Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TRÓJKA - elitarny klub słuchaczy budujących:-)

coulignon

Recommended Posts

Tak sobie myśle że Trójka nie tylko radio, to jest sposób życia. To radio ukształtowało mój gust muzyczny (he,he - słucham różności, począwszy od KNŻ a skończywszy na Jaromirze Nohavicy) ale nie tylko... Zafundowało mi "rozwój ogólny" - troche inaczej patrzę na świat niz przecietny konsument Radia Eska. No i dzięki Trójce poznałem moją Dziewczynę z którą zaczynamy budowę domu i nie tylko...

Łoj- letko nostalgicznie się zrobiło.

Ile nas, ortodoksyjnych wyznawców trzeciego programu polskiego radia jest na tym forum?

• Odpowiedzi 425
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jestem, a właściwie jesteśmy, bo żona komtura też. :wink: :D

Witam Forumowiczów. Sprawa nie związana z tematem forum i zwracam się bezpośrednio do ZOCHNY z prośbą o kontakt. Nie mogę sie z Panią skontaktować, wysyłałem e-mail, a sprawa jest dla mnie pilna. Proszę o kontakt. Proszę o podanie aktualnego e-maila. Z góry dziękuję.

My - sztuk gwie - tez sie zapisujemy. Trójka przed zmianami podobała się nam wprawdzie zznacznie bardziej, ale....innego, lepszego programu bie znaleźlismy. Tak wiec nieustannie wierni. I tylko nam troche Marka N. brak

Witam Forumowiczów. Sprawa nie związana z tematem forum i zwracam się bezpośrednio do ZOCHNY z prośbą o kontakt. Nie mogę sie z Panią skontaktować, wysyłałem e-mail, a sprawa jest dla mnie pilna. Proszę o kontakt. Proszę o podanie aktualnego e-maila. Z góry dziękuję.

Najprościej to antenie będzie - 22 i 333 33 33 :lol:

Nie przesadzajmy z elitą. Parę dni temu odezwała się dziewczyna, pisząca pracę magisterską na temat słuchaczy Trójki. No i przekrój trójkowej społeczności był bardzo szeroki. Sam się zdziwiłem.

Słucham od czasu powstania... zresztą, jest jakaś inna opcja?

jestem na 3kowym nasluchu - ale nikt do mnie nie dzwonil ;)

hm..email w profilu jest aktualny.

Jezeli nie przechodzi to moze przez wiadomosc prywatna ? pozdrawiam :D

masz racje AnSi - to juz nie taka sama trojka...

Chociaz - po tych wszystkich komercyjnych eksperymentach - to za Skowronskiego jest jakby zdecydowanie lepiej.

Brakuje mi porankow z Markiem Walkuskim :D

A pamietam tez jak Wojtek Mann byl co rano - wlaczal budzik o 6tej , nakazywal wstawac i zapuszczal jakas straszliwa poscielowe :D

Jak dobrze, że pojawił się taki wątek :D

Ja też wychowałam się na Trójce i nadal jest moim ukochanym radiem! I tak pozostanie :D . Jest wspaniała, ciekawa, nadaje różną muzykę, a nie tylko pop-papkę. Szkoda tylko, że trochę zmienili jakiś czas temu formułę w kierunku rozgłośni komercyjnych, ale i tak ich kocham (moja większa połowa też).

:D :D :D :D :D :D :D

ja pamiętam jak słuchałem LP z głośnikiem przyklejonym do ucha :) A właściwie to odwrotnie :) A Ha robiło wtedy furorę z Take On Me :) I pamiętam jak Ciało Republiki z pominięciem poczekalni wskoczyło od razu na pierwsze miejsce ! Potem były noce z "Gitarą i piórem" Rodzina Poszepszyńskich iGrzegorz owijający się papierem toaletowym, który wynosił z zakładu :) Teraz Trójka towarzyszy mi zawsze w samochodzie

i jeszcze mi się przypomniało !! Żelazny Karzeł WASYL i Baronowa von Szlochen z baronem von Chlipen :)