kamil_wr 31.08.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Czy ktoś posiada schody wykonane przez te firmy?? Jesli tak to jakie sa wasze opinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 31.08.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Cena taka, że pewnie nieliczni. Ale piękne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 31.08.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 U nas w domu mamy schody od Marchewek - schody z parteru na poddasze - ażurowe , zabiegowe / gięte wstęgi / , drewno - egzotyk Sapeli - schody są piękne - odnośnie jakości wykonania w szczegółach - najwyższa jakość - bez dwóch zdań - jestem wielkim estetą i zwracam uwagę na drobnostki - w przypadku schodów - nie miałem żadnych zastrzeżeń . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamil_wr 31.08.2008 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Dzieki za odpowiedzi a czy one sa faktycznie tak drogie??? Ale chyba warto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaura 31.08.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Są naprawdę drogie, ale to MERCEDESY wśród schodów. Gdybym miała wiecej kasy, zamówiłabym u Marchewki. Byłam u nich w zakładzie, widziałam je na żywo... sa przepiękne, dokładnie wykończone w każdym detalu i mogą zdobic każde wnętrze... tylko ta cena właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barteks31 17.02.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Podnoszę temat, może ktoś miał styczność ze schodami DOMAŃSKIEGO. Bardzo proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janzar 17.02.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Czy ktoś posiada schody wykonane przez te firmy?? Jesli tak to jakie sa wasze opinie?? sugeruję np SCHODYPANAS.PL TEL 609740829 kilku moich klientów ma je u siebie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 27.02.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Podnoszę temat, może ktoś miał styczność ze schodami DOMAŃSKIEGO. Bardzo proszę o opinie. Ja mam schody Domańskiego . Jestem z nich bardzo zadowolona. Użytkuję je od 2008 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts