje w tej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts