coulignon 31.08.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Tak sobie myśle że Trójka nie tylko radio, to jest sposób życia. To radio ukształtowało mój gust muzyczny (he,he - słucham różności, począwszy od KNŻ a skończywszy na Jaromirze Nohavicy) ale nie tylko... Zafundowało mi "rozwój ogólny" - troche inaczej patrzę na świat niz przecietny konsument Radia Eska. No i dzięki Trójce poznałem moją Dziewczynę z którą zaczynamy budowę domu i nie tylko... Łoj- letko nostalgicznie się zrobiło. Ile nas, ortodoksyjnych wyznawców trzeciego programu polskiego radia jest na tym forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 31.08.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Jestem, a właściwie jesteśmy, bo żona komtura też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.08.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 ja sie tez zapisuje a wlasciwie to My Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 31.08.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Trójka .... to moja młodość tyle wspomnień pamietam dzien matury .....o 7,oo rano slońce za oknem a w radio MANHATTAN TRANSFER Chanson d'amur http://andante.wrzuta.pl/audio/hXYUYctOET/the_manhattan_transfer_-_chanson_d_amour to był cudowny maj 1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 01.09.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 zasłyszane na czacie >arek>iza80>arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 01.09.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 się zapiszę, a jak mi się nastrój poprawi to może się rozwine dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 01.09.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ja też! Ja też! Właśnie mi w pracy wycięli na łączach transmisję online i kombinuję co by tutaj zrobić, aby Trójeczki posłuchać. A od dzisiaj nowa ramówka. I Pan Józek wrócił na antenę przed 9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcio1234 01.09.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam Forumowiczów. Sprawa nie związana z tematem forum i zwracam się bezpośrednio do ZOCHNY z prośbą o kontakt. Nie mogę sie z Panią skontaktować, wysyłałem e-mail, a sprawa jest dla mnie pilna. Proszę o kontakt. Proszę o podanie aktualnego e-maila. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.09.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 My - sztuk gwie - tez sie zapisujemy. Trójka przed zmianami podobała się nam wprawdzie zznacznie bardziej, ale....innego, lepszego programu bie znaleźlismy. Tak wiec nieustannie wierni. I tylko nam troche Marka N. brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 01.09.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam Forumowiczów. Sprawa nie związana z tematem forum i zwracam się bezpośrednio do ZOCHNY z prośbą o kontakt. Nie mogę sie z Panią skontaktować, wysyłałem e-mail, a sprawa jest dla mnie pilna. Proszę o kontakt. Proszę o podanie aktualnego e-maila. Z góry dziękuję. Najprościej to antenie będzie - 22 i 333 33 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.09.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Nie przesadzajmy z elitą. Parę dni temu odezwała się dziewczyna, pisząca pracę magisterską na temat słuchaczy Trójki. No i przekrój trójkowej społeczności był bardzo szeroki. Sam się zdziwiłem.Słucham od czasu powstania... zresztą, jest jakaś inna opcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 01.09.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 jak sie wpisze tak 500 osób to zmienię z "elitarnego" na "powszechny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.09.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam Forumowiczów. Sprawa nie związana z tematem forum i zwracam się bezpośrednio do ZOCHNY z prośbą o kontakt. Nie mogę sie z Panią skontaktować, wysyłałem e-mail, a sprawa jest dla mnie pilna. Proszę o kontakt. Proszę o podanie aktualnego e-maila. Z góry dziękuję. jestem na 3kowym nasluchu - ale nikt do mnie nie dzwonil hm..email w profilu jest aktualny. Jezeli nie przechodzi to moze przez wiadomosc prywatna ? pozdrawiam masz racje AnSi - to juz nie taka sama trojka... Chociaz - po tych wszystkich komercyjnych eksperymentach - to za Skowronskiego jest jakby zdecydowanie lepiej. Brakuje mi porankow z Markiem Walkuskim A pamietam tez jak Wojtek Mann byl co rano - wlaczal budzik o 6tej , nakazywal wstawac i zapuszczal jakas straszliwa poscielowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.09.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Jak dobrze, że pojawił się taki wątek Ja też wychowałam się na Trójce i nadal jest moim ukochanym radiem! I tak pozostanie . Jest wspaniała, ciekawa, nadaje różną muzykę, a nie tylko pop-papkę. Szkoda tylko, że trochę zmienili jakiś czas temu formułę w kierunku rozgłośni komercyjnych, ale i tak ich kocham (moja większa połowa też). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.09.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 A pamietam tez jak Wojtek Mann byl co rano - wlaczal budzik o 6tej , nakazywal wstawac i zapuszczal jakas straszliwa poscielowe UUUU Dracula!!! Też był co piątek w te wakacje ale chyba się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 02.09.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 ja pamiętam jak słuchałem LP z głośnikiem przyklejonym do ucha A właściwie to odwrotnie A Ha robiło wtedy furorę z Take On Me I pamiętam jak Ciało Republiki z pominięciem poczekalni wskoczyło od razu na pierwsze miejsce ! Potem były noce z "Gitarą i piórem" Rodzina Poszepszyńskich iGrzegorz owijający się papierem toaletowym, który wynosił z zakładu Teraz Trójka towarzyszy mi zawsze w samochodzie i jeszcze mi się przypomniało !! Żelazny Karzeł WASYL i Baronowa von Szlochen z baronem von Chlipen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 02.09.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 I ja się dopisuję. Pamiętacie "teatrzyk Zielone oko" w piątki po liście ??? Uwielbiam pana Józka i prognozy pogody Wojciecha Manna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.09.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 kocham pana, panie Sułku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.09.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 No i oczywiście 60 minut na godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.09.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Tak właśnie miałem szybką przejażdżkę po mieście firmowym autem, no i niestety radio a w nim Trójka to jest to. Tutaj tego zabrakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts