Anna Broc 31.08.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Im bliżej jestem zakupu sofy tym więcej dowiaduję sie z katalogów szczególów nt. wypełnienia, np. silikon, sprężyny bonelowe lub faliste. Zależy mi na sofie dość miękkiej ale nie tak aby zapadac się, najlepiej z funkcją spania ale żeby spanie też było miękkie a nie madejowe łoże. Wiem, że w wyglądzie zewnętrznym sofa z funkcją spania nie różni się od nierozkładanej, więc lepiej miec dodatkowe miejsce dla gościa. Może użytkownicy wygodnych mebli wypoczynkowych coś podpowiedzą, które wypełnienie jest najpraktyczniejsze i najwygodniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 02.09.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Jesli chodzi o wypoczynki to warto na nich posiedzieć... Kiedy kupowalismy swoje wypoczynki, nasiedzielismy sie że uhhh... ale opłaciło sie, kto teraz nie przyjdzie i sie u nas rozsiądzie, zawsze chwali wygode kanap... Zdecydowalismy sie na Ital Sofa (tansza wersja Natuzzi) coprawda czeka sie na nie 12 tygodni, ale warto.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 04.09.2008 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Dziękuję. Też ostatnio chodząc po sklepach meblowych siadam na krzesła i kanpy gdyż nie ma innego sposobu sprawdzenia ich miękkości, mimo przerażonych spojrzeń sprzewdawców, którzy myślą chyba że robię to dla zabawy albo ze zmęczenia. Fajna ta sofa, czy poza Warszawa Jerozolimskie 200 można ja jescze gdzieś kupić, np. w okolicach Szczecina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 04.09.2008 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ju znalazłam, można w Top shopping, pewnie na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts